Hela denna sida är en annons

Väskan.com rabattkod

Aktuella Väskan.com rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

5%

Giltig tills vidare


Väskan.com rabattkod - 5 % rabatt på alla väskor (Förutom Samsonite)

Denna unika rabattkod ger dig 5% rabatt på ett köp av valfri väska. Gäller hela sortimentet förutom Samsonite.

Visa villkor

Visa rabattkod

Facebook

Visa rabattkod

Facebook

Aktuella Väskan.com rabattkoder under Oktober 2018

 • 70%

  Giltig tills vidare


  REA med upp till 70% rabatt på resväskor, soffor, handskar med mera

  I rea-sektionen hos Väskan.com hittar du mängder av produkter nedsatta med upp till 70%. Först till kvarn gäller.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • %

  Giltig tills vidare


  Shoppa billiga resväskor på nätet + fri frakt direkt hem till dörren

  I Nordens bredaste online-sortiment av väskor finner du billiga resväskor till semestern. Fri frakt ingår alltid + lägsta pris garanti.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 12 röster

Info om Väskan.com

Hämta en Väskan.com rabattkod och få 10 % rabatt på ditt nästa köp i butiken. Väskan.com är Nordens största väskbutik online och bolaget grundades 1939 och är också Sveriges äldsta väskbutik. I sortimentet finner du allt från handväskor, resväskor och datorväskor till portföljer, plånböcker och skinnsoffor. De har produkter från välkända varumärken som Titan, Samsonite, Björn Borg, Oscar Jacobson, Hugo Boss, J.Lindeberg och många fler. Ta även en titt in i Väskan.com rea-avdelning där du hittar utvalda väskor, soffor, necessärer, handskar med mera med upp till 70 % rabatt. Du erbjuds alltid Lägsta Pris Garanti när du handlar hos Väskan.com. Här på Expressen rabattkoder finner du aktuella kampanjer och koder som ger dig ett billigare pris på ditt köp.
Läs mer

Mer om Väskan.com

Väskan.com rabattkod - 10% rabatt + fri frakt på ditt nästa köp i butiken

Hämta din Väskan.com rabattkod och få 10% rabatt på ditt nästa köp i butiken. Butiken är en av Nordens största väskbutiker på nätet och är sedan företagets grundande 1939 också Sveriges äldsta väskbutik. Det som började som en butik för väskor och handskar har utvecklats till ett sortiment av resväskor, datorväskor, handskar, soffor, plånböcker, portföljer, resegarderober, necessärer och mycket mer. Köp de exklusiva produkterna till rabatterat pris med rabattkoden och välj bland varumärken som Samsonite, Titan, Hugo Boss, Tiger of Sweden, Antler, Castelijn & Beerens och många fler. Spana dessutom in butikens rea-sektion där du hittar utvalda produkter med upp till 70% rabatt. Dessutom ingår alltid fri frakt på köpet med snabb hemleverans. För fler spännande erbjudanden på soffor andra möbler spana då in Kila Möbler rabattkoder där du alltid erhåller fri frakt och sparar tusentals kronor på ditt köp.  

   

Hur aktiverar man en Väskan.com rabattkod?

 1. Klicka på en aktiv kampanj här på butikssidan
 2. Väl framme i butiken placerar du de produkter du önskar köpa i varukorgen
 3. När du är nöjd klickar du på den gröna knappen “Till kassan”
 4. Längst ner till vänster i kassan finner du ett fält vid “Eventuell rabattkod”
 5. Du anger din rabattkod och klickar därefter “Lägg till kod”
 6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet

REA med upp till 70% rabatt på utvalda väskor, handskar med mera

Du vet att du får prisvärda väskor av högsta kvalitet hos Väskan.com. Det skulle vara bra nog men butiken nöjer sig inte där, då de har en 122% lägsta pris garanti på all butikens väskor och de bjuder dessutom på frakten när du beställer direkt på nätet. Sortimentet är ett av marknadens främsta med allt från resväskor och portföljer till skinnsoffor och plånböcker. I butikens rea-sektion trängs mängder av produkter till kraftigt nedsatta priser. Du hittar varor med upp till 70% rabatt. Har du tur kan du dessutom kombinera aktiva rabattkoder med redan prissänkta varor. Det är få butiker som har lika förmånliga erbjudanden som Väskan.com. Är du ute efter en resväska till semestern kanske du också behöver ett par schyssta solglasögon att glida runt i. Spana då in Lensways solglasögon som finns med upp till 70% rabatt i butikens outlet-avdelning.  
Väskan.com - Nordens största väskbutik på nätet

1939 grundades AB Väskan och är Sveriges äldsta väskbutik. Det som började som en lite väsk- och handskbutik har nu vuxit till att bli Nordens största väskbutik online. De erbjuder Nordens största sortiment av väskor i alla dess former och sorter med tillhörande Lägsta Pris Garanti. Välj bland resväskor, resetillbehör, resegarderober, portföljer, handskar, plånböcker, ryggsäckar, backpackerväskor, datorväskor, necessärer, soffor med mera. Med Väskan.com rabattkod får du exklusiv rabatt på köpet och vill du fynda till ännu billigare priser bör du spana in butikens rea-avdelning där du får upp till 70% lägre pris på utvalda produkter. Lägger du dessutom din order innan 15.00, skickas din order samma dag och är normalt framme dagen efter, utan fraktavgift. Skynda att fynda hos Väskan.com med hjälp av oss här på Expressen rabattkoder.