• Bokus Black Friday

    Bokus Black Friday, som inträffar den 29 november, är snart här så gör dig redo! Du kommer att erbjudas rabatt på hela sortimentet, allt från barnböcker till faktaböcker och kurslitteratur. Utöver skönlitteratur kan du fynda tecknade serier, hobbyböcker, skrivböcker och kalendrar. Så om du är en person som tycker om att läsa så ska du absolut passa på att fynda hos Bokus under Black Friday eftersom du kan göra riktiga bokkap!


    Låga priser på all litteratur hos Bokus under Black Friday

    Bokus Black Friday 2019 tjuvstartar redan den 27 november och pågår till och med den tredje december. Med andra ord har du en hel vecka på dig för dina bokköp. Butiken kommer att erbjuda rabatt på hela sitt sortiment under Black Week, du kan alltså botanisera bland över tio miljoner böcker – det kan man behöva en hel vecka för! Tidigare år har Bokus givit en rabatt på 10% på hela utbudet, men det kan komma att öka i år. Om du själv inte är någon läslus passar Bokus Black Weekend perfekt för julklappsinköp. Även studenter kan fynda för kommande terminer under Bokus Black Friday! Här finns ett stort utbud av både ny och begagnad kurslitteratur.


    Så tar du del av Bokus Black Friday erbjudanden

    Här på Expressen rabattkoder hittar du alla aktuella Bokus Black Friday erbjudanden, vi kommer att uppdatera sidan timme för timme under hela Black Week. Det kan förekomma tidsbegränsade erbjudanden som bara gäller någon timme, så håll koll här. Då riskerar du inte att missa något!

    På vår Black Friday sida finner du alla aktuella rabatter och erbjudanden under Black Week. Så håll dig även uppdaterad där för de bästa fynden från fler butiker! 

    Till erbjudandet

Aktiva kampanjer från Bokus

discount-badge 5% RABATT
Bokus

5% rabatt för alla studenter hos Bokus!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
Användes för 34 minuter sedan
discount-badge 5% RABATT
Bokus

Få 5% rabatt på ALLT när du skaffar Bokus Play!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid köp
6500 har klickat på kampanjen
35% RABATT
Bokus

Fynda månadens pocket för endast 49kr!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
Användes för 14 minuter sedan
PROVA GRATIS
Bokus

Prova Bokus Play gratis i 45 dagar

Utgår 31 December
Till erbjudandet
417 har klickat på kampanjen
25% RABATT
Bokus

Pluspriser - medlemmar får upp till 25% rabatt!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
3997 har klickat på kampanjen
86% RABATT
Bokus

Bokfynd! Spara upp till 86% i Bokus fyndhörna

Utgår 31 December
Till erbjudandet
2 personer har använt kampanjen idag
ALLA DEALS
Bokus

Kolla in Bokus bästa erbjudanden här!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
1334 har klickat på kampanjen
Från 99KR
Bokus

Beställ signerade böcker hos Bokus!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
224 har klickat på kampanjen
Från 100KR
Bokus

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
130 har klickat på kampanjen
FRI FRAKT
Bokus

Alltid fri frakt hos Bokus!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
Användes för 13 minuter sedan
Visa alla Bokus rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?