• Ellos home

  Alla rabattkoder för ellos hittar du här.

  Ellos home är Ellos avdelning för möbler och inredning som senaste åren har fått mycket uppmärksamhet för att erbjuda snygga och stilrena möbler till väldigt bra pris. Det som tidigare endast var en avdelning för möbler på ellos hemsida har nu blivit ett eget varumärke med såväl egna kollektioner som egna butiker och showrooms. Ellos har även startat nya e-handelssajter som säljer delar av Ellos homes sortiment, sajter du känner igen som Jotex och nu senast Homeroom. Sanningen är att just inredning är faktiskt det som Ellos först började sälja när företaget grundades 1947 även fast varumärket idag framför allt förknippas med kläder.


  Ellos home sortiment

  Sortimentet består, som namnet skvallrar om, av inredning, dekoration, möbler, belysning och textilier. Utmärkande bland senaste kollektionerna har varit det sammetsklädda sittpuffarna och prisvärda fåtöljerna. Dekoration som vaser, ramar och skålar har också synts bland bloggar som snabbt tagit till sig Ellos home sortiment. Det faktum att Ellos rabattkoder ofta går att använda på Ellos egna varumärken, bl.a Ellos home, gör att det allt som oftast går att få möblerna till ännu bättre pris.


  Ellos home gardiner

  En annan produktkategori som gjort succé från Ellos home är gardiner som kommer i flertalet färger, material och storlekar. Gardiner har historiskt sätt varit något dyrt som man sällan köper färdigt utan föredragit att sy själv, med Ellos homes gardiner blev hel plötsligt riktigt prisvärda gardiner tillgängligt för alla.

  Ellos home butiker

  Ellos har även valt att skapa två fysiska butiker där du kan provsitta soffan eller känna på materialet för dina nya lakan. Butikerna går att hitta på Korsgatan i Göteborg och i Mall of Scandinavia utanför Stockholm, all information om öppettider och adress hittar du här .


  Ellos home vintage

  Mattorna från Ellos homes kollektion Vintage har hamnat i många hem, den slitna och klassiska looken blandat med ett attraktivt pris har gjort att Ellos home Vintage blivit en storsäljare på kort tid. Stilen är lånad från bl.a persiska vävda mattor och klassiska kelim mattor som i vanliga fall kan kosta flera tusen för en liten matta.


  Inspiration till hemmet

  Ellos har som många andra butiker börjat jobba med att inspirera sina användare till hur man kan inreda sitt hem. Ellos home har en egen hash-tagg på instagram där du kan följa Ellos egna poster men även hur möblerna ser ut i vanliga hem där kunder taggat sina bilder. På Ellos home hemsida kan du även ta del av mer djupgående reportage och inspirationsbilder från hur möbler och inredning kan matchas i hemmet.


  Ellos home rabattkod

  Ellos jobbar kontinuerligt med rabattkoder och kampanjer för sina trogna kunder, det är vanligt att rabattkoderna endast gäller Ellos egna varumärken, bland annat Ellos home. Vid det tillfällen Ellos inte har en aktiv rabattkod vill jag tipsa om att gå in på Homeroom eller Jotex för att se om dom har några koder eftersom dom till stor del säljer samma sortiment går det nästan alltid att få bättre pris.

  Visa rabattkod
  Ges vid registrering

Aktiva kampanjer från Ellos

40% RABATT

Nu! Få upp till 40% rabatt på underkläder

Utgår 31 December 2022
Till erbjudandet
7400 har klickat på kampanjen
40% RABATT

Spara upp till 40% på träningskläder

Utgår 31 December 2022
Till erbjudandet
2921 har klickat på kampanjen
FRAKT RABATT

Fri frakt vid köp över 499 kr

Utgår 31 December
Till erbjudandet
3596 har klickat på kampanjen
EKO RABATT

Läs om Ellos hållbarhetsmål & bli inspirerad

Utgår 31 December
Till erbjudandet
690 har klickat på kampanjen
50% RABATT

Missa inte! Stor REA på skor

Utgår 31 December 2022
Till erbjudandet
3246 har klickat på kampanjen
2-8% CASHBACK

Få cashback på mode & inredning!

Utgår 28 Februari 2023
Handla med Cashback
864 har klickat på kampanjen
Visa alla Ellos rabattkoder
Pontus Wiehager

Pontus Wiehager

Produktansvarig
Som produkt manager har Pontus som uppgift att Expressen Rabattkoder fungerar som den ska och att våra besökare får en så bra upplevelse som möjligt. Pontus har även kontakt med butikerna som visar kampanjer och rabattkoder på hemsidan. Pontus är i grunden civilingenjör och har studerat medieteknik vid Kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Förutom Expressen Rabattkoder har Pontus även grundat tjänsten Outletsverige.se som även den drivs av Speqta.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?