Live it rabattkod Februari 2019

Betyg 3.9 av 12 röster
Hämta en exklusiv Live it rabattkod för att erhålla rabatterat pris på ditt köp av upplevelser på nätet. Liveit.se är en sajt fylld av upplevelser som är perfekt att ge bort i present. Vad är bättre att ge bort i present än en spännande, rolig, avkopplande, lärorik och framförallt uppskattad upplevelse. Live it säljer upplevelser i form av värdebevis som levereras i form av en snyggt paketerad presentbox. Välj bland hotellövernattningar, gourmetmiddagar, spa-dagar, fallskärmshoppning, helikopterturer, lyxkryssningar och mycket mer. Live it presenterar dessutom presenttips till dig att ge till syskonen, föräldrarna, partnern, bästa vännen eller någon annan du vill uppmärksamma. Här på Expressen rabattkoder presenteras aktuella kampanjer och rabattkoder från Live it som ger dig reducerat pris på ditt köp av upplevelser.
Ny RABATT

Presenttips från Live it för alla tillfällen och högtidsdagar

Utgår 13 Februari 2020
Till erbjudandet
2 personer har använt kampanjen idag
245kr RABATT

Perfekt sista minuten present - prisvärda upplevelser från Live it

Utgår 13 Februari 2020
Till erbjudandet
4 personer har använt kampanjen idag
Flest nya rabattkoder
Under tisdagar publicerar Live it i snitt 61% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Live it.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Live it baserat på sortiment.
discount-badge

SF Kids rabattkod - Första månaden gratis utan någon bindningstid

Utgår 6 Mars 2020
Visa rabattkod
Ges vid registrering
Användes för 24 minuter sedan

Köp 3 DVD-filmer för endast 199 kr hos Discshop

Utgår 5 Januari 2020
Till erbjudandet
4 personer har använt kampanjen idag

Köp mängder av spel från 9 kr i Discshop Outlet

Utgår 5 Januari 2020
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag
Visa fler liknande erbjudanden

Om Live it

Live it rabattkod ger dig förmånlig rabatt på köp av upplevelser online

Det kan vara svårt att veta vad man ska ge bort i present. Något som aldrig kan gå fel och som alltid uppskattas att få, är en upplevelse. Det är den perfekta presenten att ge bort för alla tillfällen som födelsedagar, bröllopspresenter, studentpresent, fars och morsdag med flera. Använd en Live it rabattkod som du finner här på vår rabattportal och erhåll rabatterat pris på ditt köp av upplevelser online. Live it har mängder av upplevelser som passar äventyrslystna personer som vill kasta sig ur ett flygplan eller den som bara vill njuta av en avkopplande spa-dag. Expressen rabattkoder samlar alla aktuella kampanjer och presenterar dem här på butikssidan. När du köper en upplevelse får du den i form av en värdecheck, fint förpackad och levererad i en elegant presentbox. Behöver du boka en hotellnatt i samband med ditt nyttjande av upplevelsen, kan vi rekommendera våra Hotels.com rabattkoder där vi presenterar exklusiva kampanjer och koder.  Hur aktiverar man sin Live it rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till upplevelsesajten via någon av de aktiva kampanjerna här ovan
  2. Välj sedan en upplevelse du önskar köpa genom att klicka på den röda “Köp”-knappen
  3. Gå därefter vidare till varukorgen som du hittar högst upp till höger på sajten
  4. Du kan sedan välja eventuella tillval som högtidsomslag på presentboxen
  5. Klicka dig vidare till kassan och ange kontaktuppgifter, leveranssätt och hälsning
  6. Under sektionen betalsätt hittar du ett fält för rabattkod
  7. Mata in din kod och klicka därefter “Använd” och avsluta därefter köpet


Hundratals unika upplevelser från endast 245 kronor

Hos Live it finner du hundratals upplevelser från så lite som 245 kronor. I utbudet finns upplevelser för alla intressen. Välj bland kategorier som äventyr & action, spa & relax, motorsport, mat & dryck, underhållning & middag, weekend & övernattning, djur & natur, fritid & hobby med flera. Upplevelserna passar alla olika typer av personer. Den äventyrslystne kan prova på bungyjumping, fallskärmshopp eller slå sig ner i förarsätet av en Ferrari. Den som är av en lugnare natur, kan välja massage, spa-dag eller en gourmetmiddag på en michelin restaurang. Med en Live it upplevelse får du den perfekta presenten som ger ett minne för livet. Expressen rabattkoder ger dig uppslag på billiga presenter att ge bort till någon i familjen, partnern, syskonen eller någon annan du rår om. Du kan dessutom boka gruppupplevelser till svensexan, möhippan eller företaget till exempel. Från så lite som 245 kronor kan du hitta upplevelser som passar alla olika tillfällen. Har du svårt att välja en specifik upplevelse kan du istället köpa ett presentkort och ladda det med en viss summa, så får mottagaren själv bestämma vad den önskar göra för pengarna. Glöm heller inte att köpa en blomma att ge bort med upplevelsen. Vi har fina Euroflorist rabattkoder där du sparar mellan 10-30% på ditt köp av blommor.     


Live it - Marknadsledande inom upplevelsepresenter

År 2005 träffades två killar som utav en slump i Stockholm. De båda var hemmahörande i England där försäljning av upplevelser existerande sedan en tid tillbaka. De båda männen insåg snabbt att de båda hade en stor passion för upplevelser och en aktiv livsstil. Där och då föddes idén om att starta konceptet att sälja upplevelser att ge bort i present på svensk mark. Idag är Live it en drivande kraft i upplevelsebranschen i Sverige, med oförglömliga upplevelser på mer än 1000 olika platser i Sverige. Du hittar allt från vinprovningar och spabehandlingar till sportbilskörningar och fallskärmshopp. Alla presenter levereras i deras karaktäristiska röda box med ett värdebevis och information om upplevelserna på sajten.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till