Väskan.com rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta en Väskan.com rabattkod och få förmånlig rabatt på ditt nästa köp av väskor och resväskor. Väskan.com är Nordens största väskbutik online och bolaget grundades 1939 och är också Sveriges äldsta. I sortimentet finner du allt från handväskor, resväskor och kabinväskor till datorväskor, portföljer, plånböcker och skinnhandskar. De har produkter från välkända varumärken som Titan, Samsonite, Björn Borg, Oscar Jacobson, Hugo Boss, J.Lindeberg och många fler. Ta även en titt in i Väskan.com rea-avdelning där du hittar utvalda väskor, soffor, necessärer, handskar med mera med upp till 70% rabatt. Du erbjuds alltid lägsta prisgaranti när du handlar hos Väskan.com. Många av resväskorna har dessutom utsetts som bäst i test vilket tyder på att produkterna är av bra kvalitet, tjänar sitt syfte och är prisvärda. Här på Expressen rabattkoder finner du aktuella Väskan.com rabattkoder och kampanjer som ger dig billigare pris på resväskor och mycket mer. Håll dig därför uppdaterad hos oss och shoppa till bästa möjliga pris!

Giltiga Väskan.com rabattkoder under Februari 2024

0 aktiva rabattkoder hos Väskan.com just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Väskan.com baserat på sortiment.
discount-badge
Daniel Wellington

10% rabatt på ALLT med exklusiv rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge
BIKBOK

20% rabattkod till ditt första köp!

Utgår 31 December
discount-badge
Daniel Wellington

Rabattkod ger dig 15% rabatt (gäller även rea)!

Utgår 30 Juni
Visa fler liknande erbjudanden
31 Dec
50%
Senast aktiva rabattkod
416 dagar sedan Väskan.com hade en aktiv rabattkod. Du har lite otur, Väskan.com har ofta rabattkoder som fungerar. Rättare sagt 13 st det senaste året vilket är 114% i jämförelse med andra butiker som säljer liknande produkter och tjänster.

Senast Väskan.com hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från 21 April och pågick under 984 dagar. Titta tillbaks snart, här under kan du se statistik för när nya rabattkoder brukar dyka upp hos Väskan.com .
Flest nya rabattkoder hos Väskan.com
Under söndagar publicerar Väskan.com i snitt 30% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Väskan.com
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Väskan.com .

Om Väskan.com

Innehållsförteckning

 • 01
  Väskan.com rabattkod - Spara pengar på ditt nästa köp
 • 02
  Shoppa resväskor billigt hos Väskan.com
 • 03
  Om Väskan.com
 • 04
  Prisgaranti hos Väskan.com
 • 05
  Leverans och frakt Väskan.com
 • 06
  Väskan betalningsalternativ
 • 07
  Väskan kundtjänst
 • 08
  Fynda accessoarer med Väskan.com rabattkod
 • 09
  Handla din resväskor hos Väskan.com
 • 10
  Väskor från kvalitetsmärken
 • 11
  Vanliga frågor om Väskan.com rabattkod
 • 01

  Väskan.com rabattkod - Spara pengar på ditt nästa köp

  Hämta din Väskan.com rabattkod och spara pengar på ditt nästa köp i butiken. Det som började som en butik för väskor och handskar har utvecklats till ett sortiment av resväskor, datorväskor, handskar, plånböcker, portföljer, resegarderober, necessärer och mycket mer. Köp de exklusiva produkterna till rabatterat pris med rabattkoden och välj bland varumärken som Samsonite, Titan, Hugo Boss, Tiger of Sweden, Antler, Castelijn & Beerens och många fler.

 • 02

  Shoppa resväskor billigt hos Väskan.com

  Det finns ibland en Väskan.com rabattkod som kan göra ditt köp lite billigare än vanligt. Skulle du inte ha en kod kan du ändå hitta billiga väskor på deras hemsida eller i deras affärer. De har nämligen ofta kampanjer och erbjudanden tillgängliga och på hemsidan har de även en rea-flik där du hittar ett utbud av prisreducerade produkter. Dessutom kan du anmäla dig till Väskan.com nyhetsbrev om du som ny kund vill ta del av en välkomstrabatt på ditt första köp. Efter att du har anmält dig får du erbjudanden och nyheter som kan ge dig information om kommande kampanjer skickat direkt till din mejladress.

 • 03

  Om Väskan.com

  Väskan.com är ett familjeägt företag som har funnits på marknaden sedan år 1939. De är ett företag som säljer resväskor, ryggsäckar och andra reseprodukter som till exempel necessärer, bagagevågar och nackkuddar. Du hittar även plånböcker och handskar i deras utbud. De började med en fysisk affär som sedan har vuxit till sex fysiska affärer runt om i landet. De har även en webbutik. Ibland kan du ha en Väskan.com rabattkod men oavsett om du har en eller inte kan du vara säker på att du köper en väska billigt. Detta tack vare den prisgaranti som företaget erbjuder sina kunder. Du kan läsa mer om den längre ner.

