Animail rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Använd dig av Animail rabattkod och få lägsta möjliga pris på djurfoder & djurtillbehör till dina husdjur. Köp foder & tillbehör till din hund, katt, fågel, smådjur, fisk med mera. Animal är en av Sveriges största djurbutiker online med många fördelar. Förutom ett brett utbud av djurartiklar får du dessutom snabb hemleverans på din beställning från 0 kr. Besök Expressen rabattkoder för att få tillgång till Animal rabattkoder och erbjudanden. Shoppa billigare idag!

Giltiga Animail rabattkoder under Februari 2024

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Animail baserat på sortiment.
discount-badge
FirstVet

10% rabatt med exklusiv FirstVet rabattkod!

Utgår 31 Mars
exclusive-badge
discount-badge
Zooplus

EXKLUSIV! 10% rabatt på hela köpet för nya kunder

Utgår 1 April
exclusive-badge
discount-badge
Bitiba

8% rabatt för nya kunder med Bitiba rabattkod

Utgår 31 Mars
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Animail
Under onsdagar publicerar Animail i snitt 38% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Animail
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Animail.

Om Animail

Innehållsförteckning

 • 01
  Animail rabattkod ger rabatt på din online beställning
 • 02
  Animails breda produktutbud
 • 03
  Bästa kvalitetsmärken hos Animail
 • 04
  Handla kosttillskott hos Animail med rabattkod
 • 05
  Så använder du en Animail rabattkod
 • 06
  Leverans och frakt Animail
 • 07
  Leveranstid Animail
 • 08
  Animail kundtjänst och öppettider
 • 09
  Animail erbjuder professionell rådgivning
 • 10
  Vanliga frågor om Animail rabattkod
 • 01

  Animail rabattkod ger rabatt på din online beställning

  Med en Animail rabattkod kan du välja bland tusentals produkter ur Animails sortiment och spara pengar på hela din beställning. Du hittar nästan alltid varor till rabatterade priser hos Animail även om du inte har en Animail rabattkod. På startsidan finner du alltid de produkter som finns till rabatterat pris, som kan göra ditt köp billigare. Under varje kategori hittar du även en underrubrik med kampanjer, där du kan fynda varor för just ditt husdjur. Där finns ofta ett helt gäng nedsatta produkter för olika sorters djur. En god idé kan vara att följa Animail i deras sociala kanaler för att enkelt ta del av kampanjer och erbjudanden. Du hittar kampanjerna både på Instagram och Facebook och kan därigenom se dem direkt i ditt flöde. 

 • 02

  Animails breda produktutbud

  Animail säljer produkter till husdjur, bland annat foder och kosttillskott. Det är en nätbutik med högkvalitativa varor för hundar och katter. Du finner även produkter för kaniner, gnagare, fåglar och reptiler. Detta är dock ingen vanlig nätbutik, utan här får du även produktrådgivning både före och efter köp. Rådgivningen är kostnadsfri och ges av veterinärer. I nätbutiken finner du Sveriges största utbud med produkter för husdjur. Om du väljer att prenumerera på foder för ditt husdjur undviker du att plötsligt upptäcka att fodret har tagit slut hemma. Många gånger kan du använda en Animail rabattkod som gör det billigare att handla hos webbutiken. 

  Hittar du inte det du letar efter? I så fall rekommenderar vi att du kollar in Vetzoo  och Zooplus där du kan ta del av mängder av erbjudanden och rabatter varje vecka. 

 • 03

  Bästa kvalitetsmärken hos Animail

  Matbutikernas billigaste foder är inte alltid det bästa för djur. Hos Animail kan du handla kända kvalitetsmärken till bra priser, exempelvis Hill’s, Sheba och Happy Cat. Du finner även hundfoder som passar för hundar av alla storlekar och raser. Katter ska ha mer protein i sin mat jämfört med hundar och de har också en tendens att dricka för lite. Hos Animail finner du läckert våtfoder med hög proteinhalt och även vätska. Det är perfekt att blanda med torrfoder så att din katt får en varierad kost. Andra kända märken som du finner i nätbutiken och kan använda med Animail rabattkod är bland annat Hunter, NutriOne, Pedigree, Wonderboo och Whiskas.

