Photowall rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Hämta en Photowall rabattkod och erhåll exklusiv rabatt på fototapeter och canvastavlor online. I sortimentet hittar du canvastavlor och fototapeter med motiv som städer, landskap, natur, sport, disney, blommor med mera. Du kan även beställa din egen bild eller illustration att pryda väggen hemma med. Du får alltid 100 % garanti, fri frakt och 1-2 dagars leveranstid när du lägger en beställning hos Photowall. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av rabattkoder och kampanjer från Photowall.   

Giltiga Photowall rabattkoder under April 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Photowall baserat på sortiment.
discount-badge
Jotex

10% rabatt på ett HELT* köp hos Jotex

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge
Lamp24

150kr rabatt på köp över 1200kr med exklusiv rabattkod

Utgår om 13 timmar
exclusive-badge
discount-badge
Bemz

Exklusiv! 10% rabattkod gäller på HELA sortimentet

Utgår 30 Juni
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Photowall
Under tisdagar publicerar Photowall i snitt 21% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Photowall
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Photowall.

Vanliga frågor om Photowall rabattkod

Om Photowall

Photowall rabattkod ger dig förmånlig rabatt på digitaltryck

Photowall är ett företag som brinner för design och kvalitet. Deras fototapeter och canvastavlor är miljövänliga, brandskyddsklassade enligt svensk standard och bleks inte av solljus. Sortimentet av fototapeter och canvastavlor är brett med motiv av städer, skogar, landskap, sport, natur, disney, blommor, oljemålningar med mera. Med en Photowall rabattkod får du förmånlig rabatt på ditt köp av digitaltryck i webbutiken. Du kan antingen välja designade motiv eller ladda upp din egen bild eller illustration. Hos Photowall finns handplockade artister och kreationer från hela världen som står bakom kollektionerna. Det är stort fokus på kvalitet, originalitet och nytänkande. Du får varje beställning med fri frakt och 100% garanti med 14 dagars ångerrätt. Är du intresserad av andra fotoprodukter som till exempel fotoböcker, då kan vi tipsa om Önskefoto rabattkoder där du får mellan 25-50% rabatt på utvalda fotoprodukter.  

 

Hur använder man en Photowall rabattkod?

  1. Klicka på en aktiv kampanj här på butikssidan för Photowall
  2. Välj ditt motiv för tryck som du vill ha och ange dina mått
  3. Klicka därefter “Lägg i varukorgen” när du är nöjd med dina val
  4. Klicka sedan på “Gå till kassan” där du klickar på texten “Ange rabattkod”
  5. Skriv in koden i fältet och klicka sedan “Aktivera” för att erhålla rabatten

Miljövänliga tapeter och tavlor med tusentals nöjda kunder

Hos Photowall hittar du fototapeter och canvastavlor som är brandskyddsklassade enligt svensk standard, miljövänliga och produkterna bleks inte av solljus. Inte nog med att produkterna är miljövänliga är de dessutom prisvänliga, originella, kvalitativa och levereras snabbt med fri frakt. Om inte det vore nog så ingår dessutom 100% garanti, vilket betyder att du får 14 dagars ångerrätt om du inte skulle vara nöjd med ditt köp. Butiken har höga betyg från sina kunder drygt 9 av 10 personer har gett dem högsta betyg. Här på Expressen rabattkoder hittar du aktuella kampanjer och rabattkoder som ger dig rabatterat pris på din beställning hos Photowall.


Hos Photowall kan du välja egna bilder eller handplockade motiv

Photowall har tusentals olika motiv att välja bland i sitt breda sortiment av fototapeter och canvastavlor. Du kan måttanpassa alla designer för att få dem att passa till just din vägg. Photowall har en egen fabrik i Stockholm där alla tapeter trycks med stor fokus på kvalitet och originalitet. Alla kollektioner i butiken kommer från handplockade artister och kreationer från hela världen. Skulle du ändå inte hitta något som tilltalar dig, kan du istället välja att ladda upp och beställa en egen bild eller illustration. Photowall har gjort allting väldigt enkelt, där du väljer motiv eller laddar upp din bild, anger måttet för din beställning, sedan lägger du ordern (med fri frakt förstås) och har din leverans inom 1-2 dagar med tapetlim på köpet. Svårare än så är det inte. Billigare kan det bli, om du väljer att klicka dig vidare till butiken via oss här på Expressen rabattkoder där vi presenterar koder och kampanjer löpande.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?