Om Expressen Rabattkoder

På Rabattkoder samlar vi kampanjer, erbjudanden och rabattkoder från Sveriges alla nätbutiker. Här hittar du även ett stort antal exklusiva rabattkoder som endast finns för våra besökare. Vi jämför produkter, butiker, tjänster och allt du behöver veta inför ditt nästa köp.

Vi som gör Expressen Rabattkoder

Pontus Wiehager

Pontus Wiehager

Produktansvarig
Produktansvarig för Expressen rabattkoder - Som produkt manager har Pontus som uppgift att Expressen Rabattkoder fungerar som den ska och att våra besökare får en så bra upplevelse som möjligt. Pontus har även kontakt med butikerna som visar kampanjer och rabattkoder på hemsidan. Pontus är i grunden civilingenjör och har studerat medieteknik vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Förutom Expressen Rabattkoder har Pontus även grundat tjänsten Outletsverige.se som även den drivs av Speqta.
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat för Speqta?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}
Filip Svensson

Filip Svensson

SEO-skribent
Filip kommer från en bakgrund som journalist och har arbetat som både allmänreporter och sportreporter. Under en period befann han sig ute på de svenska fotbollsarenorna och rapporterade om allsvensk fotboll. Drömmen var att ta sig ut till de stora arenorna i Europa men ett jobbyte fick Filip att tänka om.I januari 2018 introducerades Filip för sökmotoroptimering, SEO, och därefter var han fast. Möjligheten att påverka vad som syns i Googles sökfält väckte en stor nyfikenhet han inte kunde slita sig ifrån. Ganska snabbt släppte han tankarna på sportjournalistiken och idag kombinerar han i stället sitt intresse för det skrivna ordet med sina SEO-kunskaper här på Expressen Rabattkoder.Filip har arbetat på Speqta sedan december 2019.
Dieter Wallmark-Kalisch

Dieter Wallmark-Kalisch

Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lång erfarenhet av rabattkoder. Under två år var han VD för PSD Media och ansvarade för Sveriges då största rabattkodssida Kampanjjakt. Det var även här som samarbetet med Expressen tog fart - och utvecklades till det som idag är Sveriges största rabattkodsida när Speqta köpte bolaget år 2017.Idag hjälper Dieter till med affärsutvecklingen tillsammans med resten av teamet. Han är även produktansvarig för Expressen Låneguiden, en tjänst där du som användare enkelt kan jämföra privatlån utan säkerhet.Har du något bra knep när du handlar online?Kolla alltid hos oss om det finns en rabattkod! Ibland kan en viss butik ha billigaste listpriset - men om konkurrenten har en rabattkod kan du spara pengar på att använda den istället. För att alltid få de bästa erbjudandena rekommenderar jag även att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev.Dieter började första gången jobba på Speqta år 2009.

Vad gör Expressen rabattkoder?

Vårt mål är att publicera alla aktuella kampanjer och rabattkoder från Svenska nätbutiker på ett ställe. Vi publicerar drygt 100 nya rabattkoder varje dag från ca 500 butiker. Vi älskar att hitta bästa dealen och delar gärna med oss, därför har vi ständig kontakt med Sveriges största nätbutiker för att kunna ge våra besökare exklusiva rabattkoder. Dom exklusiva rabattkoderna hittar du ingen annanstans, dom finns endast på Expressen rabattkoder.
6 december 2019

Villkor

Du kan läsa mer om våra villkor under Policy, Dataskyd och hur vi använder Cookies.
6 december 2019

FAQ

Butiken jag ska handla på har ingen rabattkod, vad gör jag?

Ibland har inte butiker några aktiva rabattkoder, då brukar vi hänvisa till kampanjer eller liknande butiker som har rabattkoder. På varje butik hittar du även statiskt över vilka dagar i veckan som nya rabattkoder brukar dyka upp.

Har du frågor angående leverans, retur eller betalning?

Kontakta butiken som du handlar av, dom kan svara på alla frågor via kundtjänst.

Varför fungerar inte rabattkoden när jag ska handla?

Vissa rabattkoder har villkor som t.ex minsta köpbelopp eller att den endast gäller på vissaproduktkategorier. Läs villkoren hos oss eller hos butiken om du är osäker.

Jag äger en butik och vill lägga upp den på Expressen rabattkoder, hur gör jag?

Kontakta oss i formuläret nedanför så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten? Eller vill du synas på Expressen Rabattkoder? Då är du välkommen att ringa eller maila.
Vi finns tillgängliga för dina frågor vardagar 08:00 - 20:00.
E-post
info@speqta.com
Telefon
0707 285 273

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Speqta AB (Publ)
Postadress
Regeringsgatan 29, Stockholm

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till