• Köpfest hos Amazon Sverige under hela Black Week!

  Amazon Black Friday har tidigare år gått extremt bra, med ökad försäljning och mängder av bra erbjudanden. Den 28 oktober öppnade Amazon Sverige sina portar för alla oss shoppingsugna, lagom i tid till att Black Friday 2020 ska inträffa. Black Week på Amazon Sverige har faktiskt redan dragit igång! Fram till den 30 november kan du förvänta dig galna Black Friday deals på deras hemsida. Förra året var det Cyber Monday som var den mest lyckade för Amazon. Den mest omtyckta produkten då var Fire TV Stick 4K och Echo Dot. Vilka produkter det blir som kommer benämnas som storsäljare i år återstår att se.


  Amazon – Ny annonsör hos Expressen Rabattkoder

  Att Amazon Sverige lanserats och att vi på Expressen Rabattkoder numera stolt kan säga att de är en av våra annonsörer, är något vi vill fira under hela Black Week. Om du är intresserad av att göra riktigt bra fynd under Amazon Black Week kan du alltid ta hjälp av oss. Vi kommer hålla dig uppdaterad om alla aktuella Amazon rabatter så att du kan beställa hem precis de där varorna du önskar dig. Kanske ska du göra som många andra och köpa en ny laptop under veckan? Håll utkik hos oss så att du inte missar en bra Black Friday rabatt hos Amazon.


  Vad kan jag fynda hos Amazon under Black Week?

  Tidigare år har det främst varit elektronik i alla möjliga former som sålt bra hos Amazon under Black Week. Datorer, hushållsapparater och spelkonsoler brukar alltid gå hem. I år kommer det finnas mängder av rabatter att nyttja under veckan. Bland annat går det att köpa ett aktivitetsarmband till lågt pris, snygga vinglas och mobiltillbehör. Utbudet i butiken är enormt och det finns bland annat kategorier med produkter inom hälsa och skönhetsvård, elektronik, sport, leksaker och bygg.

  Även om det kommer finnas många bra erbjudanden nu under veckan är det under själva Black Friday 2020 som vi gissar att de absolut bästa erbjudandena kommer visa sig. Det är således möjligen fredagen som blir den största shoppingdagen hos Amazon och då kan du hitta varor från kända märken som Garmin, Braun, Logitech och Lenovo till lägre pris. Eftersom Amazon har något för alla åldrar och smaker kan det vara ett utmärkt tillfälle att köpa årets julklappar i butiken. Då slipper du dessutom röra dig ute bland en massa folk, perfekt i dessa tider!


  Blixtrea och extra förmånliga rabatter

  Amazon Sverige har något som kallas för blixtrabatter. Det är speciella Black Friday erbjudanden som bara är i kraft en kortare tid för att sedan ersättas av nya rabatterade produkter. På hemsidan ser du hur länge en specifik produkt är tillgänglig att köpa till lägre pris. Letar du efter riktigt bra rabatter på produkter som även är omtyckta av andra ska du istället kika under kategorin “Highlights” där Amazon Sverige listar produkter som säljer extra bra just nu.


  Att tänka på när man handlar hos Amazon under Black Friday

  Att välja Amazon Sverige under Black Week innebär att du hittar mängder av produkter inom olika områden, på en och samma plats. Här kan du kombinera alla inköp du vill göra under veckan och få smidiga leveranser. Som alltid ska du förstås ta för vana att jämföra olika erbjudanden med varandra så att du hittar den allra bästa Black Friday rean. Hittar du flera produkter du vill köpa hos Amazon så får du dessutom fri frakt om du handlar över 229 kronor. För att du ska få fri frakt behöver produkterna du beställer vara sådana som levereras direkt från Amazon och inte från tredje part.

exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv rabattkod ger 10% rabatt på utvalda produkter!

Utgår 8 Januari 2023
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN10
221 har klickat på kampanjen
discount-badge

15% rabatt när du registrerar dig för nyhetsbrevet!

Utgår 31 December 2023
Visa rabattkod
Ges vid registrering
5 har klickat på kampanjen
discount-badge

15% rabatt på ett helt köp med Electrolux rabattkod!

Utgår 31 Oktober
Visa rabattkod
TR15-ELX
9 har klickat på kampanjen
discount-badge

15% rabatt vid nästa köp som prenumerant!

Utgår 31 December 2023
Visa rabattkod
Ges vid registrering
9 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Visa alla Elektronik rabattkoder
Fanny Söderlund

Fanny Söderlund

Innehållsansvarig
Fanny arbetar med SEO och Digital Marknadsföring och ser till att Expressen rabattkoder dagligen är uppdaterad med bra och relevant innehåll. Fanny är utbildad marknadsföringsekonom och har studerat vid både Stockholms Universitet och Berghs School of Communication. Inredning är ett stort intresse och att få arbeta med marknadsföring och innehåll inom just shopping-segmentet passar henne som handen i handsken. En fördel är även att man på Expressen rabattkoder alltid hittar bra erbjudanden och rabattkoder på bland annat inredning vilket är perfekt då Fanny kan spara stora pengar på det hon handlar över nätet. Vad är dina bästa rabatt-tips?Gå in på Expressen rabattkoder innan du handlar hos butiker på nätet. Hos oss hittar du alltid en rabattkod och bra erbjudanden, så håll dig uppdaterad hos oss så att du inte går miste om en bra deal.Hur länge har du jobbat för Speqta?Sedan oktober 2018 och det har varit både kul och utvecklande! p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; line-height: 18.0px; font: 12.0px 'Helvetica Light'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; background-color: #ffffff} span.s1 {font-kerning: none}

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?