Nordic Fighter rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta en Nordic Fighter rabattkod och erhåll rabatt på kampsport-, fitness- och gymutrustning. Nordic Fighter importerar och säljer träningsutrustning direkt från fabrikerna utan mellanhänder och kan på så vis erbjuda låga priser på sitt utbud. Välj bland produkter som brottarmattor, gymmaskiner, hantlar, mitsar, vikter, skivstänger, motionscyklar, octagoner, träningskläder och mycket mera. Spana dessutom in butikens rea-avdelning där du kan spara upp till 70% rabatt på utvalda träningsprodukter. Här på Expressen rabattkoder finner du aktuella kampanjer och aktiva rabattkoder som ger dig exklusiv rabatt hos Nordic Fighter.

Giltiga Nordic Fighter rabattkoder under Februari 2024

0 aktiva rabattkoder hos Nordic Fighter just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Nordic Fighter baserat på sortiment.
discount-badge
Ellos

Exklusiv! 15% rabatt på ditt köp hos Ellos

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge
Myprotein

40% rabatt med vår exklusiva rabattkod!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Sportgymbutiken

100kr rabatt på ditt köp med exklusiv rabattkod!

Utgår 31 Mars
Visa fler liknande erbjudanden
31 Dec
50%
Senast aktiva rabattkod
Nordic Fighter har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 December. Nordic Fighter har i snitt 14 rabattkoder per år, det är 25% av vad liknande butiker har. Senast Nordic Fighter hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 4 Mars och pågick under 302 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Nordic Fighter
Under torsdagar publicerar Nordic Fighter i snitt 31% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Nordic Fighter
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Nordic Fighter.

Om Nordic Fighter

Innehållsförteckning

 • 01
  Nordic Fighter rabattkod ger förmånlig rabatt på fitness- och träningsprodukter
 • 02
  Pressade priser hos Nordic fighter
 • 03
  Leverans och frakt Nordic fighter
 • 04
  Shoppa fitnessprodukter med Nordic fighter rabattkkod
 • 05
  Bygg upp ditt gym tillsammans med Nordic fighter
 • 6
  Vanliga frågor om Nordic Fighter rabattkod
 • 01

  Nordic Fighter rabattkod ger förmånlig rabatt på fitness- och träningsprodukter

  Nordic Fighter är ett företag som arbetar med att leverera kvalitativa produkter för kampsport och fitness- samt styrketräning. Nordic Fighter importerar samtliga produkter i sortimentet direkt från fabriker, utan mellanhänder, vilket gör att priserna är förmånliga. Med en Nordic Fighter rabattkod får du dessutom extra förmånliga priser när du handlar i butiken. 

  Om du inte skulle hitta en Nordic fighter rabattkod kan du istället leta efter produkter till nedsatt pris på deras hemsida. Med lite tur kan du hitta just den produkt som du var ute efter. Du kan även följa företaget på Instagram för att få information om kampanjer och utförsäljningar, då och då lägger de nämligen upp informativa bilder med olika rabatter eller reor. Ett annat alternativ är att vänta till Black Friday i november eller runt jul då chansen att hitta bra priser är stor. Med andra ord - är det ett större köp du ska göra kan det vara värt att leta efter ett bra erbjudande.


 • 02

  Pressade priser hos Nordic fighter

  Nordic fighter är ett företag som importerar och säljer produkter till styrketräning, fitness och olika kampsporter. Företaget grundades år 2007 på grund av att tre killar ville bygga en träningslokal och behövde utrustning. Utrustningen var mycket dyrare än vad de trott och istället började de leta efter egna leverantörer utomlands. De hittade endast leverantörer som ville sälja i stora kvantiteter och på så sätt startades företaget då de ville sälja av den utrustning som de inte behövde. Trots att de redan har pressade priser kan du ibland hitta en Nordic fighter rabattkod som kan ge dig ett ännu bättre pris på din order.

 • 03

  Leverans och frakt Nordic fighter

  Om du vill slippa betala frakt och bor i närheten av Finnerödja kan du hämta upp din order där. Fraktkostnaden hos Nordic fighter varierar beroende på vad du köper och visas alltid i kassan innan du betalar. Oftast tar det mellan 1-2 arbetsdagar för din beställning att levereras och du har 14 dagars öppet köp där du själv står för returkostnaden.

 • 04

  Shoppa fitnessprodukter med Nordic fighter rabattkkod

  Om du har bestämt dig för att bygga upp en starkare kropp eller vill att den ska vara mer flexibel kan du ta hjälp av Nordic fighter. I deras utbud av träningsutrustning hittar du bland annat hopprep, armhävningshandtag, viktbollar, västar med vikt i och även yogamattor. Du kan dessutom köpa foamrollers som används för att hjälpa din kropp att få en bra stretch och träna upp din balans och stabilitet i kroppen. Du kan med andra ord hitta produkter för all sorters träning, oavsett om det handlar om kondition, uthållighet eller styrka. Om du lägger till en Nordic fighter rabattkod innan du checkar ut kan du dessutom få rabatt på din beställning.

  Hos Nordic fighter kan du bland annat köpa:

  • Skivstänger
  • Pusselmattor
  • Kettlebells
  • Kampsportsmattor

 • 05

  Bygg upp ditt gym tillsammans med Nordic fighter

  Oavsett om du bygger ett hemmagym i ditt garage eller har ett större gym att utrusta kan du handla produkter hos Nordic fighter. Du hittar till exempel pusselmattor som skyddar mot slitage av både ditt golv och din utrustning. Du kan även hitta olika bänkar att ligga eller sitta på, ställningar till dina skivstänger och träboxar som du kan hoppa på om du vill träna till exempel spänst. Du kan också köpa på dig skivstänger och vikter. Att köpa utrustning till ett gym är inte direkt billigt men om du shoppar under en Nordic fighter rea kan du beställa hem produkter till nedsatta priser.

Vanliga frågor om Nordic Fighter rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Nordic Fighter rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Nordic Fighter rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Nordic Fighter rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Nordic Fighter.

  Dieter Wallmark-Kalisch
  Tidigare VD för Kampanjjakt
  Dieter har lång erfarenhet av att jobba med rabattkoder och olika jämförelsesajter. Han var med och grundade Expressen rabattkoder redan 2016 - och har sedan dess hängt kvar både som skribent och som bollplank till produktägaren Pontus.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?