Hela denna sida är en annons

Sleepo rabattkod

Aktuella Sleepo rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

50%

Giltig tills vidare


Sleepo.se kampanjer och erbjudanden samlade på samma sida

Via länken finner du alla aktuella erbjudanden hos Sleepo.se. Hitta deals med 50% rabatt

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Sleepo rabattkoder under Oktober 2018

 • 60%

  Giltig tills vidare


  Sleepo REA - Fynda sängar, möbler m.m. upp till 60% rabatt

  I reasektionen finner du hundratals produkter till förmånliga priser. Köp sängkläder, madrasser, morgonrockar. You name it.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.7 av 32 röster

Info om Sleepo

Sleepo.se är din sängbutik på nätet med ett brett utbud av sängar, sängkläder, heminredning och möbler i hög kvalitet till låga priser på nätet. Med en Sleepo rabattkod får du dessutom 10% rabatt på hela sortimentet. Välj bland ramsängar, kontinentalsängar, dubbelsängar, juniorsängar, gästsängar, resesängar, våningssängar och många fler sängalternativ. I sortimentet finns allt från sängar till möbler & heminredning som belysning och tapeter. Sleepo är den kompletta sängbutiken på nätet. Få sänkt pris på din beställning av nya möbler, inredningsartiklar, hemtextil eller en ny säng med en Sleepo värdekod.
Läs mer

Mer om Sleepo

Sleepo rabattkod - 20% rabatt på hela sortimentet av sängar & möbler

Skapa ditt drömsovrum med en ny säng och komplettera med möbler som sängbord, byrå och spegel samt heminredning som gardiner och sängkappor. Gör ditt köp av säng på billigare med en rabattkod till Sleepo som ger dig upp till 20% rabatt på hela beställningen. Med ett av marknadens bredaste utbud på sängar - allt från sängpaket med kontinentalsängar till dagbäddar och våningssängar - så finner du garanterat en säng som passar just dig. Med en exklusiv värdekod sparar du 10-20% på alla sängar, möbler och heminredning.

Hur använder jag en Sleepo värdekod?


1. Lägg valfria artiklar i kundvagnen

2. Gå vidare till kassan

3. Tryck på det blåa textfältet "Har du en värdekod?"

4. Ange din kod & tryck på "Lägg till"REA & kampanjer ger upp till 50% rabatt på utvalda sängar & tillbehör

Köp sängar, möbler och heminredning med 20-40% rabatt via aktuella kampanjer. Du finner utvalda sängar, madrasser, kuddar, sängkläder, inredning och möbler till sänkta priser. Du kan även fynda i deras stora lagerrensning och rea med utvalda sängar och tillbehör med upp till hela 50% rabatt. Välj bland sängar och tillbehör till låga priser men i hög produktkvalitet i rean och spara upp till halva priset.

Sleepo - Din sängbutik på nätet

Sleepo grundades av Philip Nickolsten och Eli Daniel Keren med visionen om att bli Nordens ledande sängbutik på nätet och att kunna erbjuda marknadens bredaste utbud av sängar, sängkläder, heminredning och möbler. Du finner alla sorters sängar, allt från dubbelsängar och kontinentalsängar till juniorsängar och resesängar. Dessutom kan du köpa heminredning som gardiner och plädar samt möbler som byråer, garderober, soffor m.m. i webbshopen. Sleepo säljer produkter från kända varumärken som Afswedala, Englesson, Himla, Kinnabädden, Mille Notti, Oliver Furniture, Tempur och många fler.