SINGLES DAY 2021

På torsdag den 11 november är det Singles Day, en dag som kommit att bli världens största shoppingdag och en utmanare till Black Friday. Under Singles Day firar vi alla fantastiska singlar med galna rabatter och erbjudanden hos mängder av butiker. Gör riktiga kap på allt från elektronik och kläder, till skor, heminredning, skönhet och mycket mer. Hos oss på Expressen rabattkoder finner du alla aktuella Singles Day rabatter och erbjudanden samlade på en och samma sida, så håll dig uppdaterad här och shoppa till bästa möjliga pris!
Just nu finns 3 aktiva kampanjer för SINGLES DAY 2021

Bara idag! 35% rabatt på reservdelar

Utgår 31 December
Till erbjudandet
148 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

22% rabatt på allt!*

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Expressen
1 person har använt kampanjen idag

NU! 30% rabatt på ALLA möbler

Utgår 12 December
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag

Singles Day - Världens största shoppingdag

Singles Day är, precis som det låter, singlarnas dag och uppstod som protest mot Alla hjärtans dag i Kina på 1990-talet. Att Singles Day infaller den 11 november är ingen tillfällighet, utan datumet är kreativt utvalt då siffran ett symboliserar en ensam person. Singles day är kanske inte den största shoppingdagen i Sverige, men i alla fall en potentiell utmanare. Däremot är det den dag då det säljs mest e-varor världen över, speciellt i Kina. 


Gör riktiga fynd under Singles Day

Vare sig du är singel eller inte så är Singles Day ett perfekt tillfälle att unna dig själv något extra fint. Många butiker ser även Singles Day som en perfekt start till julklappshandeln och vi håller med. Du behöver faktiskt inte vänta till Black Friday för att göra riktigt bra julklappsfynd. Under Singles Day kan du bland annat ta del av rabatter på allt från mode och elektronik, till upplevelser, heminredning, skönhet och mycket mer. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att hitta aktuella Singles Day rabatter genom att sammanställa dem på en och samma sida. Vi rekommenderar därför att du håller dig uppdaterad här för de bästa Singes Day erbjudandena! 

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?