Apotek365 rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Apotek365 är ett helt internetbaserat apotek, utan några fysiska butiker. Det här apoteket tillhör en koncern som driver flera e-handelsplattformar inom olika områden. Med en Apotek365 rabattkod kommer du kunna beställa hem alla receptfria läkemedel du behöver med några enkla knapptryck, samtidigt som du kan köpa andra produkter för kroppen och hälsan. I sitt stora sortiment har Apotek365 över 5 000 produkter, och eftersom de inte har några fysiska butiker kan de dessutom erbjuda konkurrenskraftiga priser. I och med att Apotek365 arbetar med läkemedel har alla i deras personal tystnadsplikt, och e-handeln följer utöver det också Konsumentverkets råd och regler för att det ska vara så tryggt som möjligt för dig att köpa det du behöver på nätet.

Giltiga Apotek365 rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Apotek365
Under tisdagar publicerar Apotek365 i snitt 40% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Apotek365
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Apotek365.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Apotek365 baserat på sortiment.
discount-badge
Natural Cycles

10% rabatt med exklusiv Natural Cycles rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge
MEDS

Handla för 999kr och få 20% rabatt!

Utgår 29 Februari
discount-badge
MEDS

Rabattkod ger 15% rabatt på köp över 699kr

Utgår 29 Februari
Visa fler liknande erbjudanden

Om Apotek365

Innehållsförteckning

 • 01
  Lägre pris med Apotek365 rabattkod
 • 02
  Apotek365 tipsar gärna om lämpliga produkter
 • 03
  Leverans & frakt Apotek365
 • 04
  Ta hand om dig själv med en Apotek365 rabattkod
 • 05
  Handla vitaminer, mineraler och kosttillskott hos Apotek365
 • 6
  Vanliga frågor om Apotek365 rabattkod
 • 01

  Lägre pris med Apotek365 rabattkod

  Fördelarna med ett så stort sortiment som Apotek365 har är många. En av dem är att de har produkter från olika tillverkare och märken, och att dessa finns i olika prisklasser. Med en Apotek365 rabattkod kan du bland annat hitta prissänkta kosttillskott och vitaminer samt hår- och hudvård. På deras hemsida ordnar de dessutom regelbundet olika kampanjer som syftar till att lyfta fram vissa utvalda produkter. Du kan också titta in under fliken som är märkt med “kampanjer” för att hitta de produkter som de för tillfället har en extra bra rabatt på. De produkter som visas under den här fliken kan till exempel vara sådana som kommer att utgå ur sortimentet, eller som inte är helt aktuella för säsongen. 

  För fler rabatter och erbjudanden på apoteksprodukter kolla även in våra Kronans Apoteket rabattkoder

 • 02

  Apotek365 tipsar gärna om lämpliga produkter

  Apotek365 har ingen farmaceutisk rådgivning, men de hjälper dig gärna att hitta andra produkter som kan hjälpa dig med dina problem. Läs gärna deras blogg där du bland annat hittar information om vad du ska tänka på i influensatider och om vilka produkter som lämpar sig bra för olika slags hudtyper. Om du har frågor om en specifik produkt som säljs i det vanliga sortimentet eller under en Apotek365 kampanj kan du dessutom ta kontakt med deras kundtjänst som är väldigt kunnig inom utbudet. På hemsidan hittar du dessutom utförlig information om alla produkter så att du själv kan välja det som verkar passa dig bäst. Hemsidan är väldigt lätt att navigera och det är mycket enkelt att använda din Apotek365 rabattkod när du genomför köpet. 

 • 03

  Leverans & frakt Apotek365

  Hos Apotek365 gör du säkra betalningar bland annat med kort. Leveranstiden är vanligtvis 1–3 dagar och köper du över en viss summa kostar den ingenting.

 • 04

  Ta hand om dig själv med en Apotek365 rabattkod

  Apotek365 har tillstånd att sälja receptfria läkemedel, vilket gör att du kan hitta allt från bassalvor till värkmedicin och halstabletter i deras nätbutik. Med en Apotek365 rabattkod kan du också passa på att köpa ögondroppar, intimprodukter och bettskenor till ett rabatterat pris. I korthet finns det mesta du kan tänkas behöva för din hälsa och kropp i butiken. Du kan enkelt hitta krämer som fungerar lugnande mot Rosacea och en mängd ekologiska hudvårdsprodukter som inte innehåller några onödiga tillsatser. Hos Apotek365 kan du bland annat beställa följande produkter: 

  • Självtester
  • Sårvård
  • Sluta röka-produkter
  • Värk- och smärtstillande
  • Blodtrycksmätare

 • 05

  Handla vitaminer, mineraler och kosttillskott hos Apotek365

  Kosttillskott är något som de flesta människor kan behöva äta med jämna mellanrum för att uppnå en bra balans i kroppen. Under en Apotek365 rea är det inte ovanligt att du både hittar mineraler som zink och järn att beställa. I sitt utbud har Apotek365 allt från mjölksyrebakterier som främjar en god tarmhälsa till nyttiga fettsyror såsom Omega 3. Du kan också använda den Apotek365 rabattkod som vi förser dig med för att handla antioxidanter, selen och detoxkurer till ett lägre pris än vanligt. 


  Du kan hitta fler kosttillskott till bra priser med vår MEDS rabattkod, se alla aktuella erbjudanden på vitaminer och mineraler och fyll på i skafferiet eller medicinskåpet. 

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?