Cervera rabattkod 2024

Vårt betyg 5
Använd din Cervera rabattkod och erhåll förmånlig rabatt på ett omfattande sortiment av utvalda design- och kvalitetsprodukter för dekoration, servering och matlagning. Vi på Expressen Rabattkoder uppdaterar med aktuella rabatter från Cervera så att du kan handla köksprodukter till lägre pris. Bland sortimentet hittar du kända varumärken som Eva Solo, Kosta Boda, Bodum, Orrefors, Iittala med flera. Glöm inte att hålla dig uppdaterad kring Cervera rabattkoder och kampanjer som finns här på vår rabattportal.

Giltiga Cervera rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Cervera
Under torsdagar publicerar Cervera i snitt 52% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Cervera
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Cervera.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Cervera baserat på sortiment.
discount-badge
Bemz

Exklusiv! 10% rabattkod gäller på HELA sortimentet

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge
Emma

5% extra rabatt med exklusiv Emma rabattkod

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Electrolux Reservdelar

15% rabatt på ALLA Electrolux reservdelar!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Cervera

Innehållsförteckning

 • 01
  Cervera rabattkod ger dig förmånlig rabatt på din beställning
 • 02
  Hur kan jag handla billigare hos Cervera?
 • 03
  Gå med i Klubb Cervera för extra bra rabatter
 • 04
  Cervera studentrabatt
 • 05
  Kvalitativa designprodukter för hem och kök
 • 06
  Så använder du en Cervera rabattkod
 • 7
  Vanliga frågor om Cervera rabattkod
 • 01

  Cervera rabattkod ger dig förmånlig rabatt på din beställning

  Spara pengar på köksprodukter och heminredning hos en av Sveriges populäraste butiker med en Cervera rabattkod. Med de Cervera rabattkoder som vi listar kan du handla billigare kvalitetsprodukter främst för dukning och till köket. Använd din Cervera rabattkod på allt från glas och tallrikar, till köksprodukter, inredningsdetaljer och mycket mer. Här får du produkter som är med och skapar minnen för livet, eller bara förgyller vardagen.

 • 02

  Hur kan jag handla billigare hos Cervera?

  Hos Cervera kan du handla till förmånliga priser även om det inte finns en Cervera rabattkod tillgänglig för tillfället. Cervera har nämligen en flik som heter "Kampanjer" där du kan fynda inredningsdetaljer och köksprodukter till reducerade priser. Varje vecka kan du även ta del av ett flertal erbjudanden på utvalda produkter och varumärken med sänkta priser. Du kan fynda serveringsprodukter, köksprodukter och inredningsprodukter med upp till 50% rabatt. 

  Missa inte heller deras säsongsreor med sänkta priser på tusentals produkter. Under bland annat Black Friday och Mellandagsrean förekommer extra bra rabatter och hos Cervera kan du göra riktiga klipp under dessa tider på året!

  Ett sätt att alltid hålla koll på aktuella rabatter från Cervera är att besöka vår rabattportal, där vi lägger ut de mest aktuella kampanjerna just nu.

 • 03

  Gå med i Klubb Cervera för extra bra rabatter

  Att bli medlem i Klubb Cervera är gratis, så det bör du verkligen inte missa! Som medlem får du exklusiva rabatter på utvalda produkter och kategorier ur sortimentet. Då och då har Cervera även klubbdagar med extra bra rabatter för dig som medlem. Medlemskapet kommer i olika nivåer och du stiger i nivå ju mer du handlar. Som brons-medlem får du bland annat rabatt på knivslipning och 10% extra rabatt vid deras stora säsongs-reor.  

 • 04

  Cervera studentrabatt

  Med en Cervera studentrabatt köper du produkter från många kända och populära varumärken. Allt du behöver göra för att ta del av Cerveras studentrabatt är att logga in på ditt Mecenat-konto. Du får 12% rabatt på nästan hela sortimentet. I samband med andra reor och kampanjer kan du hitta tillfälliga rabattkoder, så kolla alltid hos Mecenat innan du handlar om du är student.

 • 05

  Kvalitativa designprodukter för hem och kök

  Om du gillar kvalitativa designprodukter för kök och hem är Cervera rätt butik för dig. De har ett brett sortiment av inredningsdetaljer såsom vaser, lampor och ljusstakar, men även köksredskap som knivar, skärbrädor, fat, tallrikar, kastruller, glas och mycket mer. Du kan till exempel hitta produkter från de kända märkena Iittala, Rörstrand, KitchenAid, Riedel och Orrefors. Håll utkik efter alla aktuella Cervera rabattkoder och erbjudanden hos oss på Expressen rabattkoder så att du inte går miste om en bra deal. 

  Hos Cervera finns det mycket till hemmet:

  • Vinglas
  • Tallrikar och skålar
  • Köksmaskiner
  • Belysning
  • Koppar och muggar
  • Grytor och kastruller

  Skulle det inte finnas någon aktuell Cervera rabattkod för tillfället så kolla även in Royal Design rabattkoder för bra rabatter och erbjudanden på produkter för kök och hem. 

 • 06

  Så använder du en Cervera rabattkod

  Vi listar alla aktuella rabattkoder hos Cervera och när du hittat den som passar dig bäst så följer du nedanstående steg för att ta del av din rabatt: 

  1. Klicka på den gröna knappen som säger “Visa rabattkod” och kopiera rabattkoden
  2. Klicka dig vidare till Cerveras hemsida och lägg utvalda produkter i varukorgen
  3. Ange din Cervera rabattkod i kassan under "Rabattkod" och klicka på "Lägg till". 

Vanliga frågor om Cervera rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?