Animail rabattkod April 2020

Vårt betyg 4
Använd dig av Animail rabattkod och få lägsta möjliga pris på djurfoder & djurtillbehör till dina husdjur. Köp foder & tillbehör till din hund, katt, fågel, smådjur, fisk med mera. Animal är en av Sveriges största djurbutiker online med många fördelar. Förutom ett brett utbud av djurartiklar får du dessutom snabb hemleverans på din beställning från 0 kr. Besök Expressen rabattkoder för att få tillgång till Animal rabattkoder och erbjudanden. Shoppa billigare idag!
Flest nya rabattkoder
Under onsdagar publicerar Animail i snitt 45% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Animail.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Animail baserat på sortiment.
discount-badge

Zooplus rabattkupong ger dig 5% rabatt vid köp för minst 299 SEK

Utgår 19 April
Visa rabattkod
5PRSEAFF
Användes för 1 timme sedan
discount-badge

50% rabatt första månaden med rabattkod

Utgår 31 Augusti
Visa rabattkod
NYKUND
54 har klickat på kampanjen
discount-badge

50kr rabatt på katt och hundfoder från Royal Canin

Utgår 18 Maj
Visa rabattkod
SE5-ROYAL
Användes för 1 timme sedan
Visa fler liknande erbjudanden

Om Animail

Innehållsförteckning

 • 01
  Animail rabattkod ger rabatt på din online beställning
 • 02
  Animails breda produktutbud
 • 03
  Bästa kvalitetsmärken hos Animail
 • 04
  Animail erbjuder professionell rådgivning
 • 05
  Leverans och frakt Animail
 • 06
  Handla kosttillskott hos Animail med rabattkod
 • 7

  Vanliga frågor

 • 01

  Animail rabattkod ger rabatt på din online beställning

  Med en Animail rabattkod kan du välja bland tusentals produkter ur Animails sortiment och spara pengar på hela din beställning. Du hittar nästan alltid varor till rabatterade priser hos Animail även om du inte har en Animail rabattkod. På startsidan finner du alltid de produkter som finns till rabatterat pris, som kan göra ditt köp billigare. Under varje kategori hittar du även en underrubrik med kampanjer, där du kan fynda varor för just ditt husdjur. Där finns ofta ett helt gäng nedsatta produkter för olika sorters djur. En god idé kan vara att följa Animail i deras sociala kanaler för att enkelt ta del av kampanjer och erbjudanden. Du hittar kampanjerna både på Instagram och Facebook och kan därigenom se dem direkt i ditt flöde. 

 • 02

  Animails breda produktutbud

  Animail säljer produkter till husdjur, bland annat foder och kosttillskott. Det är en nätbutik med högkvalitativa varor för hundar och katter. Du finner även produkter för kaniner, gnagare, fåglar och reptiler. Detta är dock ingen vanlig nätbutik, utan här får du även produktrådgivning både före och efter köp. Rådgivningen är kostnadsfri och ges av veterinärer. I nätbutiken finner du Sveriges största utbud med produkter för husdjur. Om du väljer att prenumerera på foder för ditt husdjur undviker du att plötsligt upptäcka att fodret har tagit slut hemma. Många gånger kan du använda en Animail rabattkod som gör det billigare att handla hos webbutiken.

 • 03

  Bästa kvalitetsmärken hos Animail

  Matbutikernas billigaste foder är inte alltid det bästa för djur. Hos Animail kan du handla kända kvalitetsmärken till bra priser, exempelvis Hill’s, Sheba och Happy Cat. Du finner även hundfoder som passar för hundar av alla storlekar och raser. Katter ska ha mer protein i sin mat jämfört med hundar och de har också en tendens att dricka för lite. Hos Animail finner du läckert våtfoder med hög proteinhalt och även vätska. Det är perfekt att blanda med torrfoder så att din katt får en varierad kost. Andra kända märken som du finner i nätbutiken och kan använda med Animail rabattkod är bland annat Hunter, NutriOne, Pedigree, Wonderboo och Whiskas.

  Hos Animail kan du handla till exempel:

  • Djurfoder
  • Kosttillskott
  • Leksaker
  • Tugg- och godbitar
  • Produkter för hemapotek
  • Burar och hagar

 • 04

  Animail erbjuder professionell rådgivning

  Trenden att shoppa online växer för varje år. Det är smidigt att beställa hem varor och få dem hemlevererade. Det gör det även möjligt att jämföra olika produkter i lugn och ro direkt från hemmet. Det som ofta saknas när du beställer online är personlig och professionell rådgivning och hjälp. Detta är något Animail har tagit fasta på och erbjuder dig därför rådgivning, både innan och efter ditt köp. På så sätt finns det längre ingen anledning att bege sig till en fysisk butik. Tillsammans med en Animail kampanj kan du dessutom komma undan riktigt billigt trots att du får precis samma goda och professionella service som du får i en fysisk butik.

 • 05

  Leverans och frakt Animail

  När du prenumererar på foder hos Animail väljer du hur ofta du vill få fodret hemskickat. Du kan när som helst avsluta din prenumeration som är utan bindningstid, vilket innebär att du inte behöver handla ett visst antal gånger. Om du handlar för mer än 500 kronor är frakten fri. Varorna levereras hem till dig inom 1 till 3 arbetsdagar, lägg till 1-2 arbetsdagar om leveransen sker med lantbrevbärare.


 • 06

  Handla kosttillskott hos Animail med rabattkod

  Ibland kan det hända att ditt djur behöver lite extra näring eller hjälp på traven med att få i sig allt nödvändigt. Om så är fallet hittar du en kategori för kosttillskott för alla djur förutom fiskar på Animails hemsida. Här hittar du produkter som till exempel bidrar med extra fiber i djurets kost, förhindrar plack och tandsten och förbättrar djurets ledhälsa. För de flesta djur hittar du även en kampanj-kategori där du kan ta del av Animail rea och fynda produkter från olika kategorier till fördelaktiga priser. Har du tur så finns det även en Animail rabattkod att ta del av, som kan göra ditt köp av kosttillskott ännu billigare. 

Vanliga frågor

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till