Hela denna sida är en annons

Skånska Byggvaror rabattkod

Aktuella Skånska Byggvaror rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

35%

Giltig tills vidare


Skjutdörrar & förvaringsdelar hos Skånska Byggvaror med 35% rabatt

Missa inte möjligheten att köpa skjutdörrar eller förvaringsartiklar för 35% nedsatt pris hos Skånska Byggvaror.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Skånska Byggvaror rabattkoder under November 2018

Betyg 3.9 av 24 röster

Info om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror är en nätbutik med ett brett sortiment av byggmaterial till låga priser - ett billigare alternativ till den svenska byggvaruhandeln. Få 5% rabatt på hela sortimentet med en Skånska Byggvaror rabattkod. Köp allt inom byggmaterial för uterum, växthus, stugor, fönster, dörrar, garderober & förvaring, badrum, markiser & solskydd, garageportar och spabad. Handla ur utförsäljningen och få upp till 40% rabatt på utvalda byggvaror.
Läs mer

Mer om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror rabattkod ger 5% rabatt på hela sortimentet


Här finner alltid billig byggmaterial i hög kvalitet till lägsta möjliga pris. Köp billiga byggvaror hos Skånska Byggvaror och få ytterligare 5% rabatt på din beställning med en egen rabattkod. Via aktuella kampanjer på olika avdelningar och material som t.ex. badrum, garderober, dörrar och mer kan du också handla byggmaterial till kraftigt sänkta priser. Allt inom renovering och bygg får du i hög kvalitet till rimliga priser. Spara dessutom 5% rabatt på din order med en exklusiv kampanjkod.

Hur använder jag en Skånska Byggvaror kampanjkod?


1. Lägg valfria produkter i kundvagnen

2. Gå till kassan

3. Klicka på den blå textlänken "Har du en rabattkod?"

4. Ange din kod och tryck på "Lägg till"


 

Utförsäljning med upp till 40% rabatt på utvalda byggvaror


Det ska vara billigt och smidigt att handla byggmaterial online. Du finner material inom bygg, virke och renovering för alla hemmets rum samt uteplats. Skånska Byggvaror rea erbjuder prissänkta varor med upp till 40% rabatt. Dessutom får du alltid fri frakt med leverans direkt till din uppfart, fria returer och 30 dagars ångerrätt. Du betalar endast 195 kr för expeditionsavgiften. Handla i deras stora utförsäljning med byggmaterial upp till 40% lägre och ta även del av aktuella kampanjer som ständigt presenterar på t.ex. fönster, uterum, garderober, spabad m.m.

 

Ett billigare alternativ till den svenska byggvaruhandeln


Skånska Byggvaror grundades 1965 av Börje Blomkvist som såg ett behov av ett billigare alternativ till den etablerade byggvaruhandeln i Sverige. Han började med en annons och därifrån startade framgången för företaget. Nu drivs butiken på nätet och kan på så sätt spara dyra kostnader på butikslokaler. Företaget drivs av låga priser, kvalitet och nöjda kunder. Företaget erbjuder ett billigare alternativ till den svenska byggvaruhandeln utan att dra ner på kvalitén. Här får du allt inom bygg och virke till låga priser.