  Hos Animail kan du handla till exempel:

  • Djurfoder
  • Kosttillskott
  • Leksaker
  • Tugg- och godbitar
  • Produkter för hemapotek
  • Burar och hagar
 • 04

  Handla kosttillskott hos Animail med rabattkod

  Ibland kan det hända att ditt djur behöver lite extra näring eller hjälp på traven med att få i sig allt nödvändigt. Om så är fallet hittar du en kategori för kosttillskott för alla djur förutom fiskar på Animails hemsida. Här hittar du produkter som till exempel bidrar med extra fiber i djurets kost, förhindrar plack och tandsten och förbättrar djurets ledhälsa. För de flesta djur hittar du även en kampanj-kategori där du kan ta del av Animail rea och fynda produkter från olika kategorier till fördelaktiga priser. Har du tur så finns det även en Animail rabattkod att ta del av, som kan göra ditt köp av kosttillskott ännu billigare. 

 • 05

  Så använder du en Animail rabattkod

  Vi på Expressen vill hjälpa dig till en bättre ekonomi och smartare val. Här hittar du alla aktuella Animail rabattkoder och kampanjer. Ibland behövs ingen kod, utan då går du direkt till rätt sida med erbjudandet i fråga. Om det är en unik Animail rabattkod så kopierar du koden och anger den i kassan, där det finns ett fält för kampanjkoder.

 • 06

  Leverans och frakt Animail

  När du prenumererar på foder hos Animail väljer du hur ofta du vill få fodret hemskickat. Du kan när som helst avsluta din prenumeration som är utan bindningstid, vilket innebär att du inte behöver handla ett visst antal gånger. Om du handlar för mer än 500 kronor är frakten fri. Varorna levereras hem till dig inom 1 till 3 arbetsdagar, lägg till 1-2 arbetsdagar om leveransen sker med lantbrevbärare.


 • 07

  Leveranstid Animail

  Animail levererar till hela Sverige oavsett var du än bor, dock kan leveranstiden variera något utifrån hur lätt det är att nå ditt hem. Vanligtvis får du din beställning inom 1–4 arbetsdagar. Är det mer bråttom än så går det att välja expressleverans istället. Om du har en prenumeration på djurfoder, eller andra produkter från Animail, så levereras de enligt ett schema baserat på när den tidigare beställningen bör närma sig botten av påsen.

 • 08

  Animail kundtjänst och öppettider

  Om du har frågor gällande produktutbudet eller ditt husdjurs välmående kan du vända dig till Animails frågelåda. Där hittar du svar på vanliga frågor eller kan ställa din fråga till professionella veterinärer, som svarar inom 48 timmar. Om din fråga istället gäller en Animail rabattkod, din prenumeration, leveranser eller liknande så är det bättre att vända sig till kundtjänsten. Dem når du via mail på kundservice@animail.se, eller via telefon, 010 - 410 73 70. 

  Öppettiderna hos Animail kundtjänst är:

  • Mån Tis Tors 9-12 & 15-17
  • Ons 10-12 & 15-17

 • 09

  Animail erbjuder professionell rådgivning

  Trenden att shoppa online växer för varje år. Det är smidigt att beställa hem varor och få dem hemlevererade. Det gör det även möjligt att jämföra olika produkter i lugn och ro direkt från hemmet. Det som ofta saknas när du beställer online är personlig och professionell rådgivning och hjälp. Detta är något Animail har tagit fasta på och erbjuder dig därför rådgivning, både innan och efter ditt köp. På så sätt finns det längre ingen anledning att bege sig till en fysisk butik. Tillsammans med en Animail kampanj kan du dessutom komma undan riktigt billigt trots att du får precis samma goda och professionella service som du får i en fysisk butik.

Vanliga frågor om Animail rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Animail rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Animail rabattkoder och erbjudanden:

 • 2. ✅ Hur många Animail rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 aktiva erbjudanden hos Animail.

Dieter Wallmark-Kalisch
Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lång erfarenhet av att jobba med rabattkoder och olika jämförelsesajter. Han var med och grundade Expressen rabattkoder redan 2016 - och har sedan dess hängt kvar både som skribent och som bollplank till produktägaren Pontus.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?