Däckonline rabattkod September 2019

Vårt betyg 4
Med en Däckonline rabattkod kan du erhålla förmånlig rabatt på ditt köp av däck och fälgar till bilar och lastbilar. Däckonline.se är Europas största däckbutik på nätet där de säljer däck och fälgar till låga kampanjpriser. De har redan sålt produkter ur deras breda sortiment till över 6 miljoner tillfredsställda kunder. På Däckonline.se hittar du fler än 25 000 däcktyper och över 100 välkända däckmärken samt ca 600 montagepartners. Här på vår rabattportal presenterar vi de senaste och mest relevanta rabattkoderna och kampanjerbjudandena som Däckonline erbjuder.   
Ny RABATT

Fynda billiga däck och fälgar

Utgår 31 December
Till erbjudandet
78 har klickat på kampanjen
REA RABATT

Stor REA på däck!

Utgår 31 Oktober
Till erbjudandet
2 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Däckonline i snitt 42% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Däckonline.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Däckonline baserat på sortiment.
discount-badge

Hertz rabattkod ger dig 5% rabatt på valfri hyrbilsbokning online

Utgår 25 Januari 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
802329
1506 har klickat på kampanjen
discount-badge

5% rabatt på din hyrbilsbokning med en rabattkod från Hertz

Utgår 25 Januari 2020
Visa rabattkod
813368
403 har klickat på kampanjen
discount-badge

Här hittar du alla aktuella ProBikeKit discount codes samlade på en sida

Utgår 23 Mars 2020
Visa rabattkod
Aktiveras via länk
73 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Däckonline

Innehållsförteckning

 • 01
  Spara pengar på däck och fälgar med en Däckonline rabattkod
 • 02
  Däckonline - Bra däck till riktigt billiga priser
 • 03
  Däckonline monteringspartners gör däckbytet smidigt
 • 04
  Däckonline betalningsalternativ
 • 05
  Leverans och frakt hos Däckonline
 • 06
  Däckonline kundtjänst
 • 07
  Däckonline utbud
 • 08
  Fynda bland populära däckmärken med Däckonline rabattkod
 • 01

  Spara pengar på däck och fälgar med en Däckonline rabattkod

  Däckonline.se är Europas största däckbutik online där du som kund vet att du får den bästa och mest omfattande kunskapen inom däck och fälgar. Här på vår rabattportal ger vi dig tillgång till unika Däckonline rabattkoder som ger dig marknadens bästa och mest rabatterade pris på ditt köp av däck och fälgar. 

  Däckonline har alltid bra priser, även när det för tillfället inte finns någon Däckonline rabattkod. Tack vare butikens popularitet kan de köpa in stora mängder kvalitetsdäck och på så sätt kunna erbjuda konkurrenskraftiga priserna. Det innebär att du kan handla de märken du känner väl igen, men till priser du inte trodde var möjligt. Har du redan ett favoritmärke till din personbil, veteranbil eller till och med racerbil kan du vara säker på att hitta de bästa märkena till fantastiska priser. Har du sedan en rabattkod är det förstås ännu bättre. Finns det ingen aktiv kod idag så ta för vana att regelbundet kolla om det finns en för att inte missa din chans att handla billigare.

 • 02

  Däckonline - Bra däck till riktigt billiga priser

  Hos Däckonline får du bra däck till riktigt billiga priser. De har ett stort utbud av däck för alla säsonger och även helårsdäck. Det har aldrig varit enklare att få ditt fordon att rulla perfekt, sommar som vinter. Oavsett om du kör personbil och vill köpa prisvärda däck, eller om du är lastbilsförare har Däckonline rätt produkter för dig. Med en Däckonline rabattkod kan de redan låga priserna bli ännu förmånligare. Kör du MC kommer du även kunna hitta det du söker hos Däckonline. Däckonline ägs av tyska Delticom och har sålt däck på nätet sedan år 2000. Besök Däckonline och deras gigantiska utbud idag för att hitta precis de däck du behöver till bra priser.

