Readly rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hämta en Readly rabattkod och erhåll en månad gratis läsning på köpet. Hos Readly får du tillgång till Sveriges ledande digitala tjänst för magasin och tidningar direkt i surfplattan eller mobilen. Med ett och samma abonnemang får du tillgång till över 2100 titlar som du kan läsa var du vill och när du vill. Readly fungerar för hela familjen då du kan läsa på upp till 5 enheter samtidigt på ett och samma abonnemang. De har också en smart funktion där du kan ladda ner titlar och läsa dem offline vid längre resor. Med en Readly rabattkod får du första månaden gratis, därefter kostar tjänsten 99 kr i månaden utan bindningstid. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av kampanjer och koder till Readly.

Giltiga Readly rabattkoder under Maj 2024

Flest nya rabattkoder hos Readly
Under torsdagar publicerar Readly i snitt 31% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Readly
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Readly.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Readly baserat på sortiment.
discount-badge
Bookhero

Exklusiv rabattkod! Få 8% rabatt på ditt köp

Utgår 31 December
discount-badge
Adlibris

Studenter & alumner får 5% rabatt hos Adlibris!

Utgår 31 December 2026
discount-badge
Bokus

5% rabatt för alla studenter hos Bokus!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Readly rabattkod

Om Readly

Readly rabattkod ger dig första månaden gratis till tusentals magasin och tidningar

Är du en person som älskar att läsa tidningar och magasin? Nu finns Readly som gör det lättare för alla att konsumera tidskrifter utan att behöva gå utanför dörren och köpa dem. Med en Readly rabattkod får du första månaden gratis till Sveriges ledande digitala tjänst för tidningar och magasin. Du kan välja bland över 2100 titlar och ditt Readly abonnemang ger dig obegränsad läsning när du vill och var du vill. Du kan enkelt ladda ner olika magasin och läsa dem offline när du inte har tillgång till internetuppkoppling. Du kan läsa på upp till fem digitala enheter samtidigt på ett och samma abonnemang.Passa på att få en månad gratis läsning med hjälp av en Readly rabattkod. Därefter betalar du 99 kronor i månaden utan bindningstid. Ett perfekt erbjudande för alla som älskar att lusläsa magasin, dagstidningar och tidskrifter. Är du istället en person som föredrar att lyssna på ljudböcker, kan vi tipsa om Storytel rabattkoder där du får två veckors gratis abonnemang eller en hel månad för endast 9 kr.   


Hur aktiverar man en Readly rabattkod?

Klicka på ett av de aktiva erbjudandena här på butikssidan. Din Readly rabattkod aktiveras automatiskt när du klickar på våra kampanjlänkar. Du erhåller rabatten i samma stund som du klickar på länken. Du behöver alltså ingen specifik kod för att ta del av erbjudandena hos Readly. Gå inte miste om de senaste rabatterna för att få det bästa möjliga priset för din läsning online. 


Över 2100 titlar med obegränsad läsning i surfplattan för 99 kr i mån

Med en Readly rabattkod erhåller du obegränsad läsning direkt i surfplattan eller mobiltelefonen helt gratis första månaden av ditt påbörjade abonnemang. Därefter kostar den digitala tjänsten 99 kr i månaden utan någon som helst bindningstid. Du kan avsluta abonnemanget när du vill. Upp till fem personer kan läsa varsin tidning, magasin eller tidskrifter samtidigt på samma abonnemang. Det finns något för alla i familjen i det breda utbudet av över 2100 titlar. Se till att ta del av gratismånaden hos Readly redan idag genom att hämta rabattkoden. Är du istället en person som föredrar böcker i fysisk form, då bör du ta del av våra Adlibris rabattkoder som ger dig upp till 50% rabatt på mängder av utvalda böcker.  

Readly - Sveriges ledande digitala tjänst för tidningar och magasin online

Att förkovra sig i tidningar och magasin digitalt via sin surfplatta eller mobiltelefon, har blivit ett alltmer populärt sätt att konsumera tidskrifter. Readly är det nya sättet att ta till sig information. Den digitala tjänsten har tusentals tidningar i ett och samma abonnemang. De är Sveriges ledande digitala tjänst för obegränsad läsning i mobilen, surfplattan eller datorn. Readly har över 2100 titlar från både svenska och internationella magasin. Med rabattkoden får du första månaden helt kostnadsfritt och betalar därefter endast 99 kr i månaden och kan avsluta prenumerationen när du vill. Readly är anpassat för hela familjen där det finns tidningar som passar alla åldrar. Dessutom kan man läsa på fem enheter samtidigt från samma abonnemang. En utmärkt funktion är att du kan ladda ner valfria magasin och läsa dem offline när du är ute på resa utan internetuppkoppling. Readly är framtiden, ta del av den du med.   

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?