Storytel rabattkod 2021

Betyg av 5 röster
Storytel är en digital abonnemangstjänst varifrån du strömmar ljudböcker till din mobiltelefon eller dator och erbjuder alla ljudböcker så fort de kommer ut i handeln. Med deras abonnemangstjänst betalar du en fast summa per månad som ger dig tillgång till obegränsat antal ljudböcker att lyssna på. Med en rabattkod till Storytel får du prova på tjänsten gratis i 14 dagar. Lyssna på ljudböcker billigt direkt i mobilen eller på nätet med våra kampanjkoder.

Giltiga Storytel rabattkoder under Augusti 2021

0 aktiva rabattkoder hos Storytel just nu.

Bästa alternativet till Storytel baserat på sortiment.
discount-badge

Sommarrabatt! Spara 15% på utvalda upplevelser

Utgår 22 Augusti
discount-badge

15% rabatt på upplevelser för brudparet!

Utgår 22 Augusti

Köp 3 DVD-filmer för endast 199 kr hos Discshop

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
31 Dec
50%
Senast aktiva rabattkod
Storytel har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 December. Storytel har i snitt en rabattkod per år, det är 2% av vad liknande butiker har. Senast Storytel hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 24 November och pågick under 767 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Storytel
Under torsdagar publicerar Storytel i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Storytel
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Storytel.

Vanliga frågor om Storytel rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Storytel rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Storytel rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Storytel rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Storytel.

  Om Storytel

  Ljudböcker i mobilen med Storytel


  Storytel grundades 2005 av Jon Hauksson och Jonas Tellander under namnet Bokilur men bytte sedan namn 2007. Företaget har växt stort under 2012 och hade i april 2013 över 40 000 betalande kunder. Storytel står för en tredjedel av ljudbokmarknaden och är en digital abonnemangstjänst varifrån du strömmar ljudböcker till din mobiltelefon eller dator. Sortimentet får tillgång till alla nya ljudböcker på marknaden så fort de kommer ut i handeln. Lyssna på obegränsat antal ljudböcker för en fast summa varje månad. De flesta titlarna är på svenska men de jobbar på att ta in fler engelska ljudböcker.
     Prova gratis i 14 dagar med vår Storytel rabattkod


  Upptäck Storytel och få obegränsat antal ljudböcker strömmat direkt till din mobil. Välj ur ett enormt bibliotek med över 6000 titlar. Med vår Storytel kampanjkod får du prova på abonnemangstjänsten helt utan extra kostnad i 2 veckor. Streama ljudböcker eller lyssna online utan bindningstid och prova på tjänsten gratis i 14 dagar med en rabattkod som du kan hämta här.  49 kr första månaden via Storytel kampanj


  Prova på Storytel i en hel månad för bara 49 kr, därefter blir det 89 kr i månaden. Då får du lyssna på en valfri ljudbok i månaden. Vill du däremot lyssna obegränsat på ljudböcker betalar du 169 kr/mån. Prova tjänsten för endast 49 kr första månaden och lyssna på en valfri ljudbok. Välj ur ett imponerade bibliotek med över 6000 titlar. Välj mellan abonnemangen Single, med en valfri ljudbok i månaden för 49 kr första månaden och därefter 89 kr/mån, eller Unlimited för 169 kr/mån med obegränsat antal ljudböcker per månad.
   

  Hur använder jag min kampanjkod på Storytel?


  1. Välj abonnemang

  2. Fyll i dina uppgifter

  3. Ange din kod & klicka på "Fortsätt"
  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?