C More rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Följ ditt favoritlags alla matcher med C More direkt på webben med HD-kvalitet till förmånligt låga priser. Med C More kan du få den absolut bästa sportupplevelsen och följa stormatcher direkt via datorn. Hämta din aktiva C More rabattkod för att spara in pengar på din sport streaming. Via vår rabattportal finner du aktuella kampanjerbjudanden och rabattkoder för C Mores tjänster. Gör din streaming bättre och billigare via C More som erbjuder köp av enstaka matcher och individuellt anpassade konton. Du kan välja att bara betala för de matcher/event som du är sugen på och då behöver du inte betala för ett större kanalpaket eller abonnemang. Följ ditt favoritlag en hel säsong och erhåll ett paketpris där du betalar en genomsnittlig summa per match som är betydligt lägre än ordinarie priser. 

Giltiga C More rabattkoder under April 2024

0 aktiva rabattkoder hos C More just nu.

Bästa alternativet till C More baserat på sortiment.
discount-badge
Live it

Nya kunder får 10% rabatt på alla upplevelser!

Utgår 31 December
discount-badge
Amazon

Prime-medlemmar får 120kr rabatt på köp av utomhustillbehör över 600kr!

Utgår 11 Juli
Storytel

Just nu! Testa gratis i 14 dagar

Utgår om 2 dagar
Visa fler liknande erbjudanden
31 Dec
50%
Senast aktiva rabattkod
C More har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 December. C More har i snitt 5 rabattkoder per år, det är 8% av vad liknande butiker har. Senast C More hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 31 Maj och pågick under 578 dagar.
Flest nya rabattkoder hos C More
Under onsdagar publicerar C More i snitt 28% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos C More
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från C More.

Vanliga frågor om C More rabattkod

 • 1. 💵 Vilka C More rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående C More rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många C More rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos C More.

  Om C More

  C More rabattkod ger dig förmånligt pris på abonnemang av massvis med sport

  C More rabattkod ger dig tillgång till förmånliga priser på världens största sportevenemang och ligor. Se på svensk sport som Allsvenskan i fotboll, SHL, HockeyAllsvenskan och Elitserien i Speedway. Njut av de största turneringarna från WTA-, ATP-touren, Davis Cup och Wimbledon samt IndyCar, British Elite League, La Liga, Serie A och mycket mer. C More vill ge sina kunder den bästa sportupplevelsen och erbjuder sportsändningar i bästa HD-kvalitet. Kanalpaketet C More Sport ger dig alla C Mores sportkanaler, men vill du addera filmer och serier kan du istället beställa C More Max som ger dig alla C Mores kanaler.

  C More lägger ibland även ut rabattkoder och kampanjerbjudanden för att göra kundens upplevelse så anpassad och prisvärd som möjligt. Största fördelen med C More rabattkoder är att du betalar lågt pris på det just du är intresserad av, du slipper då betala för överflödiga kanaler du inte är i behov av.

  Följ även ditt favoritlag en hel säsong och erhåll paketerbjudande där snittpriset per match blir billigare än de ordinarie priserna. C More sänder alla allsvenska matcher som du kan streama till förmånliga priser. Beställ ditt kanalpaket med rabattkoden idag och spara dyrbara pengar.  

  Hur aktiverar jag min C More rabattkod?

  1. Börja med att skapa ett konto eller logga in om du redan har ett på cmore.se
  2. Välj sedan det abonnemang eller enstaka event som du önskar köpa
  3. I nästa steg är det betalningsdags, men lägg märke till fältet ”kampanjkod”
  4. Ange din värdekod och klicka ”fortsätt” för att erhålla rabatt på ditt köp

  Fortlöpande exklusiva rabatter och kampanjerbjudanden på C More

  C More kampanjer och erbjudanden läggs ut med relativt frekventa mellanrum, ofta i samband med att de fått in en ny säsong eller ny liga i sortimentet. Dock gäller det att vara kvick för att få ta del av kampanjerbjudandena. En av C Mores mest populära kampanjer var den som erbjöd 1 kr första månaden för nya kunden, vilket innebar 99 % rabatt den första månaden. Liknande kampanjer och rabatter är sådana som vi lägger upp här på vår rabattportal. Är du på jakt efter de vanligaste och mest populära kanalerna i landet så hittar du prisvärda kanalpaket med en Boxer värdekod som ger dig 50 % rabatt på hela första året av TV- och bredband.

  Världsevenemang och populära sportligor direkt i datorn med C More.

  I C Mores sortiment finner du La Liga, Serie A, Allsvenskan, Eredivisie, NBA, SHL, handboll, landskamper och mycket mer. C More är portalen för alla sportälskare som vill få ut det mesta av sin sportupplevelse. Beställer du sport kanalpaketet och abonnerar på det kan du streama sport i datorn, mobilen eller surfplattan. Du kan njuta i lugn och ro i hemmet och se matchen live.
  Titta när det passar dig på vilken enhet som passar. Du kan titta hur mycket du vill när du tecknar abonnemang, med en månadsavgift och obegränsad tillgång. Ingen bindningstid så du kan avsluta det när du vill. C More kan också beställas via mängder av svenska digital-tv-operatörer. 

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?