Hela denna sida är en annons

Kontorsgiganten rabattkod

Aktuella Kontorsgiganten rabattkoder & erbjudanden för Januari 2018

Besök hemsidan

Aktuella Kontorsgiganten rabattkoder under Januari 2018

Betyg 3.8 av 23 röster

Info om Kontorsgiganten

Hämta en Kontorsgiganten rabattkod och få 10% rabatt på hela din beställning av kontorsmaterial. Produkterna du finner i nätbutiken ligger på upp till 70% lägre priser jämfört med i vanliga fysiska kontorsbutiker. Med rabattkoden erhåller du ännu billigare priser på nytt kontorsmaterial och kontorsvaror. Välj bland produkter som almanackor, kalendrar, block, papper, bläck, toner, datortillbehör, kuvert, post, emballage, maskiner, elektronik, sortering, arkivering och mycket mer. Handlar du dessutom för minst 600 kr ingår fri frakt i priset. Kolla in kampanj-sektionen på sajten för att inte gå miste om förmånliga erbjudanden. Du hittar bland annat veckans kampanjvaror och andra aktuella kampanjer som ger dig produkter på köpet eller rabatterade priser. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi aktuella erbjudanden från Kontorsgiganten.
Läs mer

Mer om Kontorsgiganten

Kontorsgiganten rabattkod ger dig 10% rabatt på köp av kontorsmaterial

Se till att ta del av Kontorsgiganten rabattkod och få 10% rabatt på hela din online order. Du hittar allt från kollegieblock, kopieringspapper, brevpåsar, gaffelpärmar, datortillbehör, maskiner, lampor, maskintillbehör, pennor, märkning, skrivbordsartiklar och mycket mer till förmånligt rabatterade priser. Handlar du dessutom för minst 600 kr så ingår fri frakt i ordern. Glöm inte att kasta ett öga på kampanj-sektionen där aktuella kampanjer samlats och som ger dig reducerade priser eller produkter på köpet. Här på Expressen rabattkoder publicerar vi de senaste och mest fördelaktiga rabatterbjudandena från Kontorsgiganten. Behöver du nya datorer eller ett större utbud av datortillbehör, bör du kolla in våra Microsoft Store kampanjer där vi har unika rabattkoder som ger dig 25% rabatt.Hur aktiverar jag Kontorsgiganten kampanjkod?

  1. Klicka dig vidare till butiken via någon av våra kampanjer
  2. Väl framme i webbutiken placerar du de produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan
  4. Fyll därefter i dina uppgifter och klicka sedan på fortsätt
  5. Mata in din kod längst ner till vänster under fältet “Aktivera kampanjkod”
  6. Nu kommer du att erhålla din utlovade rabatt


Upp till 80% rabatt på kontorsmaterial på nätet

Det vore tjänstefel att inte dela med sig av Kontorsgigantens kampanj-sektion där det jämt och ständigt dyker upp nya kampanjer och rabatterbjudanden. Du kan spara upp till 80% på din order med hjälp av deras kampanjer. Beställer du produkter för över 600 kr får du till och med fri frakt på köpet. Kontorsgiganten erbjuder högkvalitativa kontorstillbehör till låga kampanjpriser för både privatpersoner och företag. För ännu fler kontorsprylar till låga priser har vi flera förmånliga Staples rabattkoder som ger dig kraftigt reducerade priser.  
Kontorsgiganten.se har allt för företagskontoret och privatkontoret

Kontorsgiganten har sålt kontorstillbehör på nätet en längre tid och har expanderat sedan starten. Företaget har Sveriges största lager och levererar snabbt över hela Sverige och till och med fraktfritt om du handlar för minst 600 kr. Företagets ambition är att erbjuda ett billigt, enkelt och snabbt sätt att få material och produkter till kontor i Sverige. Vad som gör Kontorsgiganten mer tilltalande än andra butiker är att de erbjuder 70% lägre priser än hos jämförbara fackhandlare samt en snabb leveranstid på deras lagerprodukter på 1 arbetsdag.