Viktväktarna rabattkod September 2019

Betyg 3.8 av 52 röster
Ta del av unik Viktväktarna rabattkod och få 3 månader till priset av två, alltså en månads medlemskap gratis. Du kan välja hela paketet med möten eller online-paketet utan möten, beroende på vad din plånbok klarar av och vilket behov du anser dig ha. Har du funderat en tid på att gå ner i vikt? Viktväktarna är sedan länge en etablerad tjänst som många har tagit del av och lyckats minska i vikt. De har lång erfarenhet och vet vad som fungerar. Hos Viktväktarna får du full koll på din kosthållning och med små medel tappar du i vikt. Se till att gå med redan idag och få exklusiv rabatt på köpet med en rabattkod som du hittar här på vår rabattportal.
GRATIS RABATT

Viktväktarna Kampanj - Just nu 0 kr på din första månad!

Utgår 21 Augusti 2020
Till erbjudandet
Användes för 1 timme sedan

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Viktväktarna baserat på sortiment.
discount-badge

7% rabatt när du handlar för 200kr

Utgår 30 Juni 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
XPRESSLA7
1 person har använt kampanjen idag
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ALLT!

Utgår 22 September
EXKLUSIV
Visa rabattkod
BDEX3819
Användes för 1 timme sedan
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ALLT!

Utgår 22 September
EXKLUSIV
Visa rabattkod
GGEX3819
Användes för 40 minuter sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Viktväktarna i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Viktväktarna.

Om Viktväktarna

Viktväktarna rabattkod ger dig hundratals kronor i rabatt

Just nu erhåller du förmånlig rabatt när du tecknar ett medlemskap hos Viktväktarna. Använd rabattkoden i samband med registrering och få en månad gratis, vilket besparar dig hundratals kronor. Viktväktarna bygger på SmartPoints, vilket betyder att du följer ett uppsatt poängsystem specifikt utformat för dig, där du enkelt följer din viktminskning. Välj antingen All inclusive-paketet eller Online-paketet beroende på hur mycket du är villig att investera och vilket behov du anser dig ha. I All inclusive-paketet ingår programmaterial, veckomenyer, recept, fysiska möten samt tillgång till smarta redskap via webben och i appen. Väljer du istället Online-paketet får du tillgång till redskap både i appen och på webben. Du journalför mat och motion, hittar recept, veckomenyer, inspireras av andra i online-community. Är du en person som inte hinner delta i möten så passar online-versionen dig bättre. Hämta din Viktväktarna rabattkod och få en månad gratis medlemskap med hjälp av oss på Expressen rabattkoder.


Hur använder jag en Viktväktarna aktiveringskod?

  1. Klicka dig fram till butiken via våra kampanjlänkar här på Expressen rabattkoder
  2. Välj antingen Viktväktarnas All inclusive- eller online-paket beroende på vad som passar dig
  3. Klicka på “Bli medlem” och i nästa steg klickar du på “Har du en aktiveringskod”
  4. Ange därefter din aktiveringskod i fältet som dyker upp och klicka sedan “Aktivera nu”
  5. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra första betalningen och påbörja din viktminskningKampanj med en månad gratis med möten, webb och app

Viktväktarna har ständigt aktuella erbjudanden på sin sajt där du erhåller exklusiv rabatt på ett nystartat medlemskap. Alla aktuella kampanjer och aktiveringskoder till Viktväktarna presenterar vi här på Expressen rabattkoder. Just nu får du 3 månaders medlemskap till priset av två månader på både All inclusive- och online-paketet. Dessa starterbjudanden kan ibland bytas ut mot andra, men allt som oftast får du en gratis prova på-månad eller liknande. Har du redan testat på Viktväktarna och skulle vilja prova på en annan tjänst för viktminskning, ta del av GI Viktkoll rabattkoder som ger dig 50% rabatt med start från 99 kr med garanterad viktminskning.Viktväktarna.se - Gå ner i vikt till ett lågt pris online

Om du vill gå ner i vikt så är Viktväktarna den tjänst du bör använda. De har lång erfarenhet i branschen vet vad som fungerar för att tappa i vikt. Med mindre förändringar, god mat som släcker hungern en längre tid, lagom med motion och enkla medel kan du gå ner i vikt och behålla din målvikt. Viktväktarna hjälper dig skaffa nya och goda vanor som är enkla att följa. De baserar sina metoder på vetenskapligt dokumenterade och beprövade viktminskningsmetoder. Tack vare att de lyssnat på sina medlemmars önskemål och förslag har de vidareutvecklat sina program som är välanpassade till dagens livsstilar. Deras viktminskningsprogram fungerar, det intygar 97% av de som provat Viktväktarna. Är du intresserad av kosttillskott och hälsokost för att främja din hälsa, besök våra rabattkoder till Vitaminbutiken Kenkou där du hittar ett brett sortiment med rabatter mellan 20-50 %.   

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till