Hela denna sida är en annons

Soffadirekt rabattkod

Aktuella Soffadirekt rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

5%

Giltig tills vidare


Soffadirekt rabattkod ger dig 5% rabatt på ditt köp!

Gäller ej på redan nedsatta reaprodukter. Gäller tills vidare.

Visa villkor

Visa rabattkod

AW05

Visa rabattkod

AW05

Aktuella Soffadirekt rabattkoder under Oktober 2018

 • 70%

  Giltig tills vidare


  Soffadirekt erbjuder upp till 70% rabatt på möbler i sin outlet!

  I outlet-avdelningen finner du utvalda soffor, sängar och andra möbler med upp till 70% rabatt.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.2 av 20 röster

Info om Soffadirekt

Hämta en Soffadirekt rabattkod och erhåll förmånlig rabatt + fri frakt på ditt köp i webbutiken. I sortimentet hittar du soffor, sängar, utemöbler, mattor, textilier, fåtöljer, soffbord, möbelben, tv-bänkar, möbelvårdsprodukter och mycket mera. Soffadirekt har ett brett urval av billiga möbler där alla deras soffor produceras i egen fabrik, vilket gör att de kan erbjuda soffor till betydligt billigare priser än marknadskonkurrenterna. Du kan även fynda utvalda möbler i butikens outlet och spara upp till 70% på köpet. Det ingår alltid fri frakt, fri retur och 14 dagars öppet köp. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av aktuella kampanjer till Soffadirekt.
Läs mer

Mer om Soffadirekt

Soffadirekt rabattkod ger dig exklusiv rabatt på möbler online

Soffadirekt.se erbjuder ett brett urval av prisvärda möbler som till exempel soffor, utemöbler, sängar, mattor och soffbord med mera. Med en Soffadirekt rabattkod erhåller du fördelaktig rabatt samt fri frakt på ditt köp i webbutiken. I sortimentet hittar du bland annat divansoffor, hörnsoffor, skinnsoffor, bäddsoffor, moderna soffbord, mattor, utemöbler, sängar med mera. Alla soffor hos Soffadirekt tillverkas i deras egen butik, vilket betyder att de kan erbjuda soffor till en bråkdel av priset jämfört med marknadens ordinarie priser. Du kan även passa på att fynda produkter i butikens outlet, där du finner utvalda kampanjprodukter med upp till 70% rabatt. Behöver du tips på prisvärd heminredning, då kan vi rekommendera Royal Design där du hittar design, smycken och heminredning med upp till 72% rabatt.

Hur aktiverar man en Soffadirekt rabattkod?

 1. Klicka på en aktiv kampanj här på butikssidan som du önskar ta del av
 2. Placera de möbler du önskar köpa i varukorgen
 3. När du är nöjd klickar du dig vidare till kassan som du når uppe till höger på sajten
 4. I kassan klickar du på texten “Har du en rabattkod?” och anger din kod i fältet  
 5. Därefter klickar du på “Uppdatera” för att aktivera rabatten

Kvalitativa möbler direkt online med upp till 70% lägre priser

Soffadirekt.se är ett modernt företag med ett vinnande koncept där de agerar producent, designer och återförsäljare - allt i ett. Företaget producerar alla sina soffor i sin egen fabrik och undgår alla dyra mellanhänder och onödiga utgifter. De kan därför erbjuda produkter med låga priser, närmare bestämt upp till 70% lägre priser än i fysiska möbelbutiker. Soffadirekt producerar, säljer och levererar sina möbler från fabrik direkt hem till dig. De ansvarar för hela kedjan, vilket betyder att de ser till att allt sköts exemplariskt. Du får heller inte gå miste om kampanjprodukterna i outlet-avdelningen där du finner utvalda möbler med upp till 70% rabatt. Passa även på att ta del av Hemtex kampanjer där du hittar härliga inredningsartiklar till ditt hem med upp till 50% rabatt.     

Soffadirekt.se - Billigaste sofforna och sängarna på nätet

Soffadirekt fokuserar framförallt på att sälja prisvärda soffor och sängar online. Sortimentet är brett och består dessutom av produkter som mattor, soffbord, fåtöljer, fotpallar och utemöbler bland annat. Konceptet har sedan starten varit att kapa alla mellanhänder och sälja produkter direkt till konsumenten, vilket är unikt i dagens möbelbransch. De kan därför sälja kvalitativa möbler till förmånligt låga priser på nätet. Du erhåller alltid fri hemleverans, fri retur och en månads öppet köp när du handlar i webbutiken. Här på Expressen rabattkoder kan du klicka dig vidare till unika kampanjer som ger dig lägsta möjliga pris på soffor, sängar och mängder av andra möbelartiklar som gör ditt hem lite bekvämare och finare.