Knivbrev rabattkod Januari 2020

Betyg av 5 röster
Hämta en Knivbrev rabattkod och få 25% rabatt när du beställer hem ditt Knivbrev. Företaget erbjuder grundslipning av dina knivar till förmånliga priser. Det är ett smidigt och billigt sätt att ge liv åt dina slöa knivar. Beställ hem ett Knivbrev med rabattkoden till reducerat pris, packa dina knivar enligt instruktioner och skicka tillbaka dem till ett av Sveriges äldsta och välberyktade sliperier. De grundslipar dina knivar och förlänger deras livslängd. Detta är en utmärkt tjänst som gör det billigt och enkelt för dig som tröttnat på slöa eggar och blad. Knivbrev.se är en abonnemangstjänst där du smidigt kan skicka dina knivar på slipning när de behöver ses över en gång till. För kampanjkoder och rabatter till tjänsten, besök Expressen rabattkoder.  
discount-badge 20% RABATT

Knivbrev rabattkod - 20% rabatt på proffsig grundslipning av knivar

Utgår 7 Februari
Visa rabattkod
sylvasst2018
2 personer har använt kampanjen idag
Fynd RABATT

Nu får du professionell slipning av knivar med leverans inom 48 timmar

Utgår 7 Februari
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Knivbrev baserat på sortiment.
discount-badge

Badrumsartiklar - 15% rabatt på allt

Utgår 2 Februari
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Expressen45
Användes för 1 timme sedan
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på allt hos Jotex!

Utgår 31 Januari
EXKLUSIV
Visa rabattkod
420554
Användes för 8 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

Lindströms rabattkod - 250 kr rabatt på valfria köp över 5000 kr

Utgår 17 Februari
EXKLUSIV
Visa rabattkod
kjakt500
1443 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Knivbrev i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Knivbrev.

Om Knivbrev

Knivbrev rabattkod ger dig 25% rabatt på grundslipning av knivar

När du klickar dig vidare till Knivbrev.se från Expressen rabattkoder erhåller du rabatt på ditt abonnemang eller enstaka beställning. Vi presenterar kampanjkoder och rabatterbjudanden där du kan spara upp till 25% rabatt på din beställning av grundslipning. Du kan enkelt och smidigt få både billiga och dyra knivar att kännas som sylvassa och som nya igen. När du beställer hem ditt knivbrev till rabatterat pris med hjälp av kampanjkoden får du ett brev med instruktioner. Brevet är noga framtaget för att kunna transportera knivar och du följer stegen för att på rätt sätt försluta knivbrevet och skicka tillbaks det. Inom 48 timmar har du dina knivar i ditt kök igen, den här gången lika skarpa som nya. Är du istället intresserad av att köpa helt nya knivset till hemmet, spana då in våra Designonline rabattkoder där du kan fynda varor med upp till 50% rabatt.


Hur aktiverar man sin Knivbrev kampanjkod?

  1. Du fyller i hur många knivar/saxar som du önskar få slipade
  2. Välj därefter hur många gånger årligen du vill ha dina knivar/saxar grundslipade
  3. Därefter klickar du på “Gå till kassan”
  4. Ange sedan din kampanjkod i fältet “Eventuell kampanj-/presentkortskod”
  5. Tryck sedan på “Beställ hem knivbrev” och erhåll din Knivbrev rabatt som utlovatsSkicka in dina knivar och ha dem nyslipade inom 48 timmar

När du skickar in dina knivar via Knivbrev.se har du knivarna slipade och som nya inom 48 timmar efter inskickad beställning. Privatpersoner och företag använder deras abonnemangstjänst då de har lång erfarenhet i branschen och levererar prisvärda grundslipningar med snabb återkoppling. Det är både enkelt och smidigt och kostar inte mycket med hjälp av våra kampanjkoder.     


Knivbrev.se - Används av mästerkockar, årets kockar och nu dig  

Sveriges största professionella sliperi av knivar är Knivbrev som dagligen slipar mellan 500-1000 knivar. De har närmare 40 000 privatpersoner som kunder och ytterligare 3500 cateringfirmor, restauranger, professionella kockar, matbutiker med flera som kunder. Det är inte bara knivar som slipas utan även saxar, kvarndelar, sekatörer, sågklingor och så vidare. Med över 50 års erfarenhet i tre generationer vet Knivbrev hur en slip ska dras och du får alltid säker och trygg transport. Gör som prisade mästerkockar och över tiotusentals andra svenskar, beställ hem Knivbrev och spara på abonnemanget med aktiva kampanjkoder från Expressen rabattkoder.


Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till