Avis rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Med en Avis rabattkod får du 20 % rabatt på din hyrbil hos en av de mest exklusiva biluthyrningsfirmorna. Välj bland personbilar, minibussar, skåpbilar eller till och med lastbilar. Du kan välja bland mängder av märken och göra din körupplevelse minnesvärd. Du finner allt från småbilar till superbilar. Du kanske vill ha en miljövänlig Tesla att surfa runt med eller en exklusiv chic bilmodell för att imponera på en företagskund. Du kanske behöver en skåpbil till flytten. Oavsett vilket behov du har eller vilket syfte din hyrbil ska fylla, så har Avis allt du kan tänkas behöva. Använd din Avis rabattkod för att få upp till 20% rabatt nästa gång du bokar en hyrbil online via Avis.  

Giltiga Avis rabattkoder under April 2024

Flest nya rabattkoder hos Avis
Under tisdagar publicerar Avis i snitt 26% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Avis
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Avis.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Avis baserat på sortiment.
discount-badge
Däckonline

10% rabatt på Uniroyal sommar- & helårsdäck!

Utgår 30 April
discount-badge
Däckonline

50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
discount-badge
Däckonline

5% rabatt för nya kunder med Däckonline rabattkod!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Avis rabattkod

Om Avis

Avis rabattkod ger dig 20 % rabatt på din bokning av hyrbil online

Boka din hyrbil snabbt, enkelt och billigt online hos Avis. Du kan ta del av exklusiva kampanjerbjudanden och erhålla 20% rabatt på din hyrbilsbokning med hjälp av en Avis rabattkod. Du hittar den här hos oss. Du kan boka hyrbil till förmånliga priser i över 165 länder runtom i världen. Gör resan bekvämligare och få mer frihet när du är på resande fot genom att boka en hyrbil. Numera behöver det inte kosta skjortan att boka en hyrbil. Hos Avis får du bra service och kvalitet på bilen till marknadsmässigt låga priser.

Vill du ha fler förslag kring prisvärda hyrbilsalternativ, rekommenderar vi att kolla in Holiday Autos rabattkoder som ger dig prispressade hyrbilar.


Såhär gör du för att hämta Avis rabattkod

  1. Ange din rabattkod i kodfältet och klicka dig vidare till “gör en prisförfrågan”
  2. Sök reda på den hyrbil du vill boka, på startsidan eller via erbjudanden
  3. Ange datum för upphämtning och avlämning samt plats för upphämtning


  Kör exklusiva hyrbilar till låga priser runt om i Europa

  Det finns olika samlingar av bilar hos Avis. Du kan till exempel välja en bil från den stjärnspäckade Avis Select Serien. Den samlingen innehåller unika bilmodeller som är lätta att hantera. Select Serien finns att hämta på flertalet platser i Europa.

  Du kan hyra bilar hos Avis i mängder av städer och länder runtom i Europa. Färdas genom Storbritannien och Irland i din favoritbil, eller välj en exklusiv bil och glid längs med den franska atlantkusten. Rulla igenom Tyskland och Österrike och andra delar av Centraleuropa i någon av Avis specialbilar.

  Välj bland stadsbilar, halvkombi-modeller, kombibilar, tystgående hybrider, större stadsjeepar eller minibussar - du väljer själv vad som passar dig. Avis uppdaterar ständigt sitt sortiment av hyrbilar för att du ska få de senaste bilmodellerna. Vilken bil du än väljer, kommer modellen vara av högsta kvalitet.  AVIS medlemskap – Bli medlem och bli prioriterad med service och förmåner

  Du kan gå med i medlemsklubben AVIS Preferred och få tillgång till omedelbara förmåner. Välj att bli prioriterad och gå med i den exklusiva klubben och ta del av några av följande förmåner:

  • Exklusiv förtur och tillgång till de allra nyaste bilarna
  • Du erhåller snabb kundservice vid disken
  • Få allt pappersarbete förberett
  • Prioritetstelefon och e-mailkontakter till Avis Preferred
  • Medlemsförmåner med bland annat gratis uthyrning och uppgradering och mycket mer

  På över 3300 platser runt världen finns Avis Preferred och medlemskapet är kostnadsfritt och gratis. Det finns tre lojalitetsnivåer som baseras på hur mycket du hyr hos Avis. Ju mer du hyr desto större förmåner får du. Testa att boka din hyrbil hos Avis med rabattkoden och se själv hur kvalitet ser ut i förarsätet.  

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?