Skånska Byggvaror rabattkod Mars 2019

Betyg 3.9 av 24 röster
Skånska Byggvaror är en nätbutik med ett brett sortiment av byggmaterial till låga priser - ett billigare alternativ till den svenska byggvaruhandeln. Få 5% rabatt på hela sortimentet med en Skånska Byggvaror rabattkod. Köp allt inom byggmaterial för uterum, växthus, stugor, fönster, dörrar, garderober & förvaring, badrum, markiser & solskydd, garageportar och spabad. Handla ur utförsäljningen och få upp till 40% rabatt på utvalda byggvaror.

0 aktiva rabattkoder hos Skånska Byggvaror just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Skånska Byggvaror baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt på hela ditt köp!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
191529
Användes för 4 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

Lindströms rabattkod - 250 kr rabatt på valfria köp över 5000 kr

Utgår 17 Februari 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
kjakt500
189 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

10% rabattkod hos SoffaDirekt!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EX10Q1
247 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
31 Dec
35%
Senast aktiva rabattkod
Skånska Byggvaror har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 December. Skånska Byggvaror har i snitt 3 rabattkoder per år, det är 24% av vad liknande butiker har. Senast Skånska Byggvaror hade en rabattkod gav den 35% rabatt och fungerade från den 6 November och pågick under 785 dagar.
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Skånska Byggvaror i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Skånska Byggvaror.

Om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror rabattkod ger 5% rabatt på hela sortimentet


Här finner alltid billig byggmaterial i hög kvalitet till lägsta möjliga pris. Köp billiga byggvaror hos Skånska Byggvaror och få ytterligare 5% rabatt på din beställning med en egen rabattkod. Via aktuella kampanjer på olika avdelningar och material som t.ex. badrum, garderober, dörrar och mer kan du också handla byggmaterial till kraftigt sänkta priser. Allt inom renovering och bygg får du i hög kvalitet till rimliga priser. Spara dessutom 5% rabatt på din order med en exklusiv kampanjkod.


Hur använder jag en Skånska Byggvaror kampanjkod?


1. Lägg valfria produkter i kundvagnen

2. Gå till kassan

3. Klicka på den blå textlänken "Har du en rabattkod?"

4. Ange din kod och tryck på "Lägg till"


 

Utförsäljning med upp till 40% rabatt på utvalda byggvaror


Det ska vara billigt och smidigt att handla byggmaterial online. Du finner material inom bygg, virke och renovering för alla hemmets rum samt uteplats. Skånska Byggvaror rea erbjuder prissänkta varor med upp till 40% rabatt. Dessutom får du alltid fri frakt med leverans direkt till din uppfart, fria returer och 30 dagars ångerrätt. Du betalar endast 195 kr för expeditionsavgiften. Handla i deras stora utförsäljning med byggmaterial upp till 40% lägre och ta även del av aktuella kampanjer som ständigt presenterar på t.ex. fönster, uterum, garderober, spabad m.m.

 

Ett billigare alternativ till den svenska byggvaruhandeln


Skånska Byggvaror grundades 1965 av Börje Blomkvist som såg ett behov av ett billigare alternativ till den etablerade byggvaruhandeln i Sverige. Han började med en annons och därifrån startade framgången för företaget. Nu drivs butiken på nätet och kan på så sätt spara dyra kostnader på butikslokaler. Företaget drivs av låga priser, kvalitet och nöjda kunder. Företaget erbjuder ett billigare alternativ till den svenska byggvaruhandeln utan att dra ner på kvalitén. Här får du allt inom bygg och virke till låga priser.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till