Poster Store rabattkod December 2018

Betyg 4.0 av 21 röster
Hämta Poster Store rabattkod och få 50 kr rabatt på ditt köp av prints och posters. Poster Store är nätbutiken som samlat inspirerande prints och posters med känsla och attityd. Du hittar motiv fyllda av kreativitet, passion och glädje som skapats av konstnärer från hela världen. Köp en stilren affisch av Paris eller ett känt citat från Coco Chanel att pryda väggen med där hemma. Se till att köpa hem affischer eller tavlor online från Poster Stores fina sortiment och få 50 kr rabatt på hela ditt köp med rabattkoden.
discount-badge 50kr RABATT

Poster Store rabattkod - 50 kr rabatt på ditt köp online av posters

Utgår 31 December

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Poster Store baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv rabattkod: 21% rabatt på möbler, inredning och belysning!

Utgår om 15 timmar
discount-badge

Tretti rabattkod - 5 % på kylskåp och frysar

Utgår 17 December
discount-badge

Spara 10% på ett köp!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Poster Store

Poster Store rabattkod ger dig 50 kr rabatt på ditt köp online

Vill du inreda ditt hem med stilrena och sofistikerade affischer och tavlor är Poster Store nätbutiken du letar efter. Med Poster Store rabattkod får du 50 kr rabatt på ditt köp av posters och prints online. Sortimentet består av motiv från konstnärer från hela världen och webbutiken tar även emot tips på mer okända konstnärer som vill få sina motiv sålda på sajten. Bästsäljare är klassiska svartvita kartor över Paris eller Manhattan samt kända citat från Coco Chanel eller Marc Jacobs.

Du vet att du får originella och tidlösa posters att hänga upp på väggen hemma när du handlar hos Poster Store.  

Hur använder jag min Poster Store rabattkod?

  1. Du börjar med att välja ut de affischer/tavlor som tilltalar dig
  2. Lägg till dem i din shopping bag och klicka dig vidare till kassan
  3. Till vänster i kassan finner du ett fält för ”rabattkod”
  4. Klistra in rabattkoden du fått och klicka ”tillämpa”
  5. Nu har du erhållit din rabatt och du kan slutföra ditt köp

Enkel & vacker heminredning med posters, prints och tavlor

I Sverige är det väldigt populärt att inreda sitt hem i svartvita kulörer. Du har säkert kommit hem till någon bekant som gärna håller sitt hem stilrent med få färger och med enklare inredning. Poster Store har ett utbud som passar in i de flesta hem med majoriteten av sina posters och prints i just svartvita kreationer. Deras sortiment är som gjort för att passa in på väggarna runtom i vårt avlånga land, med motiv inspirerat av den stora världen utanför.

Motiven varierar men några av dem är från kategorier som fashion, djur & natur, kartor & städer, monument och foto prints. Om du så önskar kan du köpa till ramar till alla affischer och dessutom köpa "perfect pairs". Med det menas att du kan till exempel köpa en bild på Coco Chanel tillsammans med ett citat från henne för att få en enhetlig design. Är du i behov av mer inspiration kring inredning, kan vi rekommendera Royal Design som har intressanta produkter inom heminredning. 


Poster Store - Kundservice och posters utav yttersta kvalité

Mottot är Inspired. Affordable. Det stämmer faktiskt rätt bra då du hittar prisvärda posters & prints med säregna motiv. Använder du dessutom rabattkoden pressar du priset ytterligare. Överstiger din order 299 kr skickar Poster Store beställningen med fri frakt. Du har också öppet köp på 14 dagar och din order bör vara dig tillhanda inom 1-3 dagar. 

Passa på att köpa några av deras fina affischer eller tavlor utav högsta kvalitet. Deras posters trycks på ett 240g obestruket och åldersbeständigt högkvalitetspapper med en matt finish. Det ger en hög känsla av kvalitet som också ökar livslängden och hållbarheten samt gör bildåtergivningen imponerande. Deras produkter trycks på ett av de största tryckerierna i Stockholm. Du kan faktiskt också köpa flera av motiven hos återförsäljare som La Maison på Odengatan i Stockholm.  

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till