Bokbörsen rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hos Bokbörsen kan du som privatperson köpa och sälja böcker, tecknade serier, musik och film. Hos oss på Expressen rabattkoder hittar du alla aktuella Bokbörsen rabattkoder och erbjudanden så håll utkik här så att du inte går miste om en bra deal. Bokbörsen startades år 2000 och har idag gått och blivit den ledande svenska annonsmarknaden för de ovanstående fyra kategorierna. Hos Bokbörsen finner du ett stort utbud böcker, filmer, tecknade serier, musik m.m. och det säljs årligen över 370 000 böcker på marknadsplatsen. Så om du har böcker du vill sälja, eller letar efter en bok som inte längre finns att få tag på i butik, är Bokbörsen det självklara valet. Ta del av aktuella Bokbörsen rabattkoder och erbjudanden här!

Giltiga Bokbörsen rabattkoder under April 2024

Flest nya rabattkoder hos Bokbörsen
Under torsdagar publicerar Bokbörsen i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Bokbörsen
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Bokbörsen.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Bokbörsen baserat på sortiment.
discount-badge
Adlibris

Studenter & alumner får 5% rabatt hos Adlibris!

Utgår 31 December 2026
discount-badge
Bokus

5% rabatt för alla studenter hos Bokus!

Utgår 31 December
discount-badge
Bokus

5% rabatt på ALLT när du skaffar Bokus Play!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Bokbörsen

Innehållsförteckning

 • 01
  Bokbörsen - lägre priser på böcker, skivor, serietidningar och filmer
 • 02
  Billiga böcker med Bokbörsen rabattkod
 • 03
  Bokbörsen erbjuder miljösmarta böcker till låga priser
 • 04
  Leverans & frakt Bokbörsen
 • 05
  Fynda tusentals böcker med Bokbörsen rabattkod
 • 06
  Kokböcker och recept på Bokbörsen
 • 7
  Vanliga frågor om Bokbörsen rabattkod
 • 01

  Bokbörsen - lägre priser på böcker, skivor, serietidningar och filmer

  Bokbörsen är en internetsida som förmedlar begagnade böcker, skivor, serietidningar och filmer. Det är både privatpersoner och företag som säljer och köper böcker via hemsidan. Grundidéen är att slippa mellanhänder och på så vis hålla priset nere. Varje år byter cirka 400 000 böcker ägare och det innebär att det är en av de största bokhandlarna i branschen. Sidan startades år 2000 och företagen bakom är Tidelipom AB, SagaAxelia AB och bokjätten Adlibris AB. Årligen läggs cirka tre miljoner annonser in och med en Bokbörsen rabattkod går det att få sin annons extra synlig bland alla artiklar till ett lägre pris.

 • 02

  Billiga böcker med Bokbörsen rabattkod

  Det kommer dagligen ut nya böcker till försäljning och med Bokbörsens rabattkod går det att hitta böcker och unika serietidningar till reapriser. Är du på jakt efter en specifik titel kan du ladda ner Bokbörsens app så kommer en notifiering när den önskade varan kommer ut till försäljning. Det går även att registrera sig för att ta del av deras nyhetsbrev som ger användarna boktips och nyheter. Som företagare kan du dessutom betala för att få dina annonser publicerade i nyhetsbrevet så att prenumeranterna direkt hittar till varorna genom ett snabbt klick. Nyhetsbrevet går ut en gång i veckan och Bokbörsen rabattkod gör att du kan annonsera dina böcker till ett lägre pris.

 • 03

  Bokbörsen erbjuder miljösmarta böcker till låga priser

  De flesta har böcker hemma som ligger nedpackade i lådor eller som står och samlar damm. Varför inte sälja de böckerna du aldrig kommer att läsa igen och samtidigt tjäna en slant? När du köper och säljer dina begagnade böcker gör du samtidigt miljön en tjänst vilket ligger helt rätt i tiden. Det finns flera olika genrer att välja bland och du hittar allt från deckare och romaner till fack- och studentlitteratur. Du kan även hitta en Bokbörsen kampanj och då är det läge att köpa böcker billigt. Det kan exempelvis vara inför Nobelpriset att Bokbörsen marknadsför litteraturpristagarna. Använd en bokbörsen rabattkod och köp alster av världens mest ansedda författare.

 • 04

  Leverans & frakt Bokbörsen

  Det är en enhetlig fraktavgift på Bokbörsen och du betalar 62 kronor för inrikespaket. Köper du flera böcker eller magasin från samma säljare är priset det samma. Efter inbetalningen så måste säljaren skicka boken inom två dagar vilket innebär att du har den köpta vara inom en vecka.

 • 05

  Fynda tusentals böcker med Bokbörsen rabattkod

  På Bokbörsen finns allt du kan tänka dig i läsväg. Du finner alla välkända titlar men även de mer udda rariteterna. Eftersom det är begagnade böcker så finns det även äldre titlar som inte längre finns ute i detaljhandeln. Med Bokbörsen rabattkod blir det ett riktigt fyndläge då du kan köpa första utgåvorna från våra mest älskade böcker. Förutom böcker finns det serietidningar och du finner allt från tidiga utgåvor av Kalle Anka, till nyare Manga-serier. Bokbörsens hemsida är lättnavigerad och du hittar kategorierna i bokstavsordning några exempel är; 

  • Data & IT
  • Hem & Trädgård 
  • Flyg & Järnväg 
  • Jakt & Fiske
  • Barn & Ungdom

 • 06

  Kokböcker och recept på Bokbörsen

  Matlagning har alltid varit populärt och med en Bokbörsen rabattkod kan du hitta riktigt gamla kokböcker med redig husmanskost och recept till bra reapriser. Det är riktig “real food”. Eller vad sägs om klassikern “Husmodern” från Bonnier från 50- och 60-talet? En almanacka som innehåller både recept till maträtter och bakverk, dessutom finns det många bra husmorstips. Givetvis finns det även nyare kokböcker om du vill laga mat som en kändiskock. Frossa i kokböcker från Per Morberg och Jamie Oliver eller fördjupa dig i en svampbok. Bokbörsens rea pågår året om och har alltid lägre priser än i detaljhandeln.

Vanliga frågor om Bokbörsen rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?