• Billiga leksaker & barnkläder under Black Friday

    Leksaker är en produktkategori som alltid säljer bra under en Black Friday rea. Black Friday 2020 förväntas inte bli något undantag. Det är helt enkelt ett mycket fint tillfälle att köpa billiga leksaker och sådant som barnen behöver men som kan kosta mycket pengar om det köps till ordinarie pris. Du kan hitta allt från cyklar och barnstolar till enkla leksaker med fina Black Friday rabatter.


    Perfekt tillfälle att handla julklappar till barnen

    51 % av alla svenskar uppger att de kommer att passa på att handla julklappar under Black Friday 2020. Det är inte bara bekvämt att vara ute i riktigt god tid, det är också ett utmärkt tillfälle att köpa leksaker på rea då mycket av det som barn önskar sig hör till de artiklar som det säljs mest av under en Black Friday rea. Här är några exempel på julklappar till barn som garanterat kommer att gå starkt under Black Week och Black Friday 2020:

    • TV-spel och konsoler – många modeller som har ett par år på nacken kan nu köpas med kanonfina Black Friday rabatter och det finns massor av roliga tv-spel till låga priser att välja mellan.
    • Prylar för utomhuslek – säkert extra populärt i år när många, på grund av covid-19, tillbringar mycket tid inomhus.
    • Brädspel – en klassiker som fått något av ett uppsving de senaste åren. Trots att data- och konsolspelen blir mer avancerade saknas något jämfört med när familjen eller ett kompisgäng slår sig ner runt ett klassiskt brädspel.

    Glöm inte att kasta ett extra öga på jättebutiken CDON som satsar stort på billiga leksaker under Black Friday 2020. Många andra stora butikskedjor som Bokus, Stor&Liten och Cubus har också en extra stor Black Friday rea i år och massor av prylar som passar som julklappar till barn.


    Fynda barnkläder och barnskor

    Barn växer snabbt ur sina kläder och ett bra sätt att utnyttja Black Week till max är att inte bara köpa billiga leksaker utan även kläder till barn och ungdomar. Ni kan spara mycket på att handla basplagg och skor när det är så billigt som under Black Friday 2020.

    Tips till dig som tänker fynda barnkläder under Black Friday 2020:

    • Gå igenom barnens garderober och gör en lista över vad de verkligen behöver.
    • Jämför alltid priser, många plagg finns i flera butiker.
    • Passa på att bunkra upp lite när det är billigt och utnyttja en Black Friday rea på kläder och skor i en större storlek än vad barnen använder idag.
    • Tänk på att du ofta sparar mest på att välja kläder av lite högre kvalitet. Men det finns såklart en gräns för hur mycket det är rimligt att betala för barnkläder som snabbt blir urvuxna.
    • Notera att vissa butiker öppnar extra tidigt under Black Friday 2020, det innebär att populära produkter riskerar att ta slut ganska snabbt.

    Hos oss hittar du aktuella rabatter under hela Black Week

    Hos oss hittar du de bästa Black Friday rabatterna på bland annat leksaker, barnkläder och barnskor. Vi sammanställer Black Friday rabatter och Black Week erbjudanden från ett stort antal populära butiker. Till exempel:

    • CDON
    • Babyland
    • Bokus
    • Adlibris
    • Geggamoja 
    • KidsBrandStore
    • Stor&Liten
    • LitenLeker
    • Lindex
    • Cubus

    Det kan vara svårt att själva hänga med när det gäller erbjudanden under Black Week eftersom det i många fall är olika erbjudanden som gäller för olika dagar. Vi kommer att uppdatera rabatterna kontinuerligt under Black Week och du kan spara mycket tid på att kolla hos oss istället för att leta efter billiga leksaker hos alla dina favoritbutiker. Dessutom ökar dina chanser att göra de där riktigt reafynden som man kan glädja sig åt länge.

exclusive-badge
discount-badge
Geggamoja

15% rabatt med exklusiv Geggamoja rabattkod!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
exgege15
72 har klickat på kampanjen
discount-badge
Babyshop

Studenter får 11% rabatt hos Babyshop!

Utgår 31 December 2025
Visa rabattkod
Ges till studenter
10 har klickat på kampanjen
discount-badge
VidaXL

Registrera dig & få 50kr rabatt!

Utgår 31 December 2025
Visa rabattkod
Ges vid registrering
225 har klickat på kampanjen
discount-badge
Shopping4net

50kr rabatt på nästa köp!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
Användes för 12 minuter sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Leksaker rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?