Live it rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hämta en exklusiv Live it rabattkod för att erhålla rabatterat pris på ditt köp av upplevelser på nätet. Liveit.se är en sajt fylld av upplevelser, perfekta att ge bort i present. Vad är bättre att ge bort än en spännande, rolig, avkopplande, lärorik och framförallt uppskattad upplevelse? Live it säljer upplevelser i form av värdebevis som levereras i form av en snyggt paketerad presentbox. Fynda hotellövernattningar, gourmetmiddagar, spa-dagar, fallskärmshoppning, helikopterturer, lyxkryssningar och mycket mer med en Live it rabattkod. Live it presenterar dessutom presenttips till dig att ge till syskonen, föräldrarna, partnern, bästa vännen eller någon annan du vill uppmärksamma. Här på Expressen rabattkoder presenteras aktuella Live it kampanjer och rabattkoder som ger dig reducerat pris på ditt köp av upplevelser.

Giltiga Live it rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Live it
Under torsdagar publicerar Live it i snitt 69% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Live it
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Live it.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Live it baserat på sortiment.
discount-badge
Amazon

100kr rabatt på köp över 600kr med Amazon rabattkod

Utgår 29 Februari
Storytel

50% studentrabatt på Storytel Unlimited

Utgår 31 December
Storytel

Lyssna gratis i 7 dagar!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Live it

Innehållsförteckning

 • 01
  Live it rabattkod ger dig lägre pris på ditt köp av upplevelser online
 • 02
  Live it - Ett minne för livet
 • 03
  Digital leverans av presentkort hos Live it
 • 04
  Leverans och frakt Live it
 • 05
  Fynda härliga upplevelser med en Live it rabattkod
 • 06
  Handla en fritid- och hobbyupplevelser till lägre priser
 • 7
  Vanliga frågor om Live it rabattkod
 • 01

  Live it rabattkod ger dig lägre pris på ditt köp av upplevelser online

  Det kan vara svårt att veta vad man ska ge bort i present. Något som aldrig kan gå fel och som alltid uppskattas att få, är en upplevelse. Det är den perfekta presenten att ge bort för alla tillfällen som födelsedagar, bröllopspresenter, studentpresent, fars och morsdag med flera. Använd en Live it rabattkod som du finner här på vår rabattportal och erhåll rabatterat pris på ditt köp av upplevelser online.

  Ibland kan det vara svårt att få tag i en Live it rabattkod men det betyder inte att du alltid måste betala fullpris. Det finns nämligen ofta kampanjer och andra erbjudanden tillgängliga på deras hemsida. Om du anmäler dig till deras nyhetsbrev kan du vara bland de första som får reda på nyheter och kampanjer. Du kan även följa Live it på sociala medier där de lägger upp härliga bilder, men också olika kampanjer då och då. Passa även på att kolla in "veckans upplevelse" på deras hemsida, där rear de nämligen ut en ny upplevelse varje vecka och kanske är det något som faller dig i smaken.


 • 02

  Live it - Ett minne för livet

  Att ge bort eller unna sig en upplevelse ger minnen för livet. Det kan vara allt från en chokladprovning till en spadag eller varför inte fallskärmshoppning? Live it är ett företag som grundades år 2005 och erbjuder olika upplevelser till sina kunder. Ibland erbjuds du en Live it rabattkod som kan användas för att göra din upplevelse lite billigare. Du kan antingen välja att köpa en box med ett presentkort genom deras hemsida eller genom en återförsäljare som till exempel Coop eller Pressbyrån. Ge bort en whiskyprovning i julklapp eller kanske en middag följt av teater till en vän som gillar kulturupplevelser.


 • 03

  Digital leverans av presentkort hos Live it

  Det smidiga med Live it är att du kan få en digital leverans av din upplevelse. Det betyder att om du är ute i sista minuten och letar efter en bra present kan du välja en digital leverans. Då får du presentkortet med upplevelsen levererat till valfri mejladress. Om du redan är på hemsidan kan du även passa på att köpa en upplevelse som är med i en Live it kampanj. Skulle du hellre vilja ha en fysisk box med ett presentkort kan du välja att köpa den i en fysisk butik som har presentkorten i sitt utbud eller beställa via hemsidan och betala för frakten.

 • 04

  Leverans och frakt Live it

  Som nämnt ovan kan du få digital leverans av ditt Live it presentkort. Du kan även köpa en box hos en återförsäljare av boxen. Sist men inte minst kan du även beställa från deras hemsida och få en box skickad hem till dig. Standardfrakt kostar 49 kronor, expressfrakt kostar 199 kronor och frakt med budbil kostar 149 kronor. Det är möjligt att avbeställa eller byta din Live it box.

 • 05

  Fynda härliga upplevelser med en Live it rabattkod

  Om du sitter och tänker på en speciell upplevelse du skulle vilja göra eller någon aktivitet som du älskar finns det en stor chans att Live it erbjuder den. De har nämligen ett stort utbud av olika upplevelser som passar alla sorters människor. Om du någon gång har drömt om att köra en Lamborghini kan du nu få chansen att göra det. Om du istället gillar lite lugnare, men fortfarande spännande, upplevelser kan du ge dig ut på ett nervpirrande möte med tigrar genom Live it och Kolmårdens djurpark. Utnyttja en Live it rabattkod för att få dina upplevelser till ett ännu bättre pris.

  Hos Live it kan du handla upplevelser såsom:

  • Fallskärmshoppning
  • Dinner in the dark
  • En natt i igloo
  • Fiskpedikyr

 • 06

  Handla en fritid- och hobbyupplevelser till lägre priser

  En av kategorierna som Live it erbjuder upplevelser inom är fritid & hobby. Ibland kan du hitta några utav dessa upplevelser under en Live it rea. Ett exempel på en upplevelse i denna kategorin är en så kallad "Måla och Skåla" upplevelse där du får använda din konstnärliga sida och måla samtidigt som du får dricka vin och njuta av snittar. En annan upplevelse tillgänglig är ett så kallat "Escape Room" där du och upp till fem av dina kompisar blir inlåsta i ett rum och måste leta upp ledtrådar och svara på gåtor för att kunna ta er ut innan tiden tar slut.

Vanliga frågor om Live it rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?