Staples rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Världens största kontorsleverantör har nu etablerat sig i Sverige. Staples har ständigt nya erbjudanden och kampanjer. Spara upp till 30 % med Staples rabattkod och fynda bland produkter inom papper, kontorsmaterial, toner, bläck, datortillbehör, städmaterial, möbler samt inredning. Med Staples rabattkoder öppnas dörren till ett kontor fyllt av nödvändiga produkter för att dina ambitioner ska lyckas. För att du inte ska gå miste om en bra deal så rekommenderar vi dig att du håller dig uppdaterad efter rabattkoder och erbjudanden hos oss på Expressen rabattkoder. 

Giltiga Staples rabattkoder under Juni 2023

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Staples baserat på sortiment.
discount-badge

15% rabatt för nya kunder med Vistaprint rabattkod!

Utgår 30 Juni
discount-badge

15% rabatt på din första beställning!

Utgår 31 December
discount-badge

25% rabatt när du handlar över 250kr!

Utgår 13 Juni
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Staples
Under söndagar publicerar Staples i snitt 62% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Staples
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Staples.

Om Staples

Innehållsförteckning

 • 01
  Fynda smart med en Staples rabattkod
 • 02
  Om Staples
 • 03
  Staples - både för privatpersoner och företag
 • 04
  Leverans och frakt Staples
 • 05
  Spara pengar på kontorsprodukter med Staples rabattkod
 • 06
  Allt för fikarummet hos Staples
 • 7
  Vanliga frågor om Staples rabattkod
 • 01

  Fynda smart med en Staples rabattkod

  Staples vänder sig till både stora företag och privatpersoner och har bevisat att de kan tillgodose både stora och små behov. Är du ute efter kontorsmaterial, papper, bläckpatroner, datortillbehör med mera har Staples.se utmärkta priser och erbjudanden som du med en Staples rabattkod kan ta del av.

  Vill du handla billigare hos Staples rekommenderar vi att du tar en titt under fliken erbjudanden. Det är inte alltid det finns aktiva rabattkoder att ta del av men du kan ändå ofta finna erbjudanden och produkter till utförsäljning. Det är inte ovanligt att du hittar rabatter på upp till 50 procent. Har du dessutom en Staples rabattkod kan du fynda till riktigt bra priser. Vill du vara säker på att aldrig missa ett erbjudande kan du anmäla dig till Staples nyhetsbrev och få erbjudanden och rabatter skickade direkt till din inkorg. På hemsidan ser du också ifall det pågår några kampanjer i de fysiska butikerna som Staples har runt om i Sverige. Är du på jakt efter ännu billigare alternativ till tryckprodukter? Prova och använd dig av Vistaprint rabattkod rabattkoder och få närmre 50 % lägre pris på ditt köp.

 • 02

  Om Staples

  Hos Staples hittar du allt du behöver för ditt kontor. Det inkluderar inte bara traditionella kontorsartiklar som papper, pennor, pärmar, skrivare och liknande utan även diskmedel, kaffemuggar och städartiklar. Staples har två olika hemsidor, en för dig som är företagskund och en för dig som är privatkund. Idag är Staples störst i branschen på just kontorsmaterial och finns representerade i nära 30 länder. Staples grundades i USA och det deras europeiska huvudkontor ligger i Nederländerna. På staples.se hittar du deras sortiment för privatkunder. Med en Staples rabattkod kan du fynda till riktigt bra priser. Dessutom har du möjlighet att beställa produkter i stora mängder.

 • 03

  Staples - både för privatpersoner och företag

  Staples satsar både på att leverera produkter till den enskilde konsumenten men även till stora företag som skolor, sjukhus och liknande. Det finns två olika försäljningskanaler inom Staples i Sverige. Den första heter Staples Advantage och är till för dig som har ett större företag. Då kan du bli avtalskund med Staples och beställa stora mängder av det som du behöver. Du har även en personlig säljare som har hand om dig som kund. Staples finns också för dig som privatperson eller med ett mindre företag. Utbudet är i stort sett detsamma och du kan hitta allt som gör ditt kontor till en bättre arbetsplats. Kolla Staples kampanj för topperbjudanden.

 • 04

  Leverans och frakt Staples

  Handlar du varor för mer än 595 (exklusive moms) kronor levererar Staples alltid fraktfritt inom Sverige. Om du handlar under den summan betalar du en extra kostnad på 86,25 kronor som privatperson. Beställer du innan klockan 16.00 en vardag har du normalt varorna nästkommande vardag. Om du vill returnera en vara ombeds du kontakta kundservice först.

 • 05

  Spara pengar på kontorsprodukter med Staples rabattkod

  Det som utmärker Staples är deras otroligt breda sortiment för kontorslokaler. Ett kontor är så mycket mer än bara skrivbord, pappor och pennor. Här hittar du också allt till fikarummet, städartiklar och första hjälpen-kit. De har också produkter för skolor som till exempel skrivhäften, gloshäften, färger, garn och allt för idrott och hälsa. Att säga att Staples har allt för kontorslokaler är inte nog, de har helt enkelt allt för arbetsplatsen. De är också medvetna om att många idag inte har någon fast arbetsplats utan jobbar hemifrån eller på resande fot. Även du som har en flexibel arbetsplats kommer hitta allt du behöver. Handla med en Staples rabattkod för de bästa priserna!

  Hos Staples kan du exempelvis köpa:

  • Pärmar
  • Engångsmuggar
  • Diskmedel
  • Kontorsstolar
  • Papper

  För fler rabatter på kontorsprodukter, fram allt på bläck och toner, spana även in inkClub rabattkoder

 • 06

  Allt för fikarummet hos Staples

  Alla behöver vi en välbehövlig paus under arbetsdagen och denna spenderas ofta i fika/lunchrummet. Hos Staples finns allt för att du och dina kollegor ska kunna ta en paus eller äta lunch. Här finns kaffetermosar, bryggkaffe, socker, mjölk, engångsmuggar och allt annat som kan tänkas behövas. Du kan också köpa olika kökstillbehör som till exempel mikrovågsugn, våg, vattenkokare och knivar. För de där speciella högtiderna finns det julgodis och belysning. De har även ballonger i sortimentet om ni har något särskilt att fira på kontoret. Passa på att handla under en Staples rea för att få tillgång till de där riktigt bra priserna och kampanjerna.

Vanliga frågor om Staples rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?