 • 03

  Däckonline monteringspartners gör däckbytet smidigt

  Köper du däck via en Däckonline kampanj kan du välja själv var du vill ha dem monterade. Antingen beställer du däcken och monterar dem på en verkstad som du valt eller så använder du dig smidigt av någon av deras över 1 000 monteringspartners. De finns över hela landet och är redo att hjälpa dig att snabbt montera dina nyköpta däck. Flera av deras partners erbjuder också en helt mobil tjänst. Det vill säga de kommer hem till dig för att byta och sätta på dina nya däck. Inget krångel med att ta dig till däckverkstaden alltså. De har snabba leveranser när du beställer och de erbjuder dig 30 dagars returrätt om det blivit fel i beställningen.

 • 04

  Däckonline betalningsalternativ

  Hos Däckonline hittar du de vanligaste betalningsalternativen som gör att du tryggt kan handla hos dem. När det kommer till kortbetalningar finns VISA, Mastercard och American Express att välja på. Du kan även göra en banköverföring direkt, något som ibland tar upp till 4 dagar, eller via Trustly och Nordea e-pay. Trustly är en svensk tjänst som låter dig göra direktbetalningar via ditt bankkonto. Vill du hellre använda en e-plånbok kan du välja PayPal. Du kan även handla hos Däckonline via faktura, något som är särskilt bra om du är en företagare som köper däck.

  • Kortbetalning: VISA, Mastercard, American Express
  • Banköverföring: Trustly, Nordea e-pay och vanlig överföring
  • E-plånbok: PayPal
  • Faktura

 • 05

  Leverans och frakt hos Däckonline

  Däcken kan levereras direkt till den monteringsverkstad eller till en annan adress du valt. Du kan även få dem levererade till ett utlämningsställe. Grundpriset för frakt är 99 kronor per däck, men andra avgifter kan tillkomma som vid leverans till en privatadress.

 • 06

  Däckonline kundtjänst

  Däckonline kan du nå på två sätt; ett onlineformulär på hemsidan och telefon på 08 - 52 50 06 08 på vardagar mellan klockan 07.00 och 22.00. På hemsidan finns även en FAQ-avdelning där du hitta svar på frågor om beställning, produkter, återförsäljare, frågor till Delticom som är ägare till Däckonline samt så finns här en ordlista med ord relaterade till däck. Däckonline rabattkod nämns inte under sektionen för FAQ, men du kan vara säker på att en sådan hjälper dig att handla hos Däckonline till allra bästa pris.

 • 07

  Däckonline utbud

  Det är ingen överdrift att säga att Däckonline har ett gigantiskt utbud inom däck för i princip alla slags fordon såsom bilar, lastbilar och motorcyklar. De kvalitetsdäck som finns blir ännu billigare när det är en Däckonline rea. Billiga priser på personbilsdäck för alla säsonger är en självklarhet, liksom däck för dig som kör veteranbil, lätt lastbil och många andra fordon. Tveka inte att kika in hos Däckonline om du är på jakt efter ett par riktigt bra däck till låga priser. Det går också bra att köpa kompletta däck, det vill säga att däcket redan är monterat på en fälg. Vill du köpa bara fälgar finns också det i Däckonlines stora utbud. Du hittar också vissa tillbehör som exempelvis katalysatorer, bromsar och motorolja.

  Hos Däckonline kan du till exempel köpa:

  • Däck
  • Kompletta hjul
  • Industridäck
  • Motorcykeldäck
  • Biltillbehör


 • 08

  Fynda bland populära däckmärken med Däckonline rabattkod

  Hos Däckonline finns alla välkända märken. Deras affärsidé är att sälja kvalitetsdäck till låga priser samtidigt som de vill underlätta monteringen. Därför hittar du bland annat Goodyear, Viking, Nankang, Kleber, Uniroyal och självklart Michelin till bra kostnad. Däckonline är en komplett däckbutik online som hjälper dig att snabbt köra iväg med dina nya däck på bilen. Beställ dina däck av välkänt varumärke, till exempel från Hankook, direkt till en monteringsverkstad så är du snart klar med ditt däckbyte. Utbudet av varumärken är stort hos Däckonline, surfa in och titta redan idag.

  • Michelin
  • Hankook
  • Goodyear
  • Viking
  • Falken

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till