Skruvat rabattkod 2020

Vårt betyg 4
Hämta en Skruvat rabattkod och få rabatt på ditt köp i webbutiken. Skruvat.se är Nordens största e-handel för nya bildelar och tillbehör på nätet. Vill du köpa bildelar av hög kvalitet till rabatterade priser så gör du det här. I det ständigt växande sortimentet finner du över 500 000 produkter som biltillbehör, bilreservdelar, däck och fälg till ledande bilmärken som Audi, Ford, Volvo, Saab, BMW med flera. Spana även in butikens rea-avdelning där du hittar tusentals varor med upp till 60% rabatt. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi förmånliga kampanjer till Skruvat.se.

Giltiga Skruvat rabattkoder under September 2020

Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Skruvat i snitt 40% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Skruvat.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Skruvat baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt på ALLT!

Utgår 30 September
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på HELA sortimentet!

Utgår 30 September
exclusive-badge
discount-badge

Homeroom rabattkod ger dig 15% rabatt på hela ordern vid köp över 1000 kr

Utgår om 2 dagar
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Skruvat rabattkod

Dieter Wallmark-Kalisch
Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lång erfarenhet av att jobba med rabattkoder och olika jämförelsesajter. Han var med och grundade Expressen rabattkoder redan 2016 - och har sedan dess hängt kvar både som skribent och som bollplank till produktägaren Pontus.

Om Skruvat

Skruvat rabattkod ger dig 15% rabatt på ditt köp i webbutiken

Skruvat.se är Nordens största onlinebutik för nya bil bildelar och tillbehör. Med en Skruvat rabattkod får du 15% rabatt på ditt köp av produkter. Välj bland ett brett sortiment av över 500 000 produkter med allt från reservdelar och tillbehör till däck och fälgar. Du får kvalitativa produkter till rabatterade priser som passar alla ledande bilmärken som Audi, Chrysler, BMW, Citroen, Kia, Honda, Peugeot, Saab, Mercedes, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen och många fler. Webbutiken samarbetar med ledande europeiska leverantörer och kan därför erbjuda sina kunder den bästa kvaliteten till de lägsta priserna. Glöm heller inte att spana in butikens rea-avdelning där du hittar mängder av produkter med upp till 60% rabatt. Har du tur kan du kombinera en aktiv rabattkod med redan prissänkta produkter. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av de bästa kampanjerna från Skruvat.se. För fler fördelaktiga kampanjerbjudanden på däck och fälgar, kolla in ABS Wheels rabattkoder där du får minst 100 kr rabatt på köp av kompletta hjul. Rabatter på liknande produkter finner du även hos Däckonline rabattkoder

Hur aktiverar man en Skruvat rabattkod?

  1. Klicka på en aktiv kampanj här på butikssidan som tar dig till Skruvat.se
  2. Placera de produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du är nöjd klickar du på “Till kassan” uppe till höger på sajten
  4. Väl framme i kassan klickar du på “Rabattkod” under produktlistan till vänster
  5. Ange därefter koden i fältet som dyker upp och klicka på “Använd kod”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet


Rea med upp till 60% på utvalda bildelar och tillbehör

Skruvat samarbetar med ledande europeiska leverantörer med så få mellanhänder som möjligt. Detta ger dem möjligheten att kunna erbjuda de bästa och mest kvalitativa produkterna till så pass låga priser som möjligt. De erbjuder bildelar av hög kvalitet till kraftigt rabatterade priser. Inte minst i butikens rea-sektion där du hittar tusentals produkter med upp till 60% rabatt. Du hittar allt från reservdelar och biltillbehör till däck och fälgar som passar världskända märken som BMW, Saab, Volvo, Ford, Honda, Toyota, Mercedes, Hyundai, Opel, Volvo och många fler. Ibland har du möjligheten att kombinera en aktiv rabattkod med redan reducerade rea-produkter. Vill du köpa bildelar och tillbehör till bilen, gör det då hos Skruvat. se om du vill ha lägsta möjliga pris på kvalitativa produkter. Vi kan även tipsa om Autoexperten rabattkoder som ger dig upp till 25 % rabatt på reservdelar, tillbehör, och verktyg.Skruvat.se - Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet

Sedan starten 2008 har Skruvat hunnit bli Nordens främsta e-handelsbutik för reservdelar och biltillbehör på nätet. Företagets målsättning är att alltid ge en bra köpupplevelse där produkterna, servicen och kompetensen motsvara de krav som du som kund har. Sortimentet består av fler än 500 000 produkter och växer ständigt. Skruvat samarbetar med ledande leverantörer för att du ska få de bästa produkterna till de lägsta priserna. Du hittar delar och tillbehör till märkena Volvo, Volkswagen, Toyota, Suzuki, Subaru, Skoda, Seat, Saab, Rover, Renault, Peugeot, Opel, Nissan, Mitsubishi, Mercedes, Mazda, Lexus, Land Rover, Kia, Jeep, Hyundai, Honda, Ford, Citroen, Chrysler, BMW och Audi. Här på Expressen rabattkoder finner du de bästa kampanjerna till Skruvat.se.        

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till