Sleepo rabattkod December 2018

Betyg 3.7 av 32 röster
Sleepo.se är din sängbutik på nätet med ett brett utbud av sängar, sängkläder, heminredning och möbler i hög kvalitet till låga priser på nätet. Med en Sleepo rabattkod får du dessutom 10% rabatt på hela sortimentet. Välj bland ramsängar, kontinentalsängar, dubbelsängar, juniorsängar, gästsängar, resesängar, våningssängar och många fler sängalternativ. I sortimentet finns allt från sängar till möbler & heminredning som belysning och tapeter. Sleepo är den kompletta sängbutiken på nätet. Få sänkt pris på din beställning av nya möbler, inredningsartiklar, hemtextil eller en ny säng med en Sleepo värdekod.
60% RABATT

Sleepo REA - Fynda sängar, möbler m.m. upp till 60% rabatt

Utgår 31 December
50% RABATT

Sleepo.se kampanjer och erbjudanden samlade på samma sida

Utgår 31 December

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Sleepo baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv rabattkod: 21% rabatt på möbler, inredning och belysning!

Utgår om 21 timmar
discount-badge

Tretti rabattkod - 5 % på kylskåp och frysar

Utgår 17 December
discount-badge

Spara 10% på ett köp!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Sleepo

Sleepo rabattkod - 20% rabatt på hela sortimentet av sängar & möbler

Skapa ditt drömsovrum med en ny säng och komplettera med möbler som sängbord, byrå och spegel samt heminredning som gardiner och sängkappor. Gör ditt köp av säng på billigare med en rabattkod till Sleepo som ger dig upp till 20% rabatt på hela beställningen. Med ett av marknadens bredaste utbud på sängar - allt från sängpaket med kontinentalsängar till dagbäddar och våningssängar - så finner du garanterat en säng som passar just dig. Med en exklusiv värdekod sparar du 10-20% på alla sängar, möbler och heminredning.Hur använder jag en Sleepo värdekod?


1. Lägg valfria artiklar i kundvagnen

2. Gå vidare till kassan

3. Tryck på det blåa textfältet "Har du en värdekod?"

4. Ange din kod & tryck på "Lägg till"REA & kampanjer ger upp till 50% rabatt på utvalda sängar & tillbehör

Köp sängar, möbler och heminredning med 20-40% rabatt via aktuella kampanjer. Du finner utvalda sängar, madrasser, kuddar, sängkläder, inredning och möbler till sänkta priser. Du kan även fynda i deras stora lagerrensning och rea med utvalda sängar och tillbehör med upp till hela 50% rabatt. Välj bland sängar och tillbehör till låga priser men i hög produktkvalitet i rean och spara upp till halva priset.

Sleepo - Din sängbutik på nätet

Sleepo grundades av Philip Nickolsten och Eli Daniel Keren med visionen om att bli Nordens ledande sängbutik på nätet och att kunna erbjuda marknadens bredaste utbud av sängar, sängkläder, heminredning och möbler. Du finner alla sorters sängar, allt från dubbelsängar och kontinentalsängar till juniorsängar och resesängar. Dessutom kan du köpa heminredning som gardiner och plädar samt möbler som byråer, garderober, soffor m.m. i webbshopen. Sleepo säljer produkter från kända varumärken som Afswedala, Englesson, Himla, Kinnabädden, Mille Notti, Oliver Furniture, Tempur och många fler.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till