Vetzoo rabattkod 2020

Vårt betyg 4
Hämta en Vetzoo kampanjkod och erhåll förmånlig rabatt på ditt köp av djurfoder och djurtillbehör. Vetzoo är Sveriges ledande djuraffär på nätet med ett brett sortiment för såväl hundar och katter som gnagare och fåglar. Du hittar högkvalitativa produkter som foder, kosttillskott, väskor, burar, matskålar, vattenskålar, halsband, koppel, fästingmedel, klippmaskiner, kloverktyg, godis och mycket mera. Vetzoo säljer produkter från välkända märken som Orijen, FourFriends, Arion, Purina Pro Plan, Ever Clean och många flera. Handlar du för minst 500 kr ingår dessutom fri frakt som levereras direkt hem till dörren inom 1-3 dagar. Med över 100 000 nöjda kunder har Vetzoo vuxit till att bli marknadens mest populära djurbutik. Bli en nöjd kund du också. Hämta din Vetzoo rabattkod hos oss, samt ta del av fantastiska kampanjerbjudanden. Spara pengar på djurfoder och djurtillbehör idag!

Giltiga Vetzoo rabattkoder under Oktober 2020

Flest nya rabattkoder
Under torsdagar publicerar Vetzoo i snitt 33% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Vetzoo.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Vetzoo baserat på sortiment.
discount-badge

50% rabatt för nya kunder!

Utgår 31 December
discount-badge

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 333Zp

Utgår 30 Juni 2021
discount-badge

Bjud in en vän och få 350Zp

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Vetzoo

Innehållsförteckning

 • 01
  Vetzoo rabattkod ger dig förmånlig rabatt på djurfoder och djurtillbehör
 • 02
  Fynda billiga djurartiklar och djurfoder hos Vetzoo
 • 03
  Om Vetzoo
 • 04
  Få kostnadsfri rådgivning av veterinärer på Vetzoo
 • 05
  Vetzoo betalningsalternativ
 • 06
  Leverans och frakt Vetzoo
 • 07
  Kundtjänst hos Vetzoo
 • 08
  Handla allt till dina husdjur på Vetzoo
 • 09
  Fynda veterinärfoder till hund, katt, kanin och gnagare med Vetzoo rabattkod
 • 10
  Vetzoo säljer djurfoder och djurartiklar från ledande varumärken
 • 11
  Vanliga frågor om Vetzoo rabattkod
 • 01

  Vetzoo rabattkod ger dig förmånlig rabatt på djurfoder och djurtillbehör

  Vetzoo är Sveriges ledande djuraffär på nätet med ett brett sortiment för hundar, katter, fåglar, kaniner och andra gnagare. I utbudet finner du allt från foder, kosttillskott och burar, till väskor, koppel, halsband, mat- och vattenskålar, fästingmedel, pälsverktyg, kloverktyg, klippmaskiner, pellets mycket mera. Med en Vetzoo rabattkod får du förmånlig rabatt på ditt köp i butiken och handlar du dessutom för minst 500 kr ingår fri frakt på köpet direkt hem till dörren inom 1-3 dagar. 

 • 02

  Fynda billiga djurartiklar och djurfoder hos Vetzoo

  På Vetzoo kan du handla billigt även utan en Vetzoo rabattkod, de håller konkurrenskraftiga priser på sina varor. De har också outlet på katt- och hundartiklar där du kan fynda varor som är utgående eller som det bara finns få kvar av. Tar du en titt där kan du spara pengar. Vetzoo har också en sida med kampanjer där du hittar flera erbjudanden från olika varumärken när det kommer till exempelvis hundfoder, kattfoder och kattsand. Fynden är aldrig långt borta på Vetzoo. Det bästa är att prenumerera på deras nyhetsbrev som skickas till din mejladress. I detta nyhetsbrev får du information om aktuella kampanjer och erbjudanden så att du inte missar ett fynd.

 • 03

  Om Vetzoo

  Vetzoo är en ledande butik inom djurartiklar i Sverige, de har över 200 000 nöjda kunder i landet. Även om du inte har en Vetzoo rabattkod kan du komma billigt undan genom att handla hos Vetzoo istället för i närmsta djurbutik, dessutom slipper du bära hem varorna. På Vetzoo kan du även prenumerera på bland annat djurfoder så att det enkelt levereras hem till dig inom det tidsspann som du bestämmer. I Vetzoos utbud hittar du artiklar till hundar, katter, kaniner, gnagare, fiskar, fåglar och reptiler, du kan med andra ord handla till alla dina husdjur på ett och samma ställe. Dessutom levereras det ända fram till din dörr, smidigare kan det knappast bli.

