Granit rabattkod 2021

Vårt betyg 4
Granit har ett stort sortiment av hållbara och miljövänliga produkter inom inredning så som möbler, textil, belysning, köksartiklar, badrumsaccessoarer och mycket mer. Produkterna har en tidlös svensk design med fokus på funktionalitet och är gjorda i naturliga material. Med en Granit rabattkod kan du spara pengar på ditt köp av inredningsprodukter samtidigt som du värnar om miljön. Granit grundades redan 1996 och har som affärsidé att förenkla ditt liv så att du får tid att leva. Det är något vi uppskattar och vi är stolta över att kunna erbjuda dig Granit rabattkoder och förhoppningsvis förenkla ditt liv. Eftersom produkterna är gjorda i naturliga material åldras de vackert ju mer du använder dem. En Granit rabattkod hjälper dig därför att skapa mer harmoni i ditt hem till ett billigare pris. Vi på Expressen Rabattkoder uppdaterar dagligen med nya rabattkoder från Granit så håll dig uppdaterad hos oss!

Giltiga Granit rabattkoder under April 2021

Flest nya rabattkoder hos Granit
Under måndagar publicerar Granit i snitt 37% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Granit
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Granit.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Granit baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt på ett HELT köp med Jotex rabattkod!

Utgår 30 April
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på HELA sortimentet!

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ditt köp hos Skruvat

Utgår 30 April
Visa fler liknande erbjudanden

Om Granit

Innehållsförteckning

  • 01
    Spara pengar med en Granit rabattkod
  • 02
    Hur shoppar man billigt hos Granit?
  • 03
    Granit studentrabatt
  • 04
    Allt för hemmet med en Granit rabattkod
  • 05
    Förvara smartare med hjälp av Granit
  • 06
    Hur använder man en Granit rabattkod?
  • 07
    Leveranstider
  • 8
    Vanliga frågor om Granit rabattkod
  • 01

    Spara pengar med en Granit rabattkod

    Genom att hålla koll här på sajten är du alltid uppdaterad när det kommer nya Granit rabattkoder. Vissa saker kan sälja slut riktigt snabbt, så missa inte chansen! Rabattkoderna från Granit kan gälla olika saker. Ibland är det rea på hela sortimentet, ibland på utvalda kategorier eller produkter. Ha för vana att alltid kolla in de rabattkoder vi listar innan du shoppar online, det sparar du mycket pengar på.

  • 02

    Hur shoppar man billigt hos Granit?

    Om du verkligen vill vara först på alla nya reor och rabatter hos Granit ska du gå med i Granit Community. Då får du information om när nästa Granit rea inträffar samt förtur till limited edition-kollektioner. Under Communitydagarna får du ta del av unika rabattkoder och personliga erbjudanden från Granit. Kolla även in under fliken “sale” så hittar du utvalda produkter som är på rea just nu.

  • 03

    Granit studentrabatt

    Granit vill göra livet lite lättare för alla studenter. I utbudet hittar du sådant som underlättar livet som student, som skrivblock och agendor, pennor, kalendrar och givetvis smarta ryggsäckar att bära med dig allt i till skolan. Som student behöver du ingen specifik Granit rabattkod, utan du använder ditt Mecenatkort eller Studentkortet så får du alltid 10 % rabatt. Utöver studiematerial och produkter för att organisera ditt skrivbord hittar du funktionella prylar som underlättar vardagen. Köp hem matlådor så att du kan ta med dig mat till skolan, se till att belysningen vid ditt skrivbord är bra och skapa en mysig studiemiljö med doftljus och filtar.

  • 04

    Allt för hemmet med en Granit rabattkod

    Oavsett vilket rum i hemmet du vill styla så har du användning av en Granit rabattkod. Många av produkterna är i naturmaterial som keramik, trä och jute. Det ger dig en jordnära och harmonisk inredning, bara genom att byta ut några detaljer som blomkrukor och mattor. Vill du göra lite större förändringar hittar du utemöbler som får plats på balkongen samt mysig belysning. Vissa rabattkoder från Granit gäller på utvalda produktkategorier, passa på att shoppa utifrån vad som är på rea just nu.

    • Sängkläder
    • Belysning
    • Kökstillbehör
    • Dynor och mattor
    • Väskor
  • 05

    Förvara smartare med hjälp av Granit

    Granit är experter på förvaring och här hittar du allt från snygga boxar och lådor till smarta möbler för förvaring. Granits utbud är både stilrent och tidlöst, det du köper här kommer du ha glädje av i många år framöver. Genom att använda en Granit rabattkod kan du ge din inredning ett lyft. Sortera småprylar i badrummet med snygga korgar i naturmaterial eller få ordning på skrivbordet med funktionella kontors-kit.

  • 06

    Hur använder man en Granit rabattkod?

    När du har valt de produkter du vill köpa går du till kassan. Där finns ett fält där du kan “ange rabattkod”. Fyll i den aktuella Granit rabattkoden i fältet så räknas rabatten av innan du går vidare till betalningen.

  • 07

    Leveranstider

    Under rådande coronatider är både leveranstiderna och leveransalternativen begränsade. Du kan till exempel inte välja fri frakt om du hämtar upp dina varor i butik just nu, istället sker alla leveranser direkt hem till dig eller till ombud. Ibland ger Granit ut rabattkoder som ger dig fri frakt, kolla alltid vilka rabattkoder vi listar innan du shoppar så får du alltid bästa priset!

Vanliga frågor om Granit rabattkod

  • 1. 💵 Vilka Granit rabattkoder är aktuella just nu?

  • 2. ✅ Hur många Granit rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

    Just nu finns det 2 rabattkoder och 9 erbjudanden aktiva för Granit.
    Spara pengar i April 2021 - hos oss hittar du alltid de bästa rabattkoderna.

  • 3. 📞 Hur kommer jag i kontakt med Granit kundtjänst?

    Du kan kontakta Granit på telefonnummer (+46) 010 410 44 80 på vardagar mellan 10-18. Du kan även maila till kundservice@granit.com. På hemsidan finner du även frågor och svar på de vanligaste frågorna. 

  • 4. 💳 Vilka betalningsalternativ finns hos Granit?

    Hos Granit kan du välja att betala med kort (Mastercard, Visa, American Express), Klarna Faktura, Klarna Konto, eller Direktbetalning.
Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?