Momondo rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Momondo är en resesöksida som hjälper dig att hitta flyg, hotell, paketresor och hyrbilar till de bästa priserna. Momondo jämför exempelvis flygresor mellan olika flygbolag såsom Expedia, Norwegian, SAS, RyanAir och Ticket så att du enkelt ska hitta det flyg som är billigast och smidigast för just dig, utifrån de kriterier du valt. De hjälper dig helt enkelt att finna tillgängliga priser och erbjudanden så att du själv slipper söka efter det billigaste priset hos resterande flygbolag, hotellarrangör eller biluthyrare. Momondos tjänst är helt gratis och med en Momondo rabattkod kan du dessutom få din resa eller hyrbil till ett ännu bättre pris. Se därför till att hålla dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder så att du inte gå miste om ett bra erbjudande.  Sedan Momondo grundades år 2006 har de expanderat till över 30 globala marknader, de har dessutom blivit internationellt prisade för dess unika produkt och tjänster. Exempelvis har de vunnit pris för bästa flygsöksida. Om du är på väg att boka en resa eller funderar på att resa någonstans, se då till att besöka Momondos hemsida och få tillgång till de bästa priserna!

Giltiga Momondo rabattkoder under Februari 2024

19 Okt
50%
Senast aktiva rabattkod
Momondo har sällan aktiva rabattkoder, sist var 19 Oktober. Momondo har i snitt 5 rabattkoder per år, det är 9% av vad liknande butiker har. Senast Momondo hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 18 Oktober och pågick under 1097 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Momondo
Under onsdagar publicerar Momondo i snitt 17% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Momondo
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Momondo.

0 aktiva rabattkoder hos Momondo just nu.

Bästa alternativet till Momondo baserat på sortiment.
discount-badge
Hotels.com

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Hotels.com

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Apollo

Rabattkod ger 500kr rabatt per person på resor till Turkiet!

Utgår om 1 dag
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Momondo rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Momondo rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Momondo rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Momondo rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Momondo.

  Om Momondo

  Spara pengar med en Momondo rabattkod

  Hos Momondo hittar du alltid de bästa priserna på flyg, hotell, paketresor och hyrbilar, med andra ord kan du göra riktiga klipp om du använder dig om Momondos onlinetjänst. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri och det förekommer inga dolda avgifter eller kostnader. När du som kund söker efter flyg, hotell eller hyrbilar så får du snabbt upp billiga och bra erbjudanden på dina resor. Har du dessutom en Momondo rabattkod blir din resa dessutom ännu mer förmånlig. Om det mot förmodan inte skulle finnas någon aktiv rabattkod för tillfället så behöver du inte vara orolig, du finner alltid kampanjpriser och erbjudanden på hemsidan. Du kan med andra ord fynda ändå!


  Bästa priserna med Momondo prisgaranti

  Resesöksidan Momondo är en av världens största prisjämförelse-sajter och för att kunna erbjuda dig de bästa priserna på flyg och hotell söker de bland miljontals resesajter. Sökverktyget sparar dig tid och pengar eftersom du själv slipper söka och jämföra priser på resor hos olika flygbolag. Hos Momondo kan du vara säker på att hitta det du söker, till de bästa priserna. De erbjuder en prisgaranti på flyg- och hotellbokningar vilket innebär att de betalar tillbaka mellanskillnaden om det skulle visa sig att du hittat ett billigare flyg hos en annan resesajt inom 24 timmar.


  Hitta flygbiljetter, hotell, paketresor och hyrbil via Momondo

  Momondo jämför flygresor, hotell, paketresor och hyrbilar från över 900 resesajter så att du kan ta del av de bästa, billigaste och snabbaste erbjudandena. Du kan med andra ord hitta allt på ett och samma ställe, vilket är väldigt smidigt. Momondos utbud är enormt stort, du hittar exempelvis Weekendresor, familjeresor, semesterresor, stadsresor, skidresor och naturresor via hemsidan. Du har en mängd destinationer att välja mellan, allt från Köpenhamn och Bangkok till Las Vegas. Vad gäller flyg så presenterar Momondo både stora som små flygbolag, allt utefter dina önskemål. Du kan enkelt söka efter flyg genom att klicka på fliken “Flyg” uppe i menyn på förstasidan. Du fyller sedan i var och när du vill resa, samt hur många passagerare som ska med på resan. Du har även möjlighet att justera resan efter specifika önskemål, såsom restid, antal mellanlandningar, flygplatser, flygbolag med mera. Med en Momondo rabattkod kan din flygbiljett bli ännu billigare, så se till att hålla dig uppdaterad gällande kampanjer och erbjudanden hos oss på Expressen rabattkoder.


