Hela denna sida är en annons

Cervera rabattkod

Aktuella Cervera rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

40%

Utgår om 3 veckor


Tallriksveckor hos Cervera med 20-40% rabatt!

Kampanjen gäller fram tom. 11 november 2018.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Cervera rabattkoder under Oktober 2018

 • 50%

  Giltig tills vidare


  Cervera - 50% rabatt på utvalda produkter ur säsongens rea

  Nu hittar du riktiga fyndprodukter hos Cervera. Spara halva priset på ditt köp. cervGiltig tills vidare.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.2 av 25 röster

Info om Cervera

Cervera är butiken som erbjuder ett omfattande sortiment av utvalda design- och kvalitetsprodukter för dekoration, servering och matlagning. Cervera vill vara första val för kunden som är ute efter att köpa kvalitetsprodukter till hemmet. Använd din Cervera rabattkod och erhåll upp till 20 % rabatt på din order online. Du finner 6000 artiklar i sortimentet i 68 butiker runtom i landet, men framförallt fint paketerat på butikens webbsida. Behöver du kvalitativa varor inom matlagning, dekoration och servering är Cervera ett bra val, speciellt om du vill ha högklassiga designprodukter till köket, bordet eller rummet. Du hittar varumärken som Eva Solo, Kosta Boda, Bodum, Orrefors, Ittala med flera. Glöm inte att hålla dig uppdaterad kring rabattkoder och kampanjer som finns här på vår rabattportal.

Läs mer

Mer om Cervera

Cervera rabattkod ger dig upp till 20 % rabatt på din beställning

Få upp till 20 % rabatt på din order online när du handlar köksprodukter och heminredningsartiklar hos en av Sveriges populäraste butiker. Hitta hemmets designprodukter i det breda utbudet hos Cervera till förmånliga priser. Du hittar allt inom inredningsdetaljer, kökstillbehör och dukningstillbehör. Köp allt från kvalitativa köksknivar, designskålar till belysning och hemtextil. Produkterna i utbudet är utvalda med noggrannhet och utbudet utgörs av välkända och marknadsledande varumärken med hög kvalitativ design och standard. Är du även på jakt efter ett par nya gardiner till hemmet, kan du passa på att ta del av Ellos rabattkoder som ger dig upp till 40 % rabatt på valfria varor.  

Hur aktiverar jag en Cervera rabattkod?
 1. Lägg dina utvalda produkter ur det breda utbudet i din varukorg
 2. Ta dig sedan vidare till kassan via knappen uppe till höger på sajten
 3. Du hittar i steg 1 fält för rabattkoder och presentkort
 4. Nu har du erhållit den utlovade rabatten 

Aktuella kampanjer på kökstillbehör med upp till 50 % rabatt

Cervera erbjuder ständigt nya kampanjerbjudanden på utvalda produkter och varumärken med sänkta priser. Du kan fynda serveringsprodukter, köksprodukter och inredningsprodukter med upp till 50 % rabatt. Gör riktiga fyndklipp på produkter för hem och kök som knivset, salladsset, stekpannor, bestickset, tallrikar, termoskanna, stavmixer, ugnsformset och mycket mer. Ett sätt att alltid hålla koll på rabattkoder och erbjudanden är att besöka vår rabattportal, där vi lägger ut de mest aktuella kampanjerna. Är du ute efter ett utbud av många varumärken inom heminredning samlat på en och samma plats, bör du kika in exklusiva Designonline rabattkoder som ger dig förmånliga premier.

Cervera.se – Kvalitativa designprodukter för hem och kök

1987 grundades Cervera av Bo Forslund, Ragnar Boham och Jack Moell. De började med att öppna en butik i Stockholm med idén att vara kundens första val när det kommer till kvalitetsprodukter till hemmet. Cerverakedjan växte med egna butiker samtidigt som de har butiker ägda av franchisetagare. Butiken har ett oerhört brett sortiment med högst kvalitativa designprodukter från märken som Kosta Boda, Global, Tefal, Georg Jensen, Hackman, Rörstrand, Kitchen Aid och många fler. Glöm heller inte att använda rabattkoden för att pressa ner priserna på dina köp.