Hela denna sida är en annons

Best Western rabattkod

Aktuella Best Western rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

20 - 30%

Giltig tills vidare


Best Western rabattkod - Boka två nätter och spara 20%, boka tre och spara 30%

Få 20% rabatt när du bokar 2 nätter eller 30% rabatt när du bokar för tre nätter med rabattkoden.

Visa villkor

Visa rabattkod

01531180

Visa rabattkod

01531180

Aktuella Best Western rabattkoder under Oktober 2018

 • 20%

  Giltig tills vidare


  Best Western promotionkod - För dig med Visa Business erhåll 10-20% rabatt

  Har du Visa Business kort kan du erhålla upp till 20% lägre pris på din vistelse.

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  01442590
 • 30%

  Giltig tills vidare


  Boka hotell i Skandinavien och spara upp till 30% på priset.

  Få rabatterat pris på Best Westerns boenden i Skandinavien med upp till 30%.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 19 röster

Info om Best Western

Best Western hotell finns i alla dess former representerade runt om i hela Sverige. Hotellen är alla privatägda och finns att hitta centralt i tätorter eller i charmiga och historiska byggnader på mer naturnära platser. Att husera på Best Western innebär ett prisvärt alternativ med ett omväxlande boende. Nu kan du hämta din Best Western rabattkod och få upp till 20% rabatt på din hotellbokning.

Med våra kampanjrabatter kan du få tillgång till 4000 hotell i runt 100 länder. Best Western är den största hotellkedjan i Europa och Norden sett till antal hotell. I Sverige finns över 70 Best Western hotell på över 50 orter. Få rabatterat pris på din hotellövernattning med våra rabattkoder och spara dyrbara pengar.


Läs mer

Mer om Best Western

Best Western rabattkod ger dig rabatterat pris på dina hotellövernattningar

Letar du efter en prisvärd hotellvistelse med alla tänkbara bekvämligheter med hög standard, bör du boka Best Western hotell. Genom att använda en exklusiv rabattkod som du kan hitta på vår rabattportal, sparar du pengar på din hotellbokning. Boka hotell med Best Western promokod och betala betydligt lägre pris på din hotellbokning. Du kan välja bland 4000 hotell i över 100 länder, där de flesta hotell har 3-4 stjärnor och finns i olika arkitekturstilar och karaktärer. Gör din hotellvistelse minnesvärd och prisvärd när du använder Best Western rabattkoder.   

Hur aktiverar jag min promokod på Best Western?

 1. Gå in på hemsidan och välj datum, stad och hotell för din vistelse
 2. Välj sedan hur många gäster och rum som ni vill boka
 3. Därefter finner du en ruta för kundnummer/promokod
 4. Mata in din rabattkod där och klicka ”OK” för att erhålla utlovad rabatt

Upp till 30 % rabatt på boende med erbjudanden & hotellpaket

Via BestWestern.se kan du online boka ett prisvärt boende genom att ta del av unika hotellpaket och exklusiva kampanjerbjudanden med förmånliga prissänkningar. Tar du del av Best Westerns hotellerbjudanden kan du spara upp emot 30 % när du bokar på nätet. Beroende på vad du vill boka för typ av resa finns ett paket som passar alla. Välj bland weekendpaket, bröllopspaket, familjepaket, lyx & romantikpaket, golfpaket, sista minuten-erbjudanden, spapaket och många fler hotellpaket med något för alla som vill komma bort en stund. Spana in de aktuella erbjudandena som du finner här ovan och få rabatterat pris på din hotellvistelse. Vill du hitta fler hotell, bör du kika in sajten hotels.com rabattkoder som jämför mängder av hotell och ger dig förmånliga rabatter.    

Världens största hotellkedja är Best Western

1946 grundades hotellkedjan Best Western i USA likt ett franchise projekt där varje hotell är enskilt privatägt. Med omkring 4000 hotell i över 100 länder har hotellkedjan växt till att bli världens största hotellfamilj. Varje enskilt hotell har en egen ägare och de har 3-4 stjärnor vilket betyder att de står på egna ben och byggt sin egen historia och karaktär genom åren. De flesta Best Western hotell är belägna centralt i tätorter med närhet till riktmärken och kommunikationer, men du hittar också hotell som ligger i mer naturnära områden. Du vet att du får ett kvalitativt och omväxlande boende om du väljer Best Western med stort fokus på service.