Solresor rabattkod 2020

Betyg av 5 röster
Hämta en Solresor rabattkod och erhåll tusentals kronor i reserabatt på din onlinebokning. Solresor tillhör Sveriges ledande återförsäljare av resor till allt ifrån traditionella charterorter till långväga rundresor till exotiska destinationer. Boka en flygstol ner till Mallorca, en golfresa med vännerna eller skräddarsy en rundresa i Asien. Oavsett vad du är sugen på kan vi på Expressen rabattkoder hjälpa dig få unik reserabatt på din bokning med hjälp av kampanjer och kampanjkoder från Solresor.se som vi tillhandahåller på vår rabattportal.

Giltiga Solresor rabattkoder under September 2020

0 aktiva rabattkoder hos Solresor just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Solresor baserat på sortiment.
discount-badge

40kr gratis hos Voi för nya användare!

Utgår 31 Oktober
discount-badge

Spara 8% på ditt hotell nu!

Utgår 5 Oktober
discount-badge

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25% med Choice Hotels rabattkod!

Utgår 13 Juli 2021
Visa fler liknande erbjudanden
13 Juni
50%
Senast aktiva rabattkod
Solresor har sällan aktiva rabattkoder, sist var 13 Juni. Solresor har i snitt 3 rabattkoder per år, det är 9% av vad liknande butiker har. Senast Solresor hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 12 Juni och pågick under 1097 dagar.
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Solresor i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Solresor.

Vanliga frågor om Solresor rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Solresor rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Solresor rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Solresor rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Solresor.
   Spara pengar i September 2020 - hos oss hittar du alltid de bästa rabattkoderna.

  Om Solresor

  Solresor rabattkod ger dig tusentals kronor i reserabatt på din bokning

  Hos Expressen rabattkoder hittar du de senaste kampanjerna och kampanjkoderna från Solresor.se. Via oss erhåller du reserabatt på din onlinebokning hos en av Sveriges ledande återförsäljare av resor på nätet. Gör ett klipp på mängder av olika resetyper som paketresor, All Inclusive, golfresor, träningsresor, vandringsresor, rundresor och elle bara en flygstol med charter eller reguljärflyg.. Res till Egypten, Grekland, Dominikanska Republiken, Montenegro, Spanien, Italien, Förenade Arabemiraten och många fler destinationer runtom i hela världen. Med en Solresor kampanjkod erhåller du exklusiv reserabatt på din bokning via vår rabattportal. Researrangören erbjuder dessutom säsongsreor med jämna mellanrum där du kan fynda resor till låga priser. Behöver du fler alternativ på billiga hotell, då kan vi tipsa om Hotels.com där du kan spara upp till halva priset på hotell världen över.

  Hur aktiverar man en Solresor kampanjkod?

  1. Klicka på en reserabatt du är intresserad av här ovan
  2. Sedan väljer du resetyp, avreseort & destination, datum, antal resenärer och klickar “Sök”
  3. Välj det alternativ som passar dig bäst och klicka på det
  4. I nästa steg kommer du till “Översikt” över resan
  5. Längst ner vid “Huvudresenärens adressuppgifter” finner du ett kodfält
  6. Ange koden och klicka därefter “Aktivera kampanjkod” för att erhålla rabatten


  Reserabatter på paketresor, upplevelser och unika resmål

  Förutom att vi publicerar rabattkoder och kampanjer här på Expressen rabattkoder, delar vi med också med av exklusiva reor och säsongserbjudanden från Solresor.se. Du kan spara tusentals kronor på din resebokning genom att fynda under perioder då resekampanjerna duggar tätt. Glöm heller inte att kolla in sista minuten-resor som Solresor.se erbjuder, där du kan sticka iväg utomlands inom kort och samtidigt spara pengar på semesterbokningen. Behöver du köpa lite nya badkläder och en schysst sommargarderob lagom till du ska iväg till värmen, besök då Zalando rabattkoder där du hittar ett stort utbud av sommarkläder och badkläder med upp till 50% rabatt.

  Solresor - Sveriges ledande återförsäljare av resor världen över

  Solresor.se är en av Sveriges ledande återförsäljare av resor till allt från rundresor till exotiska destinationer eller till klassiska charterorter runt medelhavet. Företaget erbjuder bekväma resor av högsta kvalitet till marknadsmässigt låga priser på den svenska marknaden. Solresor kan som enda svensk återförsäljare erbjuda resor till den portugisiska ögruppen Azorerna, Kalabrien i Italien samt till Costa del la Luz i spanska Andalusien. Researrangören var först med resor till sultanatet Oman och har också ett vitt utbud av resor till Förenade Arabemiraten. För de bästa paketresorna, upplevelserna och resmålen världen över, besök Expressen rabattkoders sida för Solresor.se.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till