Sleepo rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Sleepo.se är din sängbutik på nätet med ett brett utbud av sängar, sängkläder, heminredning och möbler i hög kvalitet till låga priser på nätet. Med en Sleepo rabattkod får du dessutom 10% rabatt på hela sortimentet. Välj bland ramsängar, kontinentalsängar, dubbelsängar, juniorsängar, gästsängar, resesängar, våningssängar och många fler sängalternativ. I sortimentet finns allt från sängar till möbler & heminredning som belysning och tapeter. Sleepo är den kompletta sängbutiken på nätet. Få sänkt pris på din beställning av nya möbler, inredningsartiklar, hemtextil eller en ny säng med en Sleepo värdekod.

Giltiga Sleepo rabattkoder under Februari 2024

0 aktiva rabattkoder hos Sleepo just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Sleepo baserat på sortiment.
discount-badge
Bemz

Exklusiv! 10% rabattkod gäller på HELA sortimentet

Utgår 30 Juni
exclusive-badge
discount-badge
Emma

5% extra rabatt med exklusiv Emma rabattkod

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge
Electrolux Reservdelar

15% rabatt på ALLA Electrolux reservdelar!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
31 Dec
50%
Senast aktiva rabattkod
Sleepo har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 December. Sleepo har i snitt 9 rabattkoder per år, det är 16% av vad liknande butiker har. Senast Sleepo hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 6 November och pågick under 785 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Sleepo
Under söndagar publicerar Sleepo i snitt 25% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Sleepo
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Sleepo.

Vanliga frågor om Sleepo rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Sleepo rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Sleepo rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Sleepo rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Sleepo.

  Om Sleepo

  Sleepo rabattkod - 20% rabatt på hela sortimentet av sängar & möbler

  Skapa ditt drömsovrum med en ny säng och komplettera med möbler som sängbord, byrå och spegel samt heminredning som gardiner och sängkappor. Gör ditt köp av säng på billigare med en rabattkod till Sleepo som ger dig upp till 20% rabatt på hela beställningen. Med ett av marknadens bredaste utbud på sängar - allt från sängpaket med kontinentalsängar till dagbäddar och våningssängar - så finner du garanterat en säng som passar just dig. Med en exklusiv värdekod sparar du 10-20% på alla sängar, möbler och heminredning. 

  Hos SoffaDirekt hittar du också ett stort utbud sängar och framförallt soffor av bra kvalitet till förmånliga priser.   Hur använder jag en Sleepo värdekod?


  1. Lägg valfria artiklar i kundvagnen

  2. Gå vidare till kassan

  3. Tryck på det blåa textfältet "Har du en värdekod?"

  4. Ange din kod & tryck på "Lägg till"  REA & kampanjer ger upp till 50% rabatt på utvalda sängar & tillbehör

  Köp sängar, möbler och heminredning med 20-40% rabatt via aktuella kampanjer. Du finner utvalda sängar, madrasser, kuddar, sängkläder, inredning och möbler till sänkta priser. Du kan även fynda i deras stora lagerrensning och rea med utvalda sängar och tillbehör med upp till hela 50% rabatt. Välj bland sängar och tillbehör till låga priser men i hög produktkvalitet i rean och spara upp till halva priset. För fler rabatter på sängtillbehör kolla även inte våra Homeroom rabattkoder

  Sleepo - Din sängbutik på nätet

  Sleepo grundades av Philip Nickolsten och Eli Daniel Keren med visionen om att bli Nordens ledande sängbutik på nätet och att kunna erbjuda marknadens bredaste utbud av sängar, sängkläder, heminredning och möbler. Du finner alla sorters sängar, allt från dubbelsängar och kontinentalsängar till juniorsängar och resesängar. Dessutom kan du köpa heminredning som gardiner och plädar samt möbler som byråer, garderober, soffor m.m. i webbshopen. Sleepo säljer produkter från kända varumärken som Afswedala, Englesson, Himla, Kinnabädden, Mille Notti, Oliver Furniture, Tempur och många fler.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?