 • 04

  Få kostnadsfri rådgivning av veterinärer på Vetzoo

  Hos Vetzoo kan du inte bara handla djurartiklar och djurfoder till bra priser, du kan också få kostnadsfri rådgivning av utbildade veterinärer. Kanske har du sett en Vetzoo kampanj och funderar på att byta foder ,men vill veta mer om hur det påverkar din hund, då kan du fråga experterna på Vetzoo. Det finns ingen fråga som är för liten eller för stor och du kan fråga både innan och efter ett inköp. Under varje produkt finns en "frågelåda" där du kan skriva din fråga om en produkt och sedan är det bara att invänta svar. Det kan ta upp till 48 timmar innan du får svar då veterinärerna även jobbar på kliniker.

 • 05

  Vetzoo betalningsalternativ

  När du handlar hos Vetzoo är det Klarna som står för betalningsmetoderna och du kan välja mellan fyra olika sätt att betala på. Du kan antingen göra en kortbetalning med VISA eller Mastercard, du kan också göra en direktöverföring via din internetbank med hjälp av ditt BankID. Du kan även välja att betala med faktura eller delbetalning via Klarna. För att kunna betala med faktura eller delbetalning krävs att du går igenom Klarnas kreditbedömning. Faktura och delbetalningsalternativens villkor kan du läsa mer om när du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Kortbetalning
  • Faktura
  • Direkt banköverföring
  • Delbetalning

 • 06

  Leverans och frakt Vetzoo

  Vetzoo erbjuder både hemleverans och leverans till postombud, du bestämmer själv. En order på 500 kronor eller mer skickas fraktfritt, annars kostar det 69 kronor i fraktavgift. Leveranstiden är på 1-3 dagar, har du lantbrevbärare tillkommer 1-2 dagar. Du kan betala extra för expresshantering. Du har 30 dagars öppet köp på allt förutom fryst djurfoder.

 • 07

  Kundtjänst hos Vetzoo

  Vetzoo erbjuder en kundtjänst som finns tillgänglig på vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00, onsdagar är det mellan 10.00 och 17.00. Du kan välja på att ringa eller mejla dem med frågor om din order, om villkor för en Vetzoo rabattkod eller om du undrar över något annat. Du kan mejla dem på info@vetzoo.se eller ringa dem på telefonnummer 010-206 78 80. Dag före röd dag stänger kundservicen klockan 13.00 istället för 17.00. Du kan också skriva i frågelådan för en produkt och få svar från professionella veterinärer.

 • 08

  Handla allt till dina husdjur på Vetzoo

  På Vetzoo kan du handla foder och en mängd andra artiklar till dina husdjur. Det finns nästan alltid en Vetzoo rea tillgänglig i deras outlet-avdelningar eller bland deras kampanjer. Du hittar djurfoder från flera olika varumärken och i olika prisklasser, du kan dessutom prenumerera på djurfoder helt utan bindningstid. Oavsett vad du behöver till ditt husdjur kan du hitta det på Vetzoo. Här finns allt från plastväxter till akvarium, strö till hamsterburen och mysiga bäddar för katten eller hunden till praktiska transportburar, väskor och trimmers. Utbudet hos Vetzoo är stort och varierat och du hittar saker till hund, katt, kanin, gnagare, fisk, fågel och reptil i smidiga kategorier. Vet du redan vad du söker kan du skriva in det i sökrutan.

  Hos Vetzoo kan du till exempel handla:

  • Djurfoder
  • Kattsand
  • Hamsterburar
  • Selar

 • 09

  Fynda veterinärfoder till hund, katt, kanin och gnagare med Vetzoo rabattkod

  En del av våra husdjur har ett behov av veterinärfoder av någon anledning och när du handlar det hos veterinären får du aldrig någon rabattkod. Hos Vetzoo kan du däremot få erbjudanden som fungerar även för veterinärfoder och du slipper dessutom bära hem stora och tunga säckar på egen hand. Det är tufft nog att äga ett djur som behöver extra omvårdnad och då kan det vara skönt att få maten levererad hem, till och med som en prenumeration om du vill det. Dessutom är priserna oftast bättre hos Vetzoo.

 • 10

  Vetzoo säljer djurfoder och djurartiklar från ledande varumärken

  Vetzoo samarbetar med flera stora leverantörer av både djurfoder och djurartiklar. Du hittar till exempel djurfoder från Royal Canin, Hills och Eukanuba. De har också produkter från varumärken som fokuserar på spannmålsfria foder till djur som till exempel Orijen och Acana. När det kommer till djurtillbehör finns det till exempel täcken och selar till hundar från Hurtta, transportburar från Tricxie, kattsand från Tidy Cats och burar från Dogman. Hos Vetzoo kan du se en rad olika varumärken och du kan välja att klicka på den du vill se produkter från.

  • Royal Canin
  • Hurtta
  • Mush
  • Applaws
  • Tidy Cats

Vanliga frågor om Vetzoo rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till