Indiska rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Hämta en Indiska rabattkod och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp i webbutiken. Välj bland ett unikt sortiment av modeplagg, accessoarer och heminredning inspirerat av Orienten och Indien med en skandinavisk modern touch. Erhåll rabatterat pris på ett brett sortiment av klänningar, toppar, kjolar, väskor, sjalar, smycken, skor, dekorationer, porslin, kuddar, kökstextilier, mattor, möbler och mycket mer. Spana även in rea-sektionen hos Indiska där du hittar utvalda produkter med upp till 70% rabatt. För de senaste kampanjerna och rabattkoderna besök Expressen rabattkoder.  

Giltiga Indiska rabattkoder under Juni 2023

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Indiska baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv! 15% rabatt på ditt köp hos Ellos

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge

30% rabatt för nya kunder med NAKD rabattkod!

Utgår 18 Juni
exclusive-badge
discount-badge

43% rabatt med vår exklusiva rabattkod!

Utgår 30 Juni
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Indiska
Under torsdagar publicerar Indiska i snitt 34% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Indiska
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Indiska.

Vanliga frågor om Indiska rabattkod

Om Indiska

Indiska rabattkod ger dig unik rabatt på ditt nästa köp

Hos Indiska kan du handla unika, miljövänliga och hållbara kläder, skor, inredningsartiklar och accessoarer inspirerade av indisk kultur i kombination med en modern touch. Med en Indiska rabattkod erhåller du 100 kr rabatt nästa gång du handlar i webbutiken. Välj bland ett spännande sortiment med säregna produkter inom mode, accessoarer och inredning. Använd rabattkoden i samband med ditt köp och få rabatterat pris på bland annat toppar, kjolar, stickat mode, klänningar, blusar, väskor, sjalar, smycken, skor, dekorationer, lampor, kuddar, porslin och mycket mera. Glöm heller inte att spana in rea-sektionen och kampanjsidan där du hittar köp 4 betala för 3-kampanjer samt rea-produkter med upp till 70% rabatt. För kampanjer på ett liknande sortiment, spana in våra rabattkoder till La Redoute där du hittar rea-produkter med upp till 70% rabatt.Hur gör man för att använda Indiska rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till Indiska.com via någon av kampanjlänkarna här ovan
  2. Placera de produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan högst uppe till höger på sidan
  4. Du finner under översikten av ordern en text som säger “Har du en rabattkod?” som du klickar på
  5. Du matar därefter in din rabattkod i fältet och klickar “Lägg till rabattkod”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och ditt pris reducerats


REA- och kampanjerbjudanden med upp till 70% rabatt

Indiska är en populär butik bland svenskarna och det är inte konstigt då de har ett sortiment som står ut inte bara designmässigt utan också prismässigt. De har en REA-sektion med upp till 70% rabatt på utvalda varor. Köp koftor, ytterplagg, halsdukar, vantar, mössor, dekorationer, gardiner, kuddar, kökstextil, lampor, mattor, möbler och mycket mera till kraftigt rabatterade priser. Inte nog med att priserna är kraftigt rabatterade, produkterna är också producerade ur en hållbar synpunkt. Detta betyder att sortimentet är kvalitetssäkrat ur etisk och miljövänlig aspekt. Glöm heller inte att kolla in kampanj-sektionen på sajten där du finner flera ta 4 betala för 3-erbjudanden. Sortimentet är inspirerat av den indiska kulturen kompletterat av en modern touch. Hitta bohemiskt moderna plagg och unikt designad heminredning som förgyller ditt hem med ny lyster. Har du tur kan du kombinera exklusiva rabattkoder med redan rabatterade kampanjprodukter och på så vis spara mycket pengar. Är du ute efter ett större utbud av moderna plagg, kan vi tipsa om Ellos rabattkoder där du kan spara upp till 70% på köp i deras outlet-sektion.Indiska säljer unika modeplagg och heminredning inspirerat från Indien

Indiskas historia tog sin början redan 1901 i samband med en utställning av Mathilda Hamilton som tillsammans med sin man reste runt i Egypten, Palestina och norra Indien på missionsuppdrag. Företaget såldes vidare till familjen Thambert 1951 och har sedan dess fortsatt att drivas inom samma familj. Butikskedjan har fortsatt växa och finns numera i hela Skandinavien med ca 100 butiker. Affärsidén är att sälja en unik kombination av mode plagg, accessoarer och heminredning med inspiration från Indien men med en modern touch. Indiska värnar om hur deras produkter tillverkas både ur etisk och miljövänlig synpunkt. De kontrollerar därför hela ledet från fabrik till butikshylla för att du som kund ska göra ett sunt och medvetet val när du handlar hos Indiska. Hittar du inte det du söker rekommenderar vi även att du kollar in Bonprix rabattkoder där du finner både mode och heminredning till låga priser. 

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?