Hela denna sida är en annons

Adlibris rabattkod

Aktuella Adlibris rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

99KR

Utgår om 2 veckor


Passa på att fynda massor av böcker i lagerrensningen - köp 4 för 99 kr!

Erbjudandet gäller på utvalda titlar som finns i begränsat antal så skynda dig att fynda innan de tar slut.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Adlibris rabattkoder under Oktober 2018

 • 99KR

  Utgår om 2 veckor


  Höstyra! Massor av fynd för 99 kr!

  Bokhösten är här och du fynda massvis av böcker för under hundralappen.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • DEAL

  Giltig tills vidare


  Fynda billiga böcker i Adlibris outlet och spara pengar på köpet!

  I Adlibris outlet finner du massvis av skönlitteratur till kanonpriser.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • OUTLET

  Giltig tills vidare


  Fynda billiga deckare i Adlibris outlet!

  Ta del av fina kampanjpriser på deckare i Adlibris outlet.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • SPARA

  Giltig tills vidare


  Fynda prisvärda produkter från papper & kontor i Adlibris outlet!

  Passa på att beställa billiga pappers- och kontorsprodukter redan nu.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 50%

  Giltig tills vidare


  50% rabatt på böcker i fyndhörnan hos Adlibris.com

  Missa inte att fynda böcker till låga priser. Först till kvarn som gäller.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.7 av 42 röster

Info om Adlibris

Under år 1997 kom en ny nätbokhandel till världen, skapad av ett gäng bokälskare i Stockholm. Den fick namnet Adlibris och har sedan dess blivit en självklar del av såväl den svenska, som den finska och norska bokmarknaden. Sedan 2005 ägs hela företaget av Bonnierkoncernen. Adlibris har också utvecklat en egen läsplatta, "Letto", med en rad innovativa funktioner. Förutom detta kan nämnas att Adlibris inte bara erbjuder mängder av böcker, utan också leksaker, sällskapsspel, hemelektronik, garn, inredning, mat & dryck samt produkter till trädgården. Det är med andra ord en långt mer mångfacetterad butik än folk tenderar att tro. Här kan du ofta ta del av en Adlibris rabattkod som låter dig pressa redan billiga priser.

Adlibris är Nordens största bokhandel på nätet med över 10 miljoner titlar i sortimentet för alla bokälskare. Med vår Adlibris rabattkod får du möjlighet till ett lägre pris på din beställning. Välj bland deckare, barnböcker, och studentlitteratur och mycket mer till låga priser, snabba leveranser och fri frakt från 99 kr. Fynda böcker upp till 70% rabatt i rean och få ytterligare rabatt på din order med en kampanjkod. Här får du tillgång till exklusiva kampanjer och rabatter när du ska köpa böcker online till bra priser.

Läs mer

Mer om Adlibris

Adlibris rabattkod - Få ett lägre pris på ditt köp av böcker online

Handla dina böcker online till låga priser och få möjlighet till ett sänkt pris på din order med våra rabattkoder. Med en egen kampanjkod till Adlibris kan du spara pengar på ditt nästa bokköp. Bläddra ur Nordens största boksortiment på nätet och fynda den senaste läsningen såväl som gamla klassiker till låga priser. Här finns något för alla med kategorier som barnböcker, deckare, djur & natur, filosofi & religion, kokböcker, medicin, resor, sport & fritid, skönlitteratur samt studentlitteratur och mycket mer.

Shoppa billigt på Adlibris

Förutom genom att använda Adlibris rabattkod, som du oftast kan få på denna sida, finns det ett par andra knep som du kan använda för att handla extra billigt på Adlibris. Det första och kanske bästa, är att hålla koll på tidsspecifika erbjudanden. Inte bara bokrean utgör nedsatta priser på Adlibris produkter, utan också andra erbjudanden förekommer då och då. Om du skapar ett konto på Adlibris.se kan du göra specifika bevakningar på en typ av bok, eller en enskild vara. Och vill du ha allmänna uppdateringar om läget på Adlibris hemsida och ta del av erbjudanden, så kan du även beställa deras nyhetsbrev som du får i inkorgen!

Brett sortiment på Adlibris

Adlibris började som en bokhandel, och i folks medvetanden är det fortfarande vad som definierar dem mest. Men det finns så mycket mer än bara böcker, och det är dessutom enkelt att ta del av en Adlibris kampanj. Förutom det redan nämnda, finns det Skönhet, Pyssel och DIY, Kök & Servering och Baby. Inom alla dessa kategorier finns det dessutom flera underkategorier, och varje klick innebär öppnandet av en ny värld av härlig shopping. För dig som är småbarnsförälder eller känner någon som är, kan det till exempel nämnas att du under "Baby" kan hitta allt från barnmat till nappar och till och med barnvagnar. Adlibris rabattkoder gäller ofta på delar av sortimentet eller endast för ett visst prisintervall.

Adlibris Köpguide

Du kan välja att betala på det sätt som du känner dig bekvämast med. Adlibris samarbetar med Klarna, och via dem kan du betala med faktura, kort, delbetalning och direktbetalning. Välj det sätt du vill, men kom ihåg att betala fakturan inom 14 dagar. Deras behandlingsalternativ är följande: 

 • Klarna faktura
 • Klarna kortbetalning
 • Klarna direktbetalning
 • Klarna delbetalningLeverans & betalningsalternativ Adlibris:

Leveranstiden kan variera beroende på var Adlibris har låtit lagerföra den beställda varan. Du får alltid reda på exakt leveranstid när du lägger din order. Därtill har du alltid rätt till retur inom 14 dagar - om det inte är produkter som används nära kroppen eller livsmedel. För beställningar under 149 kronor är frakten kostnadsfri.

