Hela denna sida är en annons

Björn Borg rabattkod

Aktuella Björn Borg rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

15%

Giltig tills vidare


Björn Borg Promo code - 15% rabatt på underkläder i butiken

Handla i webbutiken och använd denna promotional code för 15% lägre pris.

Visa villkor

Visa rabattkod

Student15%

Visa rabattkod

Student15%

Aktuella Björn Borg rabattkoder under November 2018

 • 50%

  Giltig tills vidare


  50% rabatt på allt i Outlet-avdelningen hos Björn Borg

  Hitta underkläder, myskläder, träningskläder med mera för upp till 50% rabatt på allt som finns i Outlet.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.5 av 13 röster

Info om Björn Borg

Björn Borg är modebutiken på nätet inspirerad av tennisstjärnan med samma namn. Butiken säljer högkvalitativa modeplagg främst med fokus på underkläder och sportkläder för män, kvinnor och barn. Just nu kan du med en Björn Borg rabattkod erhålla 15% rabatt på hela utbudet i butiken. Förutom att du kan shoppa underkläder och sportkläder, finner du även skor, väskor, glasögon med mera. Se till att hämta din Björn Borg rabattkod redan idag för att få ett förmånligt rabatterat pris på ditt köp i webbutiken.
Läs mer

Mer om Björn Borg

Björn Borg rabattkod ger dig 15% rabatt på hela din online beställning

Handla märkeskläder på nätet till förmånligt bra priser och pressa priserna ytterligare genom att använda dig av Björn Borg rabattkoder. På vår rabattportal kan du få ta del av en rabattkod som ger dig 15 % rabatt på hela utbudet i Björn Borgs webbshop. Sortimentet är brett och innehåller sportkläder, underkläder, loungewear, skor, strumpor, badkläder, väskor och parfym för damer, herrar och barn. I webbutiken hittar du de mest aktuella modekollektionerna från Björn Borg som du kan köpa till ett lägre pris med hjälp av rabattkoder som ger dig exklusiv rabatt när du handlar i butiken. Se till att hålla dig uppdaterad kring Björn Borg rabattkoder och kampanjerbjudanden via vår sajt där de senaste koderna publiceras. Du kan även använda dig av Nelly rabattkoder för att få ett lägre pris på ditt köp av Björn Borg produkter.

Hur använder jag mig av en Björn Borg rabattkod?

 1. Välj de varor du är intresserad av att köpa och placera dem i varukorgen
 2. När du känner dig nöjd, klicka på shopping bag-symbolen uppe till vänster på sajten
 3. Väl framme i nästa steg finner du en flik för presentkort/rabattkod
 4. Mata in din kod och klicka “addera” för att erhålla den rabatt som utlovats

50% rabatt i rea-avdelningen på utvalda underkläder för både män, kvinnor & barn

Då och då finner du reor i Björn Borg Outlet-sektion med 50% rabatt på utvalda underkläder, sportkläder med mera. När det händer är det ett utmärkt tillfälle att shoppa prisvärda modeprodukter till bra priser, många gånger också till halva priset. Oftast drar rean igång under helgdagar och Outlet-avdelningen fylls på med utvalda modeplagg som träningskläder, badkläder, herrunderkläder, damunderkläder, myskläder med mera. Det finns tillfällen då även ordinarie sektioner i webbutiken prissänks. Se till att hålla ett öga på aktuella kampanjer och rabattkoder genom att besöka vår rabattportal där vi lägger upp exklusiva erbjudanden på mode från Björn Borg.    Förmånliga priser på Björn Borg skor, kläder och underkläder på nätet

I slutet av 1980-talet grundades Björn Borg och är idag aktiva på 20 Europeiska marknader, där Sverige och Holland står för de två största. Webbutiken drog igång 2010 och har bara fortsatt att växa sen dess. Företaget är som bekant influerat av den svenske tennisstjärnan Björn Borg som skördade stora framgångar på 70- och 80-talet med bland annat 11 Grand Slam-titlar. Butiken fokuserar främst på försäljning av underkläder och sportkläder. Underkläderna de producerar för både män, kvinnor och barn är deras kanske mest populära produkt med hög kvalitet och passform, men du hittar också kläder, skor, parfym och väskor för hela familjen.