• Ellos home

  Alla rabattkoder för ellos hittar du här.

  Ellos home är Ellos avdelning för möbler och inredning som senaste åren har fått mycket uppmärksamhet för att erbjuda snygga och stilrena möbler till väldigt bra pris. Det som tidigare endast var en avdelning för möbler på ellos hemsida har nu blivit ett eget varumärke med såväl egna kollektioner som egna butiker och showrooms. Ellos har även startat nya e-handelssajter som säljer delar av Ellos homes sortiment, sajter du känner igen som Jotex och nu senast Homeroom. Sanningen är att just inredning är faktiskt det som Ellos först började sälja när företaget grundades 1947 även fast varumärket idag framför allt förknippas med kläder.


  Ellos home sortiment

  Sortimentet består, som namnet skvallrar om, av inredning, dekoration, möbler, belysning och textilier. Utmärkande bland senaste kollektionerna har varit det sammetsklädda sittpuffarna och prisvärda fåtöljerna. Dekoration som vaser, ramar och skålar har också synts bland bloggar som snabbt tagit till sig Ellos home sortiment. Det faktum att Ellos rabattkoder ofta går att använda på Ellos egna varumärken, bl.a Ellos home, gör att det allt som oftast går att få möblerna till ännu bättre pris.


  Ellos home gardiner

  En annan produktkategori som gjort succé från Ellos home är gardiner som kommer i flertalet färger, material och storlekar. Gardiner har historiskt sätt varit något dyrt som man sällan köper färdigt utan föredragit att sy själv, med Ellos homes gardiner blev hel plötsligt riktigt prisvärda gardiner tillgängligt för alla.

  Ellos home butiker

  Ellos har även valt att skapa två fysiska butiker där du kan provsitta soffan eller känna på materialet för dina nya lakan. Butikerna går att hitta på Korsgatan i Göteborg och i Mall of Scandinavia utanför Stockholm, all information om öppettider och adress hittar du här .


  Ellos home vintage

  Mattorna från Ellos homes kollektion Vintage har hamnat i många hem, den slitna och klassiska looken blandat med ett attraktivt pris har gjort att Ellos home Vintage blivit en storsäljare på kort tid. Stilen är lånad från bl.a persiska vävda mattor och klassiska kelim mattor som i vanliga fall kan kosta flera tusen för en liten matta.


  Inspiration till hemmet

  Ellos har som många andra butiker börjat jobba med att inspirera sina användare till hur man kan inreda sitt hem. Ellos home har en egen hash-tagg på instagram där du kan följa Ellos egna poster men även hur möblerna ser ut i vanliga hem där kunder taggat sina bilder. På Ellos home hemsida kan du även ta del av mer djupgående reportage och inspirationsbilder från hur möbler och inredning kan matchas i hemmet.


  Ellos home rabattkod

  Ellos jobbar kontinuerligt med rabattkoder och kampanjer för sina trogna kunder, det är vanligt att rabattkoderna endast gäller Ellos egna varumärken, bland annat Ellos home. Vid det tillfällen Ellos inte har en aktiv rabattkod vill jag tipsa om att gå in på Homeroom eller Jotex för att se om dom har några koder eftersom dom till stor del säljer samma sortiment går det nästan alltid att få bättre pris.

  Visa rabattkod
  Ges vid registrering

Aktiva kampanjer från Ellos

exclusive-badge
discount-badge 15% RABATT

Exklusiv! 15% rabatt på ditt köp hos Ellos

Utgår 30 Juni
EXKLUSIV
Visa rabattkod
419711
Användes för 1 timme sedan
discount-badge 40% RABATT

40% rabatt på dyraste varan för nya medlemmar!

Utgår 31 Augusti
Visa rabattkod
Ges vid registrering
Användes för 58 minuter sedan
3FÖR2 RABATT

3 för 2 på massor av inredning

Utgår 20 Juni
Till erbjudandet
31 har klickat på kampanjen
30% RABATT

Upp till 30% rabatt på mattor!

Utgår 20 Juni
Till erbjudandet
29 har klickat på kampanjen
25% RABATT

Passa på! Upp till 25% rabatt på klänningar & skor

Utgår 13 Juni
Till erbjudandet
187 har klickat på kampanjen
20% RABATT

20% rabatt på hårstyling från ghd hos Ellos

Utgår 19 Juni
Till erbjudandet
31 har klickat på kampanjen
25% RABATT

Upp till 25% rabatt på bh & trosor

Utgår 20 Juni
Till erbjudandet
58 har klickat på kampanjen
20% RABATT

20% rabatt på doft från Dolce & Gabbana hos Ellos

Utgår 19 Juni
Till erbjudandet
2 har klickat på kampanjen
20% RABATT

Skynda fynda! 20% rabatt på nagellack & nagelvård

Utgår 19 Juni
Till erbjudandet
6 har klickat på kampanjen
40% RABATT

Spara upp till 40% på träningskläder

Utgår 31 December
Till erbjudandet
443 har klickat på kampanjen
70% RABATT

REA: Upp till 70% rabatt!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
1135 har klickat på kampanjen
50% RABATT

Missa inte! Stor REA på skor

Utgår 31 December
Till erbjudandet
548 har klickat på kampanjen
FRI FRAKT

Fri frakt vid köp över 599 kr

Utgår 31 December
Till erbjudandet
378 har klickat på kampanjen
Visa alla Ellos rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat med Expressen rabattkoder?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?