Bygghemma rabattkod December 2018

Betyg 3.9 av 18 röster
Med en Bygghemma rabattkod sparar du pengar på ditt köp av byggvaror på nätet. Bygghemma har ett stort sortiment med byggmaterial för badrum, fönster, dörrar, trädgård, inredning, golv & trädgårdsmaskiner m.m. I butiken finns allt för bygg och renovering samt inredningsartiklar som kompletterar ditt hemmabygge. Byggvaruhuset på nätet för alla hemmafixare. 
60% RABATT

60% rabatt på flera byggvaror i Bygghemma outlet-avdelning

Utgår 31 December

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Bygghemma baserat på sortiment.
discount-badge

Lindströms rabattkod - 250 kr rabatt på valfria köp över 5000 kr

Utgår 17 Februari 2020
discount-badge

WhiteAway rabattkod - 30% rabatt på utvalda varor

Utgår 1 Januari 2019
discount-badge

Tretti rabattkod - 5 % på kylskåp och frysar

Utgår 17 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Bygghemma

Byggvaruhuset på nätet

Bygghemma startade 2006 med försäljning av byggvaror på nätet och är idag ett av Sveriges största byggvaruhus och Nordens ledande nätbutiker för hemmafixare. I butiken finner du kvalitetsmärken som Marbodal, Kärcher Outline, Markslöjd, Gardena, Landmann och fler. Sortimentet innehar ca 100 000 artiklar inom byggmaterial, verktyg & maskiner samt inredning.Välj bland byggvaror & produkter för badrum, trädgård, ytterdörrar, el/belysning, fönster, golv/kakel, inredning och värme/ventilation. Med allt från gediget trägolv till vackra kristallkronor finns allt för en renovering.

 

 

Handla billigare byggvaror med en Bygghemma rabattkod

Få ett rabatterat pris på hela sortimentet när du använder en Bygghemma rabattkod. Att renovera och bygga om hemma kan kosta en slant. Se därför till att ta del av erbjudanden & kampanjer som ger dig sänkt pris på dina inköp av byggvaror på nätet. Välj bland byggmaterial, verktyg & maskiner och heminredning och spara pengar på ditt köp med en exklusiv Bygghemma rabattkod.

 

40-60% rabatt på utvalda byggvaror via kampanjer hos Bygghemma

Spara 40-60% på utvalda byggvaror via olika kampanjer i butiken. Du kan finna tillfälliga reor & erbjudanden på t.ex. badrum, kök, dörrar, fönster, golv, kakel & klinker & inredning eller märkesspecifika rabatter. Välj det erbjudande som passar dig bäst och spara upp till 60% och i vissa fall ännu mer när du handlar byggmaterial online.

  

Hur använder jag en Bygghemma rabattkod?

1. Lägg valfria produkter i varukorgen
2. Gå till kassan
4. Ange ditt värdebevis & gå vidare i beställningen

 


 

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till