 • 04

  Prisgaranti hos Väskan.com

  Väskan.com är kända för sin kunniga personal och bra kundservice. De har många nöjda kunder varje år och detta kan bero på att de erbjuder sina kunder en prisgaranti. Denna prisgaranti innebär att om du köper en väska från Väskan.com, oavsett om den är under en Väskan.com kampanj eller inte, är du garanterad det billigaste priset på marknaden. Skulle du hitta samma väska billigare i en annan affär eller på en annan hemsida inom en vecka efter ditt köp betalar Väskan.com dig mellanskillnaden plus 11 % extra. De är så säkra på sina låga priser att de är villiga att erbjuda en ersättning om så inte är fallet.

 • 05

  Leverans och frakt Väskan.com

  Det är alltid gratis frakt hos Väskan.com om du vill ha ditt paket skickat till ett ombud nära dig. Skulle du hellre vilja att paketet levereras hem till dig får du betala en avgift på 199 kronor och får då paketet inom två arbetsdagar. Returfrakten är även den kostnadsfri.

 • 06

  Väskan betalningsalternativ

  Betalning hos Väskan sker via Klarna Checkout. Om du tidigare använt Klarna kan dina kunduppgifter finnas sparade så att du snabbt kan slutföra ditt köp. Du väljer leveranssätt och sedan betalningsalternativ. Om du väljer faktura eller delbetalning kommer det att tas en kreditprövning på dig för att avgöra om du har de ekonomiska medel som krävs för att betala vid ett senare tillfälle. Annars väljer du att betala direkt med kort eller bankkonto som du bekräftar med ditt BankID. Om du har en Väskan rabattkod så fyller du i den här i kassan.

  • Klarna delbetalning
  • Klarna faktura
  • Förskottsbetalning till plusgiro
  • Direktbetalning via kort eller bank med BankID

 • 07

  Väskan kundtjänst

  Väskans kundtjänst är öppen på vardagar klockan 9–15. Du når dem enklast via telefon på 021 44 44 991 eller via mail på info@abvaskan.com.


  Gällande reklamationer ska du istället maila till reklamationer@abvaskan.com och inkludera vissa uppgifter. Du måste bifoga foton på skadan och produkten samt beskriva hur skadan har uppstått. Spara alltid kvitto och gärna ordernummer när du handlar i webbshoppen så att du kan bevisa att du köpt produkten från just Väskan. Reklamation för ursprungligt fel gäller även om du köpt din produkt med en Väskan rabattkod.

 • 08

  Fynda accessoarer med Väskan.com rabattkod

  Hos Väskan.com kan du hitta i stort sett alla tillbehör till resan. Behöver du en ny datorväska eller en portfölj till flyget kan du hitta det och ibland kan det bli billigare med en Väskan.com rabattkod. Du hittar även snygga dam- och herrhandskar i skinn samt smidiga plånböcker om du vill förnya din stil lite grann. Skulle du hellre vilja ha accessoarer hittar du stilrena bagagetaggar, necessärer och lätta paraplyer som du enkelt kan packa ner i ditt handbagage och plocka upp när det behövs. Det finns även nackkuddar om du ska flyga långt eller vill ta dig en tupplur på din tågresa.

  Hos Väskan.com kan du bland annat handla:

  • Bagageväskor
  • Väskor till barn
  • Handskar
  • Paraplyer

 • 09

  Handla din resväskor hos Väskan.com

  Ibland har Väskan.com rea och då kan du passa på att köpa alla dina resväskor för att spara så mycket som möjligt. De har stora resväskor om du ska ut och resa långt och behöver ha med dig mycket packning och de har även medelstora väskor om du har mindre saker och inte behöver en lika stor resväska. Dessutom har de en handbagagestorlek på väskor om du vill kunna ta med dig den in på flygplanet. Om du är ute efter flera väskor i olika storlekar kan du ta en titt på de bagageset som finns i fyndhörnan under kategorin för resväskor. Där hittar du set med två eller tre resväskor till fördelaktigt pris.

 • 10

  Väskor från kvalitetsmärken

  En resväska kan hålla i många år om du tar hand om den, och att köpa ett kvalitetsmärke underlättar. En välkonstruerad resväska klarar tuffa tag på flygplatsen bättre och du har snart sparat in den extrakostnad som en dyrare väska innebär. När du använder din Väskan rabattkod får du dessutom ett extra förmånligt pris som kan innebära att du kan gå upp en prisklass.

  Några av de premiummärken på resväskor du kan köpa hos Väskan:

  • Samsonite
  • Victorinox
  • Carlton

  En snygg handväska lyfter din outfit och blir en ovärderlig accessoar både till vardag och fest. Genom att investera i kvalitet håller din väska längre samt ger ett lyxigt intryck. Hos Väskan hittar du både billigare handväskor och alternativ från populära premiummärken som:

  • Tiger of Sweden
  • Hugo Boss
  • The Bridge

Vanliga frågor om Väskan.com rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Väskan.com rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Väskan.com rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Väskan.com rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Väskan.com .

  Fanny Söderlund
  Innehållsansvarig
  Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?