Hela denna sida är en annons

Syster P rabattkod

Aktuella Syster P rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

Frakt

Giltig tills vidare


Syster P erbjuder fri frakt på alla köp online

Handla personliga smycken hos Syster P och få frakten på köpet.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Syster P rabattkoder under November 2018

Betyg 4.1 av 31 röster

Info om Syster P

Syster P är en webbshop som säljer och modeaccessoarer. Med en Syster P rabattkod kan du spara 10% på din beställning. Bläddra i ett sortiment fyllt av unika och vackra smycken och modeaccessoarer som halsband, armband, örhängen, ringar, fotlänkar, sjalar, mössor samt armband och manschettknappar för män. Ta del av aktuella kampanjer till Syster P först här på Expressen Rabattkoder.

Läs mer

Mer om Syster P

Syster P rabattkod ger dig 10% rabatt på din beställning

Handla vackra och unika smycken till ett rimligt pris online. Få 10% rabatt på din order med en Syster P rabattkod som du kan hämta här. På denna sida erbjuder vi aktuella rabattkoder och kampanjer på smycken i webbshoppen Systerp.com. Sortimentet är noggrant utvalt med unika smycken som halsband, armband, ringar, örhängen eller modeaccessoarer som fotlänkar, sjalar, mössor m.m. Få sänkt pris på dina köp med våra rabatter och erbjudanden. 

Såhär använder du en Syster P rabattkod:

1. Välj dina smyckesartiklar i shoppen och klicka på "Köp"

2. Gå vidare till kassan

3. Fyll i din kod i rabattfältet och klicka på "Använd rabattkod"

Erbjudanden på smycken till kampanjpriser

Här kan du ta del av aktuella kampanjer på utvalda smycken hos Syster P. Fynda vackra och unika smycken till sänkta priser i webbshoppen. Välj bland smycken i silver eller med guldplätering med vackra ädelstenar m.m. Här finner du unikt skapade smycken för alla tillfällen och till rimliga priser. Ta del av bra erbjudanden och vid olika tillfällen en exklusiv rabattkod som ger dig ytterligare sänkt pris med 15% rabatt på din order. 

Syster P säljer unika och vackra smycken till bra priser

Företaget startades efter en resa till Shanghai år 2006. Inspirationen har tagits från flera resor världen över och landat hemma i Stockholm i en smyckesbutik. Idag gör Syster P smycken och modeaccessoarer med fokus på pärlor och halvädelstenar och bedriver försäljning såväl i Sverige som i ett flertal andra länder. Här finner du ett kvalitativt utbud av personliga och vackra smycken till bra priser. När du handlar online får du alltid fri frakt och snabba leveranser. Hämta din Syster P rabattkod här får ytterligare sänkt pris på just din order!