• Black Friday 2020 har startat!

  Äntligen är Black Friday här! Idag har ett stort antal butiker riktigt fina rabatter på stora delar av sitt sortiment. När det gäller vissa typer av produkter, till exempel elektronik, är det årets bästa fyndläge. Bejaka rean och gör roliga och nyttiga köp under Black Friday 2020! Du hittar fina Black Friday deals i fysiska butiker så väl som på nätet.


  Dagen på året med flest produkter på rea

  Det är inte svårt att hitta Black Friday rabatter. Faktum är att Black Friday 2020 är den rea under året då du hittar flest produkter till nedsatt pris. En trend vi ser i år är att butiker dels satsar på att ha fina erbjudanden under hela Black Week men att de också ser till att göra något alldeles extra av sin Black Friday rea. Räkna alltså med extra låga priser idag. Ett större antal butikskedjor än vanligt satsar på Black Friday 2020 och har sänkt priset på en stor del av sina varor. Omkring var fjärde vara säljs just nu med Black Friday rabatter.


  Förväntningarna på Black Friday 2020

  Black Friday 2020 är speciellt i och med att vi uppmanas att tänka på social distansering. Förväntningarna inom branschen är att näthandeln kommer att slå alla rekord i år och att det kommer vara mindre trängsel i de fysiska butikerna. Det har redan gjorts undersökningar kring detta och 42 % av de tillfrågade har uppgett att de kommer att begränsa sig till att utnyttja en Black Friday rea online. Tidigare har Black Friday vuxit för varje år men det är osäkert hur pandemin kommer att påverka Black Friday 2020. Vi har sett att det finns riktigt många Black Friday rabatter ute i butikerna men det återstår att se hur många som kommer att utnyttja dem.


  Fler har vant sig vid att e-handla

  Under en vanlig Black Friday är det fler unga än äldre som handlar. Det har förklarats med att många äldre har känt ett motstånd mot att leta efter Black Friday deals online. Black Friday 2020 spås bli det tillfälle då fler äldre ger sig ut på nätet på allvar. Det är ju också så att det här med näthandel redan har växt i år, på grund av covid-19. Det innebär att många butiker som tidigare inte var så stora online satsat mer på denna typ av handel och helt enkelt blivit bättre på näthandel än vad de var tidigare.


  Hur har e-handlarna förberett sig inför årets Black Friday?

  Konkurrensen är mycket stor online inför Black Friday 2020. Butikerna har förberett sig på olika sätt. Många har satsat på befintliga kunder genom nyhetsbrev med exklusiva Black Friday rabatter, andra har mer påkostade kampanjer på sina hemsidor. Att förbereda sig inför en rejäl Black Friday rea handlar också om att fylla på sina lager med extra många varor och om att kunna erbjuda passande leverans- och betalningsalternativ. Som kund vill man inte vänta längre än vanligt på sina varor bara för att det är rea. Nätbutiker med egna lager har ofta extra personal under Black Friday 2020. Det gäller också att butikens ordermottagare är väl inkörda på de system som butiken använder och att det finns extra kapacitet i kundsupporten.


  Större påverkan på julklappshandeln i år

  Under 2019 beräknas det att inköp online stod för 40 % av den totala julklappshandeln. Jämfört med 2018 så var det en ökning på 2 %. I år väntas ökningen bli ännu större. En ganska stor del av julklapparna vi köper inhandlas under Black Week och med Black Friday rabatter. Inom branschen tror man nu att fler kommer att välja att köpa sina julklappar redan under Black Friday 2020.

exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv rabattkod ger 10% rabatt på utvalda produkter!

Utgår 9 Januari 2024
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN10
437 har klickat på kampanjen
discount-badge

50kr rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
10 har klickat på kampanjen
discount-badge

100kr rabatt på ditt första köp när du prenumererar på nyhetsbrevet!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
7 har klickat på kampanjen
discount-badge

15% rabatt när du registrerar dig för nyhetsbrevet!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
25 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Elektronik rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?