Zooplus rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hämta en unik Zooplus rabattkod och erhåll 25% rabatt på ditt köp. Hos Zooplus.se finner du ett omfattande sortiment av djurfoder, djurleksaker, burar, bäddar och andra produkter och tillbehör för katter, hundar, fiskar, fåglar och andra smådjur. Djuraffären är en av Europas största på nätet med tusentals produkter och flera års erfarenhet. Zooplus finns i flertalet länder runt om kontinenten och hos djurbutiken kan du vara säker på att du handlar till bra priser. Ett hett tips är att spana in erbjudande-sektionen där du kan få en gratisgåva, spara pengar på ditt husdjurs favoritfoder och hitta perfekta tillbehör till starkt rabatterade priser. Med en rabattkod hos Zooplus sparar du pengar på din nästa beställning. På hemsidan finner du kända varumärken som Pro Plan, Royal Canin, Whiskas, Smilla, Hill’s, Purina och många fler. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av aktuella rabattkoder och kampanjer från Zooplus.se, så se till att hålla dig uppdaterad här!

Giltiga Zooplus rabattkoder under April 2024

Flest nya rabattkoder hos Zooplus
Under tisdagar publicerar Zooplus i snitt 54% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Zooplus
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Zooplus.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Zooplus baserat på sortiment.
discount-badge
Arken Zoo

Exklusiv kod! 10% rabatt på våtfoder för katt

Utgår 28 April
exclusive-badge
discount-badge
Arken Zoo

10% rabatt på våtfoder för hund med exklusiv kod

Utgår 28 April
discount-badge
Buddypetfoods

25% rabatt + gratis godis för nya kunder

Utgår 31 Maj
Visa fler liknande erbjudanden

Om Zooplus

Innehållsförteckning

 • 01
  Zooplus rabattkod ger 10% rabatt på din beställning
 • 02
  Exklusiva Zooplus rabattkoder
 • 03
  REA med upp till 70% rabatt på djurfoder och andra djurprodukter
 • 04
  Spara pengar med bonuspoäng hos Zooplus
 • 05
  Årliga rabatter hos Zooplus
 • 06
  Zooplus stöttar uppfödare och djurskyddsorganisationer
 • 07
  Leverans och frakt Zooplus
 • 08
  Fynda djurartiklar och djurfoder hos Zooplus med rabattkod
 • 09
  Handla veterinärfoder billigare på Zooplus
 • 10
  Om Zooplus
 • 11
  Vanliga frågor om Zooplus rabattkod
 • 01

  Zooplus rabattkod ger 10% rabatt på din beställning

  Zooplus har funnits sedan 1999 och finns för närvarande tillgängliga i fler än 25 olika länder. Med sitt breda sortiment av kvalitativa djurprodukter har de miljontals nöjda kunder världen över. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev kan du få en Zooplus rabattkod i din inkorg när du minst anar det. Zooplus har ett stort utbud av djurfoder och djurtillbehör från flera olika varumärken. Du hittar inte bara produkter till hund och katt utan även till smådjur, fiskar, fåglar och hästar. Om du har flera djur kan du därmed samla alla dina inköp på ett och samma ställe. Deras utbud innehåller över 5 000 olika artiklar inom en stor bredd kategorier. Med en Zooplus rabattkod erhåller du just nu 10% rabatt på ditt köp online. Spana även in butikens erbjudande-sektion där du hittar kraftigt rabatterade produkter och gåvor som besparar dig upp till 70% på köpet. 

 • 02

  Exklusiva Zooplus rabattkoder

  Zooplus älskar nöjda kunder och delar med sig av specialkampanjer varje dag. Här hittar du så många rabattkoder att de är indelade i olika kategorier. Du kan enkelt navigera genom att välja Zooplus rabattkoder för hundar, katter eller andra smådjur. Du hittar även Zooplus kampanjer som superboxar, bonuspåsar och praktiska sparset. Rabattkoderna hos Zooplus varierar. De kan vara koder på utvalda varor, 15% rabatt på hela köpet, billigare- eller gratis frakt vid mindre beställningar, säsongsrabatter eller en unik rabattkod för dig som ny kund. Om du är uppfödare, eller beställer varor till ett djurhem eller en djurskyddsorganisation, kan du dessutom registrera dig och få 8% rabatt vid beställningar på minst 1 000 kronor.

