Kontorsgiganten rabattkod January 2019

Betyg 3.8 av 23 röster
Hämta en Kontorsgiganten rabattkod och få 10% rabatt på hela din beställning av kontorsmaterial. Produkterna du finner i nätbutiken ligger på upp till 70% lägre priser jämfört med i vanliga fysiska kontorsbutiker. Med rabattkoden erhåller du ännu billigare priser på nytt kontorsmaterial och kontorsvaror. Välj bland produkter som almanackor, kalendrar, block, papper, bläck, toner, datortillbehör, kuvert, post, emballage, maskiner, elektronik, sortering, arkivering och mycket mer. Handlar du dessutom för minst 600 kr ingår fri frakt i priset. Kolla in kampanj-sektionen på sajten för att inte gå miste om förmånliga erbjudanden. Du hittar bland annat veckans kampanjvaror och andra aktuella kampanjer som ger dig produkter på köpet eller rabatterade priser. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi aktuella erbjudanden från Kontorsgiganten.
discount-badge Gåva RABATT

Kontorsgiganten kampanjkod - Överstrykningspenna STABILO Neon på köpet

Utgår 9 Februari 2020
40% RABATT

Nya produkter med upp till 40% rabatt under veckans kampanjvaror

Utgår 9 Februari 2020
100% RABATT

Gratis frakt hos Kontorsgiganten när du handlar för minst 600 kr

Utgår 9 Februari 2020

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Kontorsgiganten baserat på sortiment.
discount-badge

11% rabatt för köp upp till 1000 kr

Utgår 1 Februari
discount-badge

Rabattkod ger upp till 30% rabatt på allt!

Utgår om 2 dagar
discount-badge

50% rabatt på kalender & julkort

Utgår 15 Februari
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under onsdagar publicerar Kontorsgiganten i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Kontorsgiganten.

Om Kontorsgiganten

Kontorsgiganten rabattkod ger dig 10% rabatt på köp av kontorsmaterial

Se till att ta del av Kontorsgiganten rabattkod och få 10% rabatt på hela din online order. Du hittar allt från kollegieblock, kopieringspapper, brevpåsar, gaffelpärmar, datortillbehör, maskiner, lampor, maskintillbehör, pennor, märkning, skrivbordsartiklar och mycket mer till förmånligt rabatterade priser. Handlar du dessutom för minst 600 kr så ingår fri frakt i ordern. Glöm inte att kasta ett öga på kampanj-sektionen där aktuella kampanjer samlats och som ger dig reducerade priser eller produkter på köpet. Här på Expressen rabattkoder publicerar vi de senaste och mest fördelaktiga rabatterbjudandena från Kontorsgiganten. Behöver du nya datorer eller ett större utbud av datortillbehör, bör du kolla in våra Microsoft Store kampanjer där vi har unika rabattkoder som ger dig 25% rabatt.Hur aktiverar jag Kontorsgiganten kampanjkod?

  1. Klicka dig vidare till butiken via någon av våra kampanjer
  2. Väl framme i webbutiken placerar du de produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan
  4. Fyll därefter i dina uppgifter och klicka sedan på fortsätt
  5. Mata in din kod längst ner till vänster under fältet “Aktivera kampanjkod”
  6. Nu kommer du att erhålla din utlovade rabatt


Upp till 80% rabatt på kontorsmaterial på nätet

Det vore tjänstefel att inte dela med sig av Kontorsgigantens kampanj-sektion där det jämt och ständigt dyker upp nya kampanjer och rabatterbjudanden. Du kan spara upp till 80% på din order med hjälp av deras kampanjer. Beställer du produkter för över 600 kr får du till och med fri frakt på köpet. Kontorsgiganten erbjuder högkvalitativa kontorstillbehör till låga kampanjpriser för både privatpersoner och företag. För ännu fler kontorsprylar till låga priser har vi flera förmånliga Staples rabattkoder som ger dig kraftigt reducerade priser.  
Kontorsgiganten.se har allt för företagskontoret och privatkontoret

Kontorsgiganten har sålt kontorstillbehör på nätet en längre tid och har expanderat sedan starten. Företaget har Sveriges största lager och levererar snabbt över hela Sverige och till och med fraktfritt om du handlar för minst 600 kr. Företagets ambition är att erbjuda ett billigt, enkelt och snabbt sätt att få material och produkter till kontor i Sverige. Vad som gör Kontorsgiganten mer tilltalande än andra butiker är att de erbjuder 70% lägre priser än hos jämförbara fackhandlare samt en snabb leveranstid på deras lagerprodukter på 1 arbetsdag.  

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till