Hela denna sida är en annons

Solresor rabattkod

Aktuella Solresor rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

%%%

Giltig tills vidare


Här hittar du de bästa erbjudandena just nu hos Solresor.se

Fynda bland aktuella reserabatter och hitta de lägsta priserna på flyg och boende runtom i världen.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Solresor rabattkoder under Oktober 2018

 • %

  Giltig tills vidare


  Här hittar du alla sista minuten-resor just nu från Solresor!

  Observera att sista minuten-resor med avgång inom kort måste betalas direkt vid bokning.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • %

  Giltig tills vidare


  Solresor Kampanj - 30 rundresor till fem kontinenter!

  Här hittar du de mest populära rundresorna världen över. Upplev exotiska djur, vacker natur, nya smaker och möten med landets befolkning.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.7 av 25 röster

Info om Solresor

Hämta en Solresor rabattkod och erhåll tusentals kronor i reserabatt på din onlinebokning. Solresor tillhör Sveriges ledande återförsäljare av resor till allt ifrån traditionella charterorter till långväga rundresor till exotiska destinationer. Boka en flygstol ner till Mallorca, en golfresa med vännerna eller skräddarsy en rundresa i Asien. Oavsett vad du är sugen på kan vi på Expressen rabattkoder hjälpa dig få unik reserabatt på din bokning med hjälp av kampanjer och kampanjkoder från Solresor.se som vi tillhandahåller på vår rabattportal.
Läs mer

Mer om Solresor

Solresor rabattkod ger dig tusentals kronor i reserabatt på din bokning

Hos Expressen rabattkoder hittar du de senaste kampanjerna och kampanjkoderna från Solresor.se. Via oss erhåller du reserabatt på din onlinebokning hos en av Sveriges ledande återförsäljare av resor på nätet. Gör ett klipp på mängder av olika resetyper som paketresor, All Inclusive, golfresor, träningsresor, vandringsresor, rundresor och elle bara en flygstol med charter eller reguljärflyg.. Res till Egypten, Grekland, Dominikanska Republiken, Montenegro, Spanien, Italien, Förenade Arabemiraten och många fler destinationer runtom i hela världen. Med en Solresor kampanjkod erhåller du exklusiv reserabatt på din bokning via vår rabattportal. Researrangören erbjuder dessutom säsongsreor med jämna mellanrum där du kan fynda resor till låga priser. Behöver du fler alternativ på billiga hotell, då kan vi tipsa om Hotels.com där du kan spara upp till halva priset på hotell världen över.

Hur aktiverar man en Solresor kampanjkod?

 1. Klicka på en reserabatt du är intresserad av här ovan
 2. Sedan väljer du resetyp, avreseort & destination, datum, antal resenärer och klickar “Sök”
 3. Välj det alternativ som passar dig bäst och klicka på det
 4. I nästa steg kommer du till “Översikt” över resan
 5. Längst ner vid “Huvudresenärens adressuppgifter” finner du ett kodfält
 6. Ange koden och klicka därefter “Aktivera kampanjkod” för att erhålla rabatten


Reserabatter på paketresor, upplevelser och unika resmål

Förutom att vi publicerar rabattkoder och kampanjer här på Expressen rabattkoder, delar vi med också med av exklusiva reor och säsongserbjudanden från Solresor.se. Du kan spara tusentals kronor på din resebokning genom att fynda under perioder då resekampanjerna duggar tätt. Glöm heller inte att kolla in sista minuten-resor som Solresor.se erbjuder, där du kan sticka iväg utomlands inom kort och samtidigt spara pengar på semesterbokningen. Behöver du köpa lite nya badkläder och en schysst sommargarderob lagom till du ska iväg till värmen, besök då Zalando rabattkoder där du hittar ett stort utbud av sommarkläder och badkläder med upp till 50% rabatt.

Solresor - Sveriges ledande återförsäljare av resor världen över

Solresor.se är en av Sveriges ledande återförsäljare av resor till allt från rundresor till exotiska destinationer eller till klassiska charterorter runt medelhavet. Företaget erbjuder bekväma resor av högsta kvalitet till marknadsmässigt låga priser på den svenska marknaden. Solresor kan som enda svensk återförsäljare erbjuda resor till den portugisiska ögruppen Azorerna, Kalabrien i Italien samt till Costa del la Luz i spanska Andalusien. Researrangören var först med resor till sultanatet Oman och har också ett vitt utbud av resor till Förenade Arabemiraten. För de bästa paketresorna, upplevelserna och resmålen världen över, besök Expressen rabattkoders sida för Solresor.se.