Lekmer rabattkod Oktober 2019

Betyg 3.8 av 90 röster
Lekmer.se är Sveriges största leksaksaffär på nätet med ett stort sortiment av produkter för barn. Använd en Lekmer rabattkod och erhåll 10% rabatt på sortimentet av leksaker, barnkläder, babyprodukter, barnvagnar, bilbarnstolar, barnrumsinredning och spel. Lekmer är den kompletta barnaffären på nätet med allt från heminredning och säkerhetsprodukter till barnkläder och leksaker. Gör bra fynd på barnprodukter via våra erbjudanden och få alltid 10% rabatt på valfria produkter i sortimentet med en rabattkod.
Ny RABATT

Lekmer kampanjer - Här är alla aktuella kampanjer som pågår just nu

Utgår 5 April 2020
Till erbjudandet
5675 har klickat på kampanjen

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Lekmer baserat på sortiment.

Alla aktuella Babyland kampanjer hittar du här!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
1615 har klickat på kampanjen

30% rabatt på ALLA barnkläder

Utgår 13 November
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag

Spara 30% på ALLA barnskor

Utgår 13 November
Till erbjudandet
18 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under torsdagar publicerar Lekmer i snitt 42% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Lekmer.

Om Lekmer

Nordens ledande nätbutik med allt för barnfamiljen

Lekmer startades 2006 och ägs idag av CDON Group, med sitt säte i Stockholm och lager i Falkenberg. Lekmer.se är inte bara Sveriges största leksaksaffär på nätet utan även Nordens ledande nätbutik med ett stort utbud av produkter för barnfamiljer. I butiken finns kategorierna leksaker, barn & baby, barnkläder, spel & underhållning samt inredning. Lekmer är den kompletta nätbutiken för barnprodukter där du finner allt från doppresenter till maskerad och utklädning för barn. Företaget säljer endast kvalitetsprodukter från välkända fabriker och presenterar märken som Akta Graco, Chicco, BabyBjörn, Disney, Fisher Price, Didrikssons, Lego, Carena m.fl. 

Letar du efter ett större utbud från en butik med fler aktiva kampanjer finns alltid Babyland rabattkoder som brukar ge högre rabatt, Babyland har även grym leveranstid och en trevlig kundtjänst.

  

10% lägre pris på hela sortimentet med Lekmer rabattkod

Med barn i familjen är man i ständigt behov av nya produkter, allt från barnkläder & skor, barnvagnar, bilbarnstolar till leksaker, spel och inredning. Lekmer har det bredaste utbudet online med leksaker och barn- & babyprodukter till rätt priser. Få 10% rabatt på valfria produkter i sortimentet med en rabattkod. Köp en ny barnvagn, nya barnkläder, kvalitetsleksaker för både inomhus- och utomhuslek, ny bilbarnstol eller kanske mammakläder för dig som väntar barn.

 

Lekmer outlet - 30-70% rabatt på utvalda leksaker & barnprodukter

I butiken finns en stående rea med utvalda leksaker och barnkläder upp till hela 70% rabatt. I rean finner du t.ex. barnvagnar, lära-gå-stolar, barncyklar, aktivitetsleksaker, brädspel, dockor och mycket mer. Fynda nya barnprodukter och babyprodukter långt under ordinarie priser på rean hos Lekmer.se. Spara upp till 70% på utvalda produkter.

  

Hur använder man en Lekmer rabattkod?

1. Lägg valfria varor i kassan
2. Klicka på den gröna knappen uppe till höger "Till kassan"
3. Klicka på det blåa textfältet "Rabattkod, värdecheck"
4. Ange din ko och tryck på "Aktivera"

 Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till