Hela denna sida är en annons

Skruvat rabattkod

Aktuella Skruvat rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

15%

Giltig tills vidare


Skruvat rabattkod ger dig 15% rabatt på ditt köp i webbutiken

Erbjudandet gäller första köpet för nya kunder i samband med registrering till Skruvats nyhetsbrev. Rabatten gäller vid köp för minst 500 kr. Rabatten gäller ej däck, fälg, takbox, motorer, reavaror, presentkort eller tjänsten Skruvat & Klart. För att använda denna rabatt skriver du in din unika rabattkod i kassan som du mottagit till din angivna e-postadress.

Visa villkor

Visa rabattkod

Ges vid registrering

Visa rabattkod

Ges vid registrering

Aktuella Skruvat rabattkoder under Oktober 2018

 • 15%

  Utgår om 13 timmar


  15% rabatt på belysning just nu!

  Kampanjen gäller fram till och med 2018-10-20.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • %

  Giltig tills vidare


  Här finner du ALLA aktuella kampanjer som finns hos Skruvat.se

  Du finner via denna länk alla aktuella kampanjer och aktiva koder som ger dig rabatterat pris hos Skruvat.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 60%

  Giltig tills vidare


  REA med upp till 60% rabatt på tusentals produkter hos Skruvat.se

  Spara upp till 60% på utvalda bildelar och tillbehör hos Skruvat.se.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.8 av 23 röster

Info om Skruvat

Hämta en Skruvat rabattkod och få 15% rabatt på ditt köp i webbutiken. Skruvat.se är Nordens största e-handel för nya bildelar och tillbehör på nätet. Vill du köpa bildelar av hög kvalitet till rabatterade priser så gör du det här. I det ständigt växande sortimentet finner du över 500 000 produkter som biltillbehör, bilreservdelar, däck och fälg till ledande bilmärken som Audi, Ford, Volvo, Saab, BMW med flera. Spana även in butikens rea-avdelning där du hittar tusentals varor med upp till 60% rabatt. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi förmånliga kampanjer till Skruvat.se.
Läs mer

Mer om Skruvat

Skruvat rabattkod ger dig 15% rabatt på ditt köp i webbutiken

Skruvat.se är Nordens största onlinebutik för nya bil bildelar och tillbehör. Med en Skruvat rabattkod får du 15% rabatt på ditt köp av produkter. Välj bland ett brett sortiment av över 500 000 produkter med allt från reservdelar och tillbehör till däck och fälgar. Du får kvalitativa produkter till rabatterade priser som passar alla ledande bilmärken som Audi, Chrysler, BMW, Citroen, Kia, Honda, Peugeot, Saab, Mercedes, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen och många fler. Webbutiken samarbetar med ledande europeiska leverantörer och kan därför erbjuda sina kunder den bästa kvaliteten till de lägsta priserna. Glöm heller inte att spana in butikens rea-avdelning där du hittar mängder av produkter med upp till 60% rabatt. Har du tur kan du kombinera en aktiv rabattkod med redan prissänkta produkter. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av de bästa kampanjerna från Skruvat.se. För fler fördelaktiga kampanjerbjudanden på däck och fälgar, kolla in ABS Wheels rabattkoder där du får minst 100 kr rabatt på köp av kompletta hjul.   

Hur aktiverar man en Skruvat rabattkod?

 1. Klicka på en aktiv kampanj här på butikssidan som tar dig till Skruvat.se
 2. Placera de produkter du önskar köpa i varukorgen
 3. När du är nöjd klickar du på “Till kassan” uppe till höger på sajten
 4. Väl framme i kassan klickar du på “Rabattkod” under produktlistan till vänster
 5. Ange därefter koden i fältet som dyker upp och klicka på “Använd kod”
 6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet


Rea med upp till 60% på utvalda bildelar och tillbehör

Skruvat samarbetar med ledande europeiska leverantörer med så få mellanhänder som möjligt. Detta ger dem möjligheten att kunna erbjuda de bästa och mest kvalitativa produkterna till så pass låga priser som möjligt. De erbjuder bildelar av hög kvalitet till kraftigt rabatterade priser. Inte minst i butikens rea-sektion där du hittar tusentals produkter med upp till 60% rabatt. Du hittar allt från reservdelar och biltillbehör till däck och fälgar som passar världskända märken som BMW, Saab, Volvo, Ford, Honda, Toyota, Mercedes, Hyundai, Opel, Volvo och många fler. Ibland har du möjligheten att kombinera en aktiv rabattkod med redan reducerade rea-produkter. Vill du köpa bildelar och tillbehör till bilen, gör det då hos Skruvat. se om du vill ha lägsta möjliga pris på kvalitativa produkter. Vi kan även tipsa om Autoexperten rabattkoder som ger dig upp till 25 % rabatt på reservdelar, tillbehör, och verktyg.Skruvat.se - Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet

Sedan starten 2008 har Skruvat hunnit bli Nordens främsta e-handelsbutik för reservdelar och biltillbehör på nätet. Företagets målsättning är att alltid ge en bra köpupplevelse där produkterna, servicen och kompetensen motsvara de krav som du som kund har. Sortimentet består av fler än 500 000 produkter och växer ständigt. Skruvat samarbetar med ledande leverantörer för att du ska få de bästa produkterna till de lägsta priserna. Du hittar delar och tillbehör till märkena Volvo, Volkswagen, Toyota, Suzuki, Subaru, Skoda, Seat, Saab, Rover, Renault, Peugeot, Opel, Nissan, Mitsubishi, Mercedes, Mazda, Lexus, Land Rover, Kia, Jeep, Hyundai, Honda, Ford, Citroen, Chrysler, BMW och Audi. Här på Expressen rabattkoder finner du de bästa kampanjerna till Skruvat.se.