Adlibris kundtjänst

För det första finns ett kundforum, där du kan få svar på de flesta av dina frågor. För ytterligare hjälp kan du höra av dig till supporten via mejl på info@adlibris.com, eller via telefon på 08 441 40 50, under helgfria vardagar mellan klockan 08.00 och 16.00. De hjälper dig gärna med dina frågor!

Handla böcker med rabattkod hos Adlibris

Vi har redan nämnt det, Adlibris har en bredd och ett djup på sina produktkategorier, vilket gör att du med stor chans kan hitta något oberoende av vad du är ute efter. De har böcker i många olika kategorier och dessutom en mängd andra produkter för dig som vill shoppa något antingen åt dig själv eller som en present åt någon annan. Det finns både sådant som du kan vänta sig av en bokhandel, det vill säga böcker, papper och kontorsartiklar, och annat som gör att Adlibris sticker ut. Det är en mångsidig butik, med produkter för en mångfald av tillfällen och intressen. Med Adlibris rabattkod kan du handla extra billigt på hemsidan, i ett utbud med redan bra priser. Här finns: 

 • Böcker
 • Babyartiklar
 • Trädgårdsprodukter
 • Garn & Stickning
 • Kök & Servering
 • Hälsa, träning & Yoga
 • Mat & Dryck
 • Sällskapsspel & Pussel
 • Skönhet
 • Inredning
 • Hemelektronik

Böcker inom Djur & Natur på Adlibris

Du kan hitta massor av härliga fackböcker, fotoböcker och annan typ av litteratur inom Djur & Natur på Adlibris. Passar du på att handla på Adlibris rea, kan du dessutom göra riktiga kap. Vad sägs till exempel om en bok om självhushållning? Eller en bok om träd? En bok om hundars beteende, eller en om fågelsång? Bläddra runt på Adlibris hemsida, så kommer du säkert att hitta något som du blir sugen på.


Populära bokkategorier på Adlibris

Adlibris startade som en bokaffär och idag har de enormt mycket litteratur inom olika kategorier. Här finner du allt från uppslagsverk till studentlitteratur och kategorier som biografier, romaner, och skönlitteratur. Med andra ord täcks de flesta områden in i deras sortiment och du kan enkelt finna de böcker som passar dig. Några av deras ytterligare kategorier är:

 • Tonår & Unga vuxna
 • Sport & fritid
 • Serier & Grafiska Romaner
 • Samhälle & Politik
 • Resor & Geografi
 • Psykologi & Pedagogik
 • Ordböcker & Språk

Adlibris presentkort

Om du vill ge bort en produkt från Adlibris men inte kan välja, så är det en bra idé att införskaffa ett presentkort. De förekommer i valörer från 50–500 kronor, och kan levereras antingen tryckt eller som PDF-fil via mejl. De digitala presentkorten kan bara användas online, medan de tryckta kan användas både online och i butik.

Adlibris studentrabatt

Adlibris erbjuder en särskild rabatt för dig som är student. Det som är extra generöst just med Adlibris studentrabatt är att den inte bara gäller studentlitteratur, utan hela sortimentet. I dagsläget får du som student 5 % på dina inköp. Denna kan du ta del av genom att klicka i att du är student när du handlar på Adlibris, och priset kommer därefter att korrigeras enligt erbjudandet. Se till att utnyttja denna rabattkod om du är student - vi vet alla om hur knapert det kan vara ibland, när du ska få allting att gå ihop. Adlibris studentrabatt gör det något enklare.

Adlibris butik

Adlibris har också butiker i Göteborg och Stockholm. I Stockholm två stycken, och i Göteborg en. I Göteborg på Kungsgatan 34, kan du besöka Adlibris butik mellan klockan 10.00 och 19.00 på vardagar, 10.00-18.00 på lördagar och 11.00-17.00 på söndagar. I Stockholm hittar du Adlibris butiker på Kungsgatan 15 och Regeringsgatan 55, och samma öppettider gäller för båda dessa butiker som för butiken i Göteborg. Samma pris gäller i de fysiska affärerna som på nätet, och i butikerna i Stockholm och Göteborg kan du hitta böcker, garn, leksaker och annat, som också är en del av nätutbudet.

Vad är Adlibris Letto?

Adlibris har utvecklat en läsplatta under namnet Letto. Den kommer nu i sin andra generation och finns i flera färger. Dessutom kan du beställa olika snygga skal på hemsidan.
Fyndhörna med utvalda boktitlar upp till 70% rabatt

I rean kan du fynda utvalda boktitlar till kraftigt reducerade priser. Adlibris rea har ett brett urval av böcker till fyndpris upp till hela 70% rabatterat pris och fylls kontinuerligt på med nya titlar. Fyndhörnan har massor av utvalda titlar inom matböcker, barnböcker, romaner, biografier och mer till reapriser. Ladda upp med läsning i alla kategorier och spara upp till 70% på dina böcker när du handlar ur fyndhörnan. Ta även del av aktuella erbjudanden som regelbundet kommer ut och få mycket läsning för pengarna.

Adlibris - Nordens största bokhandel på nätet

Adlibris grundades 1997 och är idag Nordens ledande bokhandel på nätet med ett enormt utbud på 10 miljoner boktitlar. Sedan 2005 ägs företaget av Bonnierkoncernen. De har alltid snabba leveranser och fri frakt från 99 kr. I sortimentet finner du allt inom facklitteratur och skönlitteratur. Välj bland kategorier som barnböcker, deckare, djur & natur, ekonomi & juridik, filosofi & religion, kokböcker, medicin, naturvetenskap & teknik, psykologi & pedagogik, skönlitteratur, sport & fritid, student och mer. Oavsett vilken läsning du söker finner du böckerna på Adlibris.com och alltid till låga priser.