SINGLES DAY 2024

På lördag den 11 november är det Singles Day, en dag som kommit att bli världens största shoppingdag och en utmanare till Black Friday. Under Singles Day firar vi alla fantastiska singlar med galna rabatter och erbjudanden hos mängder av butiker. Gör riktiga kap på allt från elektronik och kläder, till skor, heminredning, skönhet och mycket mer. Hos oss på Expressen rabattkoder finner du alla aktuella Singles Day rabatter och erbjudanden samlade på en och samma sida, så håll dig uppdaterad här och shoppa till bästa möjliga pris!
Just nu finns 5 aktiva kampanjer för SINGLES DAY 2024
exclusive-badge
discount-badge
Cocopanda

10% rabatt på ALLT* vid köp över 699kr

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Ges genom länken
8059 har klickat på kampanjen
discount-badge
Arken Zoo

20% rabatt på din första prenumerationsbeställning!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid prenumeration
1 person har använt kampanjen idag
discount-badge
Matsmart

15% på ditt första köp!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
NYKUND15
Användes för 1 timme sedan
discount-badge
Granit

Bli medlem och få 15% rabatt på första ordern

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges Vid Registrering
3048 har klickat på kampanjen
Lindex

REA! Fynda med upp till 50% rabatt hos Lindex

Utgår 31 December 2025
Till erbjudandet
261 har klickat på kampanjen

Singles Day - Världens största shoppingdag

Singles Day är, precis som det låter, singlarnas dag och uppstod som protest mot Alla hjärtans dag i Kina på 1990-talet. Att Singles Day infaller den 11 november är ingen tillfällighet, utan datumet är kreativt utvalt då siffran ett symboliserar en ensam person. Singles day är kanske inte den största shoppingdagen i Sverige, men i alla fall en potentiell utmanare. Däremot är det den dag då det säljs mest e-varor världen över, speciellt i Kina. 


Gör riktiga fynd under Singles Day

Vare sig du är singel eller inte så är Singles Day ett perfekt tillfälle att unna dig själv något extra fint. Många butiker ser även Singles Day som en perfekt start till julklappshandeln och vi håller med. Du behöver faktiskt inte vänta till Black Friday för att göra riktigt bra julklappsfynd. Under Singles Day kan du bland annat ta del av rabatter på allt från mode och elektronik, till upplevelser, heminredning, skönhet och mycket mer. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att hitta aktuella Singles Day rabatter genom att sammanställa dem på en och samma sida. Vi rekommenderar därför att du håller dig uppdaterad här för de bästa Singes Day erbjudandena! 

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?