Om Expressen Rabattkoder

På Rabattkoder samlar vi kampanjer, erbjudanden och rabattkoder från Sveriges alla nätbutiker. Här hittar du även ett stort antal exklusiva rabattkoder som endast finns för våra besökare. Vi jämför produkter, butiker, tjänster och allt du behöver veta inför ditt nästa köp.

Vi som gör Expressen Rabattkoder

Pontus Wiehager

Pontus Wiehager

Produkt Manager
Pontus Som produkt manager har Pontus som uppgift att Expressen Rabattkoder fungerar som den ska och att våra besökare får en så bra upplevelse som möjligt. Pontus har även kontakt med butikerna som visar kampanjer och rabattkoder på hemsidan. Pontus är i grunden civilingenjör och har studerat medieteknik vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Förutom Expressen Rabattkoder har Pontus även grundat tjänsten Outletsverige.se som även den drivs av Speqta.
Fanny Söderlund
Marknadsföringsekonom med stort intresse för inredning - Inredning är ett stort intresse för mig och jag älskar att arbeta med marknadsföring inom just shopping-segmenet. På vår rabattkods-sajt hittar man alltid bra erbjudanden på bland annat inredning vilket är perfekt för mig då jag oftast sparar stora pengar på det jag handlar över nätet.Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod eller bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat för Speqta?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande!

Vad gör Expressen rabattkoder?

Vårt mål är att publicera alla aktuella kampanjer och rabattkoder från Svenska nätbutiker på ett ställe. Vi publicerar drygt 100 nya rabattkoder varje dag från ca 500 butiker. Vi älskar att hitta bästa dealen och delar gärna med oss, därför har vi ständig kontakt med Sveriges största nätbutiker för att kunna ge våra besökare exklusiva rabattkoder. Dom exklusiva rabattkoderna hittar du ingen annanstans, dom finns endast på Expressen rabattkoder.
6 december 2019

Villkor

Du kan läsa mer om våra villkor under Policy, Dataskyd och hur vi använder Cookies.
6 december 2019

FAQ

Butiken jag ska handla på har ingen rabattkod, vad gör jag?

Ibland har inte butiker några aktiva rabattkoder, då brukar vi hänvisa till kampanjer eller liknande butiker som har rabattkoder. På varje butik hittar du även statiskt över vilka dagar i veckan som nya rabattkoder brukar dyka upp.

Har du frågor angående leverans, retur eller betalning?

Kontakta butiken som du handlar av, dom kan svara på alla frågor via kundtjänst.

Varför fungerar inte rabattkoden när jag ska handla?

Vissa rabattkoder har villkor som t.ex minsta köpbelopp eller att den endast gäller på vissaproduktkategorier. Läs villkoren hos oss eller hos butiken om du är osäker.

Jag äger en butik och vill lägga upp den på Expressen rabattkoder, hur gör jag?

Kontakta oss i formuläret nedanför så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten? Eller vill du synas på Expressen Rabattkoder? Då är du välkommen att ringa eller maila.
Vi finns tillgängliga för dina frågor vardagar 08:00 - 20:00.
E-post
info@speqta.com
Telefon
0707 285 273

Företagsuppgifter

Företagsnamn
Speqta AB (Publ)
Postadress
Regeringsgatan 29, Stockholm

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till