MyHeritage rabattkod 2020

Vårt betyg 4
Utforska din släkthistoria, hitta nya familjemedlemmar och upptäck etniskt ursprung med MyHeritage. Med en MyHeritage rabattkod kan du beställa DNA-kit till låga priser. Hos MyHeritage kan du ta reda på vilka geografiska regioner du härstammar ifrån, läsa om dina förfäder och ta kontakt med andra medlemmar. Fynda prisvärda DNA-test idag - håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder. 

Giltiga MyHeritage rabattkoder under September 2020

Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar MyHeritage i snitt 28% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från MyHeritage.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till MyHeritage baserat på sortiment.
discount-badge

20% rabatt på nästan alla tester!

Utgår 31 December
discount-badge

10% rabatt på ditt köp!

Utgår 30 September
discount-badge

5% rabatt vid köp över 500kr

Utgår 30 September
Visa fler liknande erbjudanden

Om MyHeritage

Innehållsförteckning

 • 01
  Om MyHeritage
 • 02
  Billigare DNA-test och släktforskning med MyHeritage rabattkod
 • 03
  106 miljoner användare av MyHeritage jorden runt
 • 04
  Leverans & frakt MyHeritage
 • 05
  DNA-tester och släktforskning billigt med MyHeritage rabattkod
 • 06
  MyHeritage kan berätta vem du är genom DNA-test
 • 7
  Vanliga frågor om MyHeritage rabattkod
 • 01

  Om MyHeritage

  De allra flesta har någon gång undrat över sin existens. Vem de är, och hur de blivit den de är. Genom MyHeritage kan du både släktforska och DNA-testa dig för att kartlägga din härkomst och ditt släktskap. Genom att skapa en bild av ditt ursprung, din släkt och ditt DNA kan du inte bara få en bättre förståelse om vem du är, utan rentav få en bättre medicinsk förståelse. Du kan på så sätt både hitta släktingar du inte visste att du hade och få en värdefull hälsoinsikt om genetiska sjukdomar. MyHeritage rabattkod gör priset än mer förmånligt!

 • 02

  Billigare DNA-test och släktforskning med MyHeritage rabattkod

  Det dyker regelbundet upp erbjudanden och rabattkoder som gör att de tjänster MyHeritage säljer bli billigare. För dig som släktforskar och väljer att skaffa ett fortlöpande DNA-abonnemang finns det också mycket pengar att spara första året. Det är smart att följa MyHeritage i sociala medier och/eller genom nyhetsbrev för att kunna ta del av fina erbjudanden och MyHeritage rabattkod. När MyHeritage befinner sig på mässor och konvent är det nästan uteslutande tillgång på bra erbjudanden och rabatter. Håll utkik online!

 • 03

  106 miljoner användare av MyHeritage jorden runt

  När du tagit del av MyHeritage kampanj har du tillgång till 3,6 miljarder personer i ett jättestort släktträd. Förutom detta finner du också 10 miljarder historiska dokument och hela 42 språk representerade. Det är inte konstigt att MyHeritage erbjudande lockar över 106 miljoner användare jorden runt! 

  På Twitter och Facebook kan du följa intressanta och inspirerande resultat från användandet av MyHeritage. Personer som exempelvis hittat både nära och avlägsna släktingar de inte visste att de hade. I sociala medier kan du också följa livesändningar av träffar och föreläsningar, samt få uppdateringar om alla nya tillskott av fakta i databasen.

 • 04

  Leverans & frakt MyHeritage

  Samtliga DNA-tester tar endast ett par minuter att utföra och efter att du skickat iväg testet tar det 3–4 veckor för att få fram ett resultat. Fraktkostnaden varierar men kostar från 69 kronor.

 • 05

  DNA-tester och släktforskning billigt med MyHeritage rabattkod

  Det stora personregistret och databasen med alla historiska dokument är hjärtat av MyHeritage. Det är gratis att registrera sig på sajten och påbörja sin resa. När du väl har ditt konto kan du sedan välja att köpa tillgång till släktforskning, göra olika sorters DNA-tester eller att rent av anlita en av MyHeritage forskare för att slippa släktforska själv och istället bara njuta av resultatet. Genom MyHeritage rabattkod kan du bland annat ta del av:

  • Släktforskning i stor databas
  • DNA-test för ursprung
  • DNA-test för hälsa
  • Sajtens forskare

 • 06

  MyHeritage kan berätta vem du är genom DNA-test

  Det finns andra sajter som erbjuder möjligheten att släktforska, men få sajter kan erbjuda storleken på den databas som MyHeritage besitter. I kombination med möjligheten att göra ett DNA-test erbjuder MyHeritage en unik möjlighet för dig som vill veta mer om dig och dina släktingar. Med MyHeratige rabattkod får du möjligheten till en MyHeratige rea och ett mycket förmånligt pris. När du beställt ditt DNA-test får du uppställt tydligt hur många procent av dig som kommer från olika delar av världen. Du kommer att bli både förvånad och inspirerad av att läsa resultatet!

Vanliga frågor om MyHeritage rabattkod

 • 1. 💵 Vilka MyHeritage rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående MyHeritage rabattkoder och erbjudanden:

 • 2. ✅ Hur många MyHeritage rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 aktiva erbjudanden hos MyHeritage.
  Spara pengar i September 2020 - hos oss hittar du alltid de bästa rabattkoderna.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till