Bemz rabattkod Januari 2020

Vårt betyg 5
Med en Bemz rabattkod erhåller du 20% rabatt på utvalda Bemztyger på överdrag till IKEA-möbler. Bemz är företaget som skapar anpassade överdrag i hundratals formstarka tyger som gör att du kan uppdatera dina IKEA-möbler vare sig det gäller soffor, fåtöljer, stolar med mera. Styla dina IKEA-möbler efter din egen personliga smak. Du kan spara ännu mer pengar genom att besöka outlet-avdelningen där du får upp till 50% rabatt på utvalda överdrag. Dock är det först till kvarn som gäller. För unika Bemz rabattkoder och kampanjer besök oss här på Expressen rabattkoder.
exclusive-badge
discount-badge 10% RABATT

10% rabatt på HELA sortimentet!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPBEMZ10
1 person har använt kampanjen idag
discount-badge 10% RABATT

10% rabatt på din första beställning!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
4 personer har använt kampanjen idag
50% RABATT

50% rabatt på massor av överdrag

Utgår 31 Augusti
Till erbjudandet
27 har klickat på kampanjen
FRAKT RABATT

Fri frakt när du handlar för 1500kr

Utgår 31 Augusti
Till erbjudandet
33 har klickat på kampanjen
Gratis RABATT

Gratis tygprov hos Bemz!

Utgår 31 Mars
Till erbjudandet
12 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Bemz i snitt 35% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Bemz.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Bemz baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt på allt hos Jotex!

Utgår 31 Januari
EXKLUSIV
Visa rabattkod
420554
Användes för 6 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

Lindströms rabattkod - 250 kr rabatt på valfria köp över 5000 kr

Utgår 17 Februari
EXKLUSIV
Visa rabattkod
kjakt500
1443 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ditt köp!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXP10Q1
5 personer har använt kampanjen idag
Visa fler liknande erbjudanden

Om Bemz

Innehållsförteckning

 • 01
  Gratis tygprov innan du beställer med din Bemz rabattkod
 • 02
  Om Bemz
 • 03
  Bemz ger dig design och hållbarhet i samma fodral
 • 04
  Leverans & frakt Bemz
 • 05
  Med Bemz rabattkod förnyar du dina IKEA-möbler
 • 06
  Köp Multi-Fit-överdrag från Bemz med rabattkod
 • 01

  Gratis tygprov innan du beställer med din Bemz rabattkod

  Hela Bemz affärsidé bygger på ekonomiskt smarta val och hållbarhet. Varför slänga en fullt fungerande möbel bara för att man är trött på färgen eller tyget blivit solblekt? Hos Bemz hittar du över 250 olika tyger, så valmöjligheterna är många.

  Börja med att fundera på vilket material du vill ha. I vissa hem passar slitstarkt bomull bäst, medan andra kanske föredrar en mer exklusiv känsla med vintage sammet. Det finns förstås inget som hindrar att du beställer gratis tygprov i olika material. I Bemz magasin kan du läsa mer om de olika materialen för att se vilket som besitter de egenskaper som ditt hem kräver.

  När det gäller färger hittar du flera olika toner, allt från iögonfallande starka toner till milda och diskreta val. Beställ gratis tygprover i olika nyanser eller texturer för att se vad som passar bäst i just ditt hem. I outlet-avdelningen hittar du färdigsydda överdrag till kampanjpris. När du bestämt dig för ett eller flera tygval så lägger du din beställning och använder din Bemz rabattkod i kassan.

 • 02

  Om Bemz

  Bemz har funnits sedan 2005 och är företaget för dig som vill shoppa medvetet och kunna förnya ditt hem utan att byta ut dina möbler. Med en Bemz rabattkod får du ett riktigt bra pris på överdrag till möbler i formstarka tyger. Överdragen passar IKEA-soffor, fåtöljer och stolar, och du hittar även andra textilprodukter som sängöverkast, kuddfodral och gardiner.

  Med Bemz erbjudanden kan du skapa en personlig stil även om du har en mindre budget för inredning. Dina gamla IKEA-möbler blir som nya med ett stilrent överdrag och till bråkdelen av priset för en helt ny pjäs. Genom att handla från Bemz gör du ett miljömedvetet och mer hållbart val.

 • 03

  Bemz ger dig design och hållbarhet i samma fodral

  Bemz kampanjer fokuserar alltid på hållbar design. Detta genomsyrar hela organisationen och inte enbart genom det faktum att du inte konsumerar nya möbler. Alla fodral sys i 100 % naturmaterial som tillverkas i granskade fabriker. Även sömmerskorna arbetar under bra förhållanden runt om i Europa. Om du är extra mån om hållbarhet kan du använda din Bemz rabattkod till återvunna tyger för dina överdrag.

 • 04

  Leverans & frakt Bemz

  Om du inte väljer ett färdigsytt överdrag så tar det upp till fyra veckor innan produkten är klar att levereras då de sys vid beställning. För beställningar på minst 1 500 kronor så bjuder Bemz på fraktkostnaden. Skulle du ångra ditt köp kan du skicka tillbaka produkten inom två veckor och få pengarna tillbaka. Alla överdrag från Bemz har tre års kvalitetsgaranti och du kan tvätta dem i maskin.

 • 05

  Med Bemz rabattkod förnyar du dina IKEA-möbler

  Bemz har valt att satsa på överdrag till IKEA-möbler eftersom de finns i många svenska hem. Alla IKEAs produkter finns inte representerade hos företaget, men det går att kontakta dem för att se om ett fodral passar till just din möbel om du inte hittar produktserien på hemsidan. Det finns till exempel en Multi-Fit-linje som kan passa andra liknande produkter.

  Med en Bemz rabattkod kan du även köpa bland annat:

  • Kuddöverdrag
  • Gardiner
  • Ben till möbler
  • Madrassöverdrag
  • Sängkappor & sängöverdrag

 • 06

  Köp Multi-Fit-överdrag från Bemz med rabattkod

  Multi-Fit-linjen passar de flesta standard-möbler. Om du har en 2-sitssoffa eller 3-sitssoffa, normalstora fåtöljer eller helt vanliga köksstolar som inte är från IKEA, så kan Multi-Fit-överdragen passa dina möbler. Vid en Bemz rea kan alla hitta passande produkter som sängöverkast eller gardiner, de är inte specialsydda för IKEAs produktserier. Med andra ord har alla glädje av en Bemz rabattkod.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till