British Airways rabattkod Oktober 2019

Betyg 3.8 av 13 röster
British Airways rabattkod ger dig förmånlig rabatt på dina flygningar. Flygbolaget promotar ofta generösa kampanjerbjudanden med upp till 40% lägre pris på dina flyg- och hotellbokningar. Med en rabattkod kan du pressa priserna ytterligare och spara dyrbara pengar som du kan spendera på andra saker under din resa. British Airways är ett av de fem största flygbolagsaktörerna och en av få bolag som flyger över 40 miljoner människor till alla sex bebodda kontinenter världen över med fler än 300 destinationer. Hämta din British Airways rabattkod och få förmånlig rabatt på din flygresa.

0 aktiva rabattkoder hos British Airways just nu.

Bästa alternativet till British Airways baserat på sortiment.
discount-badge

8% rabatt på din bokning hos Hotels.com

Utgår 31 Oktober
Visa rabattkod
AFFHCOM1019
Användes för 2 minuter sedan
discount-badge

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25% med Choice Hotels rabattkod!

Utgår 13 Juli 2020
Visa rabattkod
Ges vid registrering
Användes för 43 minuter sedan
discount-badge

Minst 10% rabatt hos Expedia som medlem!

Utgår 8 Januari 2020
Visa rabattkod
Rabattkod ges vid registrering
4 personer har använt kampanjen idag
Visa fler liknande erbjudanden
31 Jan
20%
Senast aktiva rabattkod
British Airways har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 Januari. British Airways har i snitt en rabattkod per år, det är 5% av vad liknande butiker har. Senast British Airways hade en rabattkod gav den 20% rabatt och fungerade från den 13 December och pågick under 414 dagar.
Flest nya rabattkoder
Under tisdagar publicerar British Airways i snitt 14% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från British Airways.

Om British Airways

British Airways rabattkod ger dig förmånlig rabatt på flygningar världen över

British Airways är det fjärde största flygbolaget sett till antal transporterade passagerare världen över. Flygbolaget har flugit resenärer i flera decennier och är ett populärt val då de erbjuder förmånliga flygpriser och har ständigt aktiva kampanjerbjudanden på sajten. Står du inför valet att boka din resa via BA.com, har du kommit till rätt plats. Här på vår rabattportal får du tillgång till de senaste rabattkoderna och kampanjerbjudandena som flygbolaget har att erbjuda. Med våra rabattkoder får du ett ännu lägre pris på din flyg- och hotellbokning. British Airways har då och då upp till 40% rabatt på flygresor och med en British Airways rabattkod får du ytterligare rabatt på din bokning.Hur aktiverar och använder jag mig av en British Airways promotion code?

  1. Du väljer resedatum, destinationer och antal resenärer på sajten
  2. Välj de flyg som passar din plånbok och reseplan och klicka dig vidare
  3. I steg 2 “Price” finner du under rubriken “Save money on your booking” ett fält för rabattkod
  4. I fältet “promotion code” matar du in den aktuella rabattkoden du fått
  5. Klicka därefter “submit” för att erhålla den utlovade rabatten och få ett lägre flygpris

Kampanjer på flygresor under specifika reseperioder med upp till 40% rabatt

Är du på jakt efter prissänkta flygresor, hittar du dem hos BA.com. Under utvalda reseperioder har flygbolaget reor på resor till destinationer runt hela världen. Du kan hitta förmånliga priser på flygresor där du kan spara upp till 40% på ordinarie pris. Dessa kampanjer publicerar vi fortlöpande på vår rabattportal, så håll utkik efter dessa här på vår sida. Du är inte ensam om att vilja spara pengar på flygresan, så se till att vara snabb då de mest attraktiva biljetterna går åt fort.

Går du i resetankar, men behöver en ny resväska innan du beger dig ut i världen? Shop4You.se har mängder av resväskor. Använd Shop4You rabattkoder där du nu får 15% rabatt på hela ditt köp i butiken.Ett ärofyllt flygbolag med en lång historia av flygningar

British Airways bildades 1974 efter sammanslagningen av BOAC och BEA. Numera är flygbolaget ett av världens främsta med flest atlantflygningar än något annat flygbolag. De erbjuder frekventa flygningar mellan London och New York och bolaget har sitt nav i London flygplatserna Gatwick och Heathrow.


Under OS 2012 i London var British Airways officiell sponsor åt evenemanget. Den 18 maj 2012 flögs den olympiska elden med British Airways från Aten med digniteter som Lord Sebastian Coe, Londons borgmästare Boris Johnson och fotbollsikonen David Beckham.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till