 • 03

  REA med upp till 70% rabatt på djurfoder och andra djurprodukter

  En sektion du inte vill missa när du besöker Zooplus.se är deras erbjudande-avdelning. Där samlas kampanjprodukter, gåvor andra kraftigt rabatterade varor. Du kan hitta gratisgåvor, spara pengar på köp av ditt husdjurs favoritfoder eller hitta tillbehör och andra djurprodukter med upp till 70% rabatt. Det är få djurbutiker som erbjuder så pass förmånliga erbjudanden på högkvalitativa produkter från välkända märken som Orijen, Pedigree, Applaws, Whiskas, Acana, Purina, Royal Canin med flera. Se till att hålla dig uppdaterad efter Zooplus rabattkoder och erbjudanden hos oss på Expressen rabattkoden för att inte gå miste om en bra deal. För fler rabatter på liknande produkter spana även in Vetzoo rabattkoder

 • 04

  Spara pengar med bonuspoäng hos Zooplus

  Hos Zooplus samlar du poäng på allt du handlar. Med dessa poäng kan du sedan handla i deras premieshop, där du hittar både djurgodis och djurleksaker att klicka hem helt gratis. Även om du inte har en Zooplus rabattkod kan du spara pengar genom att ta en titt bland deras specialerbjudanden, där kan du hitta rabatterade varor. De säljer också ut utgående sortiment till kraftigt reducerade priser för att få plats med alla nyheter på lagret. Zooplus har även ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på för att inte gå miste om bra erbjudanden. Med andra ord kan du spara pengar när du handlar hos Zooplus.

 • 05

  Årliga rabatter hos Zooplus

  Utöver de dagliga specialrabatterna firar Zooplus även högtider med extra förmånliga rabatter till sina kunder. Här kan du passa på att köpa ekonomipack med djurfoder till ett riktigt förmånligt pris. Större volymer räcker längre och med rätt planering kan du pricka in både Black Friday, julrean och sommarrean, så att du alltid får en Zooplus rabattkod när du handlar. Under de större reorna som Black Week, mellandagsrean och säsongsavslutningar kan det vara upp till 50% rabatt på utvalda varor. Även readagar som kanske inte främst får en att tänka på husdjur, som Cyber Monday och Alla hjärtans dag, bjuder på fina Zooplus reor. Håll koll på readagarna eftersom du då kan få rabattkoder i stil med: 11% rabatt på Zooplus egna varumärken, 25% rabatt på foder eller 5% rabatt på hela köpet.

 • 06

  Zooplus stöttar uppfödare och djurskyddsorganisationer

  Zooplus ger extra rabatt till djuruppfödare samt till djurskyddsorganisationer och välgörenhetsorganisationer riktade mot djur. Denna Zooplus kampanj finns alltid tillgänglig och ger 8% rabatt till denna typ av köpare. Detta är väldigt humant och mycket positivt att ett företag som säljer djurprodukter bidrar till att hjälpa djur som far illa. Det är även bra att Zooplus stöttar registrerade djuruppfödare. Att ett så pass stort företag som Zooplus står upp för både uppfödare och djurskyddsorganisationer är ett bra tecken på att de inte enbart är ute efter att tjäna pengar.

 • 07

  Leverans och frakt Zooplus

  Hos Zooplus är det fri frakt på alla beställningar från 499 kronor. Beställningar på mindre belopp levereras till en kostnad av 49 kronor. Frakttiden varierar mellan två dagar upp till sju dagar, information om beräknad leverans ges vid beställning. Vid retur kan du få en returetikett från kundtjänsten och returnera paketet inom 14 dagar från mottagandet.

 • 08

  Fynda djurartiklar och djurfoder hos Zooplus med rabattkod

  Du behöver egentligen inte en Zooplus rabattkod för att fynda i en Zooplus-butik. De har alltid fördelaktiga priser på sina produkter. Du hittar flera olika varukategorier i deras nätbutik så att du enkelt kan hitta det du letar efter. Kanske är det dags att handla foder till ditt husdjur? Eller behöver din hamster kanske ett nytt motionshjul? Produkterna är uppdelade i smarta kategorier och det finns bilder på alla produkter. Produktbeskrivningarna är välskrivna och du hittar information om i princip allt i dessa beskrivningar. På så sätt slipper du handla produkter som sedan inte passar dig, då mått och annat står angivet. Det finns helt enkelt inte mycket som saknas i Zooplus varuutbud.


  Hos Zooplus kan du bland annat handla:

  • Hundfoder
  • Kattbäddar
  • Kaninburar
  • Hästfoder

 • 09

  Handla veterinärfoder billigare på Zooplus

  På Zooplus rea ingår även veterinärfoder, vilket är ett plus. Även dessa kan komma med ett rabatterat pris, vilket är mer än välkommet. Att ha ett husdjur som kräver speciell kost kräver lite mer av husse och matte men Zooplus tycker inte att det ska behöva kosta skjortan. De säljer därför veterinärfoder i ekonomipack till rabatterat pris och ofta mycket billigare än hos veterinären. Dessutom får du det levererat hem och slipper därmed ta dig till veterinären för att sköta inköpen. Zooplus erbjuder veterinärfoder från flera olika varumärken, däribland Hills och Royal Canin. De säljer veterinärfoder både till hundar och katter i flera olika varianter.

 • 10

  Om Zooplus

  Zooplus är ett tyskt företag som finns i över 25 länder runt om i Europa. De har över 15 års erfarenhet av att sälja djurprodukter online, något som visar på att de är en populär och pålitlig butik. Här kan du handla kvalitetsprodukter till dina älskade husdjur, alltid med olika Zooplus rabattkoder som gör ditt köp extra förmånligt. 

Vanliga frågor om Zooplus rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?