Skruvat rabattkod 2024

Vårt betyg 5
Hämta en Skruvat rabattkod och få 15% rabatt på ditt köp i webbutiken. Vi hjälper dig att handla biltillbehör billigare genom att lista aktuella rabatt och erbjudanden från Skruvat på denna sida. Skruvat.se är Nordens största e-handel för nya bildelar och tillbehör på nätet. Vill du köpa bildelar av hög kvalitet till rabatterade priser så gör du det här. I det ständigt växande sortimentet finner du över 500 000 produkter som biltillbehör, bilreservdelar, däck och fälg till ledande bilmärken som Audi, Ford, Volvo, Saab, BMW med flera. Spana även in butikens rea-avdelning där du hittar tusentals varor med upp till 60% rabatt. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi förmånliga kampanjer till Skruvat.se.

Giltiga Skruvat rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Skruvat
Under måndagar publicerar Skruvat i snitt 35% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Skruvat
Lördagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Skruvat.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Skruvat baserat på sortiment.
discount-badge
Bemz

Exklusiv! 10% rabattkod gäller på HELA sortimentet

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge
Emma

5% extra rabatt med exklusiv Emma rabattkod

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Electrolux Reservdelar

15% rabatt på ALLA Electrolux reservdelar!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Skruvat

Innehållsförteckning

 • 01
  Billigare bildelar med en Skruvat rabattkod
 • 02
  Spara pengar med Skruvat rabatter & erbjudanden
 • 03
  Hur aktiverar man en Skruvat rabattkod?
 • 04
  Köp allt till bilen hos Skruvat
 • 05
  Prisgaranti och ytterligare 5% rabatt
 • 6
  Vanliga frågor om Skruvat rabattkod
 • 01

  Billigare bildelar med en Skruvat rabattkod

  Med hjälp av de Skruvat rabattkoder som vi listar kan du köpa reservdelar till din bil mycket billigt. Med vår exklusiva Skruvat rabattkod får du 10% rabatt på din order av bildelar online. Vissa rabattkoder från Skruvat ger dig sänkt pris på hela beställningen, medan andra gäller utvalda delar av sortimentet. Kolla alltid i vår lista över Skruvat rabattkoder innan du beställer så att du inte går miste om bra rabatter. Ett hett tips är även att registrera dig för deras nyhetsbrev då du som ny kund får en 15% rabattkod att använda på ditt första köp. I Skruvats sortiment hittar du bildelar till alla populära bilmärken samt däck och fälgar som håller dig säker på vägarna. Håll dig uppdaterad hos oss på Expressen Rabattkoder, vi uppdaterar kontinuerligt med nya rabattkoder från Skruvat.se. 

 • 02

  Spara pengar med Skruvat rabatter & erbjudanden

  Skruvat erbjuder bildelar av hög kvalitet till kraftigt rabatterade priser. I butikens rea-sektion, där du hittar tusentals produkter med upp till 60% rabatt, kan du göra riktiga klipp. Ibland har du dessutom möjligheten att kombinera en Skruvat rabattkod med redan reducerade rea-produkter vilket innebär att du kan spara ytterligare pengar på ditt köp av bildelar online. 

  Som om detta inte vore nog kan du varje vecka även ta del av aktuella kampanjer på utvalda delar av sortimentet. Dessa kampanjer hittar du vanligtvis på startsidan men för att vara säker på att inte missa bra kampanjer från Skruvat rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad hos oss på Expressen Rabattkoder. 

 • 03

  Hur aktiverar man en Skruvat rabattkod?

  Har du hittat en Skruvat rabattkod hos oss på Expressen Rabattkoder så rekommenderar vi att du följer nedanstående steg för att aktivera rabatt i kassan. 

  1. Klicka på en aktiv kampanj här på butikssidan som tar dig till Skruvat.se
  2. Placera de produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du är nöjd klickar du på “Till kassan” uppe till höger på sajten
  4. Väl framme i kassan klickar du på “Rabattkod” under produktlistan till vänster
  5. Ange därefter koden i fältet som dyker upp och klicka på “Använd kod”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet


 • 04

  Köp allt till bilen hos Skruvat

  Skruvat.se är Nordens största onlinebutik för bildelar och tillbehör. Välj bland ett brett sortiment av över 500 000 produkter med allt från reservdelar och biltillbehör till däck och fälgar som passar världskända märken som BMW, Saab, Volvo, Ford, Honda, Toyota, Mercedes, Hyundai, Opel, Volvo och många fler. Webbutiken samarbetar med ledande europeiska leverantörer och kan därför erbjuda sina kunder den bästa kvaliteten till de lägsta priserna. Här går det verkligen att fynda, och samtidigt känna sig trygg i trafiken. Kanske är det just däck och fälg du kan spara mest pengar på. 

  Med en Skruvat rabattkod kan du bland annat köpa:

  • Reservdelar
  • Biltillbehör
  • Däck & fälg
  • Båtdelar
 • 05

  Prisgaranti och ytterligare 5% rabatt

  Om du köper en vara hos Skruvat och sedan hittar den till ett lägre pris så får du tillbaka mellanskillnaden plus 5% i rabatt! Dealen gäller för fysiska butiker och nätbutiker i Europa, men inte för auktionssajter eller liknande. För att prisgarantin ska gälla måste produkten vara likvärdig i kvalitet och utformning, den får inte vara begagnad och villkoren för varukostnad, frakt och moms måste vara samma som hos Skruvat. Garantin gäller heller inte om varan säljs till extrapris eller under en kampanj.

Vanliga frågor om Skruvat rabattkod

Dieter Wallmark-Kalisch
Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lång erfarenhet av att jobba med rabattkoder och olika jämförelsesajter. Han var med och grundade Expressen rabattkoder redan 2016 - och har sedan dess hängt kvar både som skribent och som bollplank till produktägaren Pontus.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?