Rum21 rabattkod 2022

Vårt betyg 4
På Rum21.se kan du handla heminredning och möbler på nätet till låga priser. Med en Rum21 rabattkod får du rabatt på sortimentet eller rabatt på delar av ditt köp . I sortimentet finner du möbler, belysning, inredningsdetaljer, köksartiklar, servering, mattor, textil samt tavlor och posters. Köp kvalitativa inredningsartiklar med en exklusiv designkänsla från noga utvalda märken. Via aktuella del av kampanjer och rea med upp till 50% rabatt på Rum21.se eller deras

Giltiga Rum21 rabattkoder under Juli 2022

30 Juni
50%
Senast aktiva rabattkod
Rum21 har sällan aktiva rabattkoder, sist var 30 Juni. Rum21 har i snitt 7 rabattkoder per år, det är 15% av vad liknande butiker har. Senast Rum21 hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 6 Oktober och pågick under 267 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Rum21
Under torsdagar publicerar Rum21 i snitt 50% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Rum21
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Rum21.

0 aktiva rabattkoder hos Rum21 just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Rum21 baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv rabattkod! 10% rabatt på din beställning

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

Passa på! 10% rabatt på ett HELT* köp

Utgår 31 Juli
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ditt köp hos Sova!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Rum21 rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Rum21 rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Rum21 rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Rum21 rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Rum21.

  Om Rum21

  Rum21 rabattkod ger dig unik rabatt på köp av inredning

  Shoppa heminredning till låga priser och få dessutom exklusiv rabatt på din beställning när du handlar med en Rum21 rabattkod. Välj ur ett stort sortiment av inredning och möbler för matplatsen, barnrummet, köket, sovrummet, trädgården, balkongen och fler rum. Du finner allt inom heminredning från förvaring till hemtextil. I webbshoppen finner du några av Europas ledande designvarumärken och möbeltillverkare som Day Home, Iittala, Markslöjd Sweden, Rörstrands, Gant Home, Marimekko, Orrefors, Eva Solo, Bruno m.fl. Det finns något för alla stilar och prisklasser. För fler rabatter på linknande produkter spana gärna in Newport rabattkod

  Hur använder man en Rum21 rabattkod?


  1. Lägg valfria artiklar i varukorgen

  2. Gå till kassan

  3. Ange din kod och tryck på "Uppdatera"  REA med upp till 50% rabatt på utvalda möbler

  Shoppa utvalda inredningsartiklar och möbler upp till halva priset i RUM21 rea. Nya kampanjer varje månad med sänkta priser på utvalda artiklar från olika avdelningar som kök, belysning, servering, trädgårdsmöbler, porslin, glas, inredning, möbler, sovrum, mattor och fler. Handla i outletsektionen med upp till 50% rabatt på utvalda möbler och inredningsdetaljer. Fynda billig heminredning och billiga möbler utan att dra ner på kvaliteten.

  Rum21 - Möbler, design & heminredning på nätet

  I Borås 2006 grundades Rum21.se som ett familjeföretag av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm och förvärvades av CDON Group i februari 2011. Idag är företaget en av Sveriges ledande butiker med försäljning av möbler och heminredning på nätet. Med huvudkontor, lager och butik i Borås sköts all handel i butik såväl som online. Tanken är att sälja möbler och inredningsartiklar i hög kvalitet till allmänheten, från privatpersoner till företag. Hos Rum21 finner du inredning för hela hemmet och alla smaker i hög kvalitet till rätt priser. De väljer noggrant ut varumärken för att endast erbjuda produkter av högsta kvalitet och det senaste inom inredningsdesign. Välj bland allt från matbord och soffor duschdraperi och handdukar. 

  För fler rabatter och erbjudanden på hem & inredning kolla även in Royal DesignJotex och Nordic Nest

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?