  Hitta boende via Momondo

  Momondos sökresesida gör det möjligt för dig att hitta flyg och hotell på ett och samma ställe, vilket är väldigt smidigt för dig som kund. Momondo söker bland en mängd hotell- och bokningssidor världen över, både stora som små, så att du enkelt ska kunna hitta exakt det du söker. Hos Momondo hittar du allt från lägenhetshotell och hostel, till lyxhotel och bed & breakfast. Precis som när du söker efter flygbiljetter kan du addera specifika önskemål när du söker efter hotell hos Momondo. Du kan fylla i önskemål såsom, gratis frukost, specifik hotellkedja, antal hotellstjärnor, pris, område, faciliteter, typ av boende med mera. Något som är bra att tänka på innan du bokar ditt hotell är att, utöver hotellfoton och stjärnomdömen, kika på de gästomdömen som Momondo har sammanställt på hemsidan. På så vis får du hela bilden av hotellet vilket hjälper dig att minimera felbokningar. Om du inte hittar det boende du söker så rekommenderar vi även att du sparar in Hotels.com rabattkoder


  Prisvärd hyrbil med en Momondo rabattkod

  Hos Momondo kan du även hitta och jämföra erbjudanden på hyrbilar, vilket gör att du enkelt och smidigt kan finna den hyrbil som du anser är mest prisvärd utifrån dina önskemål. För att kunna erbjuda det bredaste och billigaste sortimentet av hyrbilar världen över, så söker Momondo på över 30 000 platser. För bästa möjliga pris så rekommenderar vi att du håller utkik efter en Momondo rabattkod på denna sida, vilket kan göra din hyrbil ännu billigare.


  För att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt så visar Momondo den totala kostnaden för din hyrbil. På så vis tillkommer det inga extra kostnader när du ska hämta ut din hyrbil. Momondos tjänst är dessutom gratis vilket gör det extra förmånligt för dig som kund. Hittar du din hyrbil via Momondo har du dessutom möjlighet att avboka bilen upp till 24 timmar innan den ska hämtas ut. På så vis behöver du inte vara orolig om dina planer skulle ändras.


  Spara pengar med paketresor

  Momondo tar även fram erbjudanden på paketresor vilket innebär att du inte behöver boka allt separat. Bokar du en paketresa ingår både flyg och boende i priset, vilket oftast är billigare och smidigare för dig som kund. Ett och samma företag har dessutom hand om din semesterupplevelse och det finns oftast personal på plats som kan bidra med reseinformation, vilket underlättar din resa. Exempelvis kan paketpriset innehålla extrafunktioner såsom transfers. Du bokar din paketresa utefter dina egna önskemål och Momondo ser till att hitta just det du söker. Du kan spara pengar på olika sätt, det ena är att boka långt i förväg då en del arrangörer har vissa rabatter för tidiga bokningar. Det andra är att boka en sista minuten paketresa, då det ofta finns hundratals bra erbjudanden som passar de flesta budgetar. Med en Momondo rabattkod blir din semester dessutom ännu mer prisvärd vilket gör att du kan få pengar över till annat!

  Hos Momondo kan du boka:

  • Flyg

  • Hotell

  • Paketresor

  • Hyrbil


  Momondo support

  Om du har några frågor eller funderingar rekommenderar vi dig att gå in under fliken “Hjälp” som du finner längst ner på Momondos hemsida. Där hittar du svar på de vanligaste frågorna, samt information om hur Momondo arbetar. Skulle du inte hitta svaret på din fråga där så är du varmt välkommen att kontakta Momondo genom att fylla i deras feedbackformulär. De svarar då så snart de har möjlighet. Notera att Momondo inte är en resebyrå vilket betyder att de inte själva säljer några biljetter. Så om du har några frågor gällande din bokning så ska du istället kontakta flygbolaget eller resebyrån som du har bokat med.


  Leverans

  Det är leverantörerna som Momondo samarbetar med som levererar din biljett/bokningsbekräftelse. Eftersom du betalar direkt hos resebyrån/flygbolaget så är det även dem som skickar din betalningsbekräftelse till dig. Leverantören ser även till att du tar del av all viktig information gällande din bokning.


  Kan jag köpa min biljett direkt från Momondos hemsida?

  Momondo säljer inga biljetter, utan när du har bestämt dig för att boka flyg, hotell, flygbil eller paketresa så slussas du direkt till leverantörens hemsida. Det är på leverantörens hemsida du sedan betalar och slutför ditt köp.


  Kan jag som kund lita på de företag som Momondo samarbetar med?

  Momondo samarbetar enbart med leverantörer som de anser är trovärdiga. De har även regelbunden kontakt med dessa för att se till att Momondos krav och förväntningar möts.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?