Om Expressen Rabattkoder
Expressen rabattkoder är ett samarbete mellan Expressen och Rocket Revenue där vi samlar kampanjer, erbjudanden och rabattkoder från Sveriges alla nätbutiker. Här hittar du även ett stort antal exklusiva rabattkoder som endast finns för våra besökare. Vi jämför produkter, butiker, tjänster och allt du behöver veta inför ditt nästa köp.

Teamet bakom Expressen rabattkoder

Fanny Söderlund
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}
Artiklar av Fanny
Filip Svensson
Filip kommer från en bakgrund som journalist och har arbetat som både allmänreporter och sportreporter. Under en period befann han sig ute på de svenska fotbollsarenorna och rapporterade om allsvensk fotboll. Drömmen var att ta sig ut till de stora arenorna i Europa men ett jobbyte fick Filip att tänka om.I januari 2018 introducerades Filip för sökmotoroptimering, SEO, och därefter var han fast. Möjligheten att påverka vad som syns i Googles sökfält väckte en stor nyfikenhet han inte kunde slita sig ifrån. Ganska snabbt släppte han tankarna på sportjournalistiken och idag kombinerar han i stället sitt intresse för det skrivna ordet med sina SEO-kunskaper här på Expressen Rabattkoder.Filip har arbetat med Expressen Rabattkoder sedan december 2019.
Artiklar av Filip
Dieter Wallmark-Kalisch

Dieter Wallmark-Kalisch

Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lång erfarenhet av rabattkoder. Under två år var han VD för PSD Media och ansvarade för Sveriges då största rabattkodssida Kampanjjakt. Det var även här som samarbetet med Expressen tog fart - och utvecklades till det som idag är Sveriges största rabattkodsida när Speqta köpte bolaget år 2017.Idag hjälper Dieter till med affärsutvecklingen tillsammans med resten av teamet. Han är även produktansvarig för Expressen Låneguiden, en tjänst där du som användare enkelt kan jämföra privatlån utan säkerhet.Har du något bra knep när du handlar online?Kolla alltid hos oss om det finns en rabattkod! Ibland kan en viss butik ha billigaste listpriset - men om konkurrenten har en rabattkod kan du spara pengar på att använda den istället. För att alltid få de bästa erbjudandena rekommenderar jag även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev.Dieter började första gången jobba på Speqta år 2009.
Filippa Månlilja

Filippa Månlilja

Content & Marketing Manager
Filippa arbetar som Content och Marketing Manager och ser till att innehållet på sajten är aktuellt och att det alltid finns extra bra rabattkoder som är exklusiva för Expressen Rabattkoder. Filippa har studerat marknadskommunikation vid Stockholms Universitet och har ett stort intresse för allt som hör marknadsföring till. Hon älskar även design och uttrycker gärna sin kreativitet genom grafisk design, inredning och skrivande. Filippa har arbetat på Affilijet sedan september 2020.
Artiklar av Filippa
Danny Meiri

Danny Meiri

Skribent
Danny har en lång erfarenhet inom Digital Marknadsföring och har genom åren arbetat mycket med e-commerce framförallt som en mellanhand mellan butiker och publicister inom rabattkoder, content/influencer och cashback men också en del erfarenhet inom finans och framför allt pensionssparande och fonder. Danny har även drivit annonssajter framförallt inom gambling men även också en del e-commerce affärer. Danny kom till Speqta AB i början av 2020 för att hjälpa till att utveckla våra rabattkodssidor och våra affärsområden i Norge. Bästa tips för att hitta en grym deal online?Det finns nästan alltid rabatter där ute, va inte specifik med dina butiker. De allra flesta produkter säljs idag på många olika sajter. Titta först igenom vilka butiker som erbjuder en grym rabattkod för att sen genomföra ditt köp, det är värt att lägga lite tid på att leta.

Vad gör Expressen rabattkoder?

Vårt mål är att publicera alla aktuella kampanjer och rabattkoder från Svenska nätbutiker på ett ställe. Vi publicerar drygt 100 nya rabattkoder varje dag från ca 500 butiker. Vi älskar att hitta bästa dealen och delar gärna med oss, därför har vi ständig kontakt med Sveriges största nätbutiker för att kunna ge våra besökare exklusiva rabattkoder. Dom exklusiva rabattkoderna hittar du ingen annanstans, dom finns endast på Expressen rabattkoder.

FAQ

Butiken jag ska handla på har ingen rabattkod, vad gör jag?

Ibland har inte butiker några aktiva rabattkoder, då brukar vi hänvisa till kampanjer eller liknande butiker som har rabattkoder. På varje butik hittar du även statiskt över vilka dagar i veckan som nya rabattkoder brukar dyka upp.

Har du frågor angående leverans, retur eller betalning?

Kontakta butiken som du handlar av, dom kan svara på alla frågor via kundtjänst.

Varför fungerar inte rabattkoden när jag ska handla?

Vissa rabattkoder har villkor som t.ex minsta köpbelopp eller att den endast gäller på vissaproduktkategorier. Läs villkoren hos oss eller hos butiken om du är osäker.

Jag äger en butik och vill lägga upp den på Expressen rabattkoder, hur gör jag?

Kontakta oss i formuläret nedanför så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten? Eller vill du synas på Expressen Rabattkoder? Då är du välkommen att ringa eller maila.
Vi finns tillgängliga för dina frågor vardagar 08:00 - 20:00.
E-post
info@affilijet.com

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Affilijet AB (Publ)
Postadress
Mäster Samuelsgatan 42, 111 57 Stockholm

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?