Hela denna sida är en annons

Storytel rabattkod

Aktuella Storytel rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

Gratis

Giltig tills vidare


Prova Storytel gratis i 14 dagar och läs/lyssna på obegränsat med böcker

Testa Storytel i två veckor och läs obegränsat med e-böcker eller ljudböcker. Ingen bindningstid.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Storytel rabattkoder under Oktober 2018

Betyg 4.3 av 18 röster

Info om Storytel

Storytel är en digital abonnemangstjänst varifrån du strömmar ljudböcker till din mobiltelefon eller dator och erbjuder alla ljudböcker så fort de kommer ut i handeln. Med deras abonnemangstjänst betalar du en fast summa per månad som ger dig tillgång till obegränsat antal ljudböcker att lyssna på. Med en rabattkod till Storytel får du prova på tjänsten gratis i 14 dagar. Lyssna på ljudböcker billigt direkt i mobilen eller på nätet med våra kampanjkoder.
Läs mer

Mer om Storytel

Ljudböcker i mobilen med Storytel


Storytel grundades 2005 av Jon Hauksson och Jonas Tellander under namnet Bokilur men bytte sedan namn 2007. Företaget har växt stort under 2012 och hade i april 2013 över 40 000 betalande kunder. Storytel står för en tredjedel av ljudbokmarknaden och är en digital abonnemangstjänst varifrån du strömmar ljudböcker till din mobiltelefon eller dator. Sortimentet får tillgång till alla nya ljudböcker på marknaden så fort de kommer ut i handeln. Lyssna på obegränsat antal ljudböcker för en fast summa varje månad. De flesta titlarna är på svenska men de jobbar på att ta in fler engelska ljudböcker.
 

Prova gratis i 14 dagar med vår Storytel rabattkod


Upptäck Storytel och få obegränsat antal ljudböcker strömmat direkt till din mobil. Välj ur ett enormt bibliotek med över 6000 titlar. Med vår Storytel kampanjkod får du prova på abonnemangstjänsten helt utan extra kostnad i 2 veckor. Streama ljudböcker eller lyssna online utan bindningstid och prova på tjänsten gratis i 14 dagar med en rabattkod som du kan hämta här.

49 kr första månaden via Storytel kampanj


Prova på Storytel i en hel månad för bara 49 kr, därefter blir det 89 kr i månaden. Då får du lyssna på en valfri ljudbok i månaden. Vill du däremot lyssna obegränsat på ljudböcker betalar du 169 kr/mån. Prova tjänsten för endast 49 kr första månaden och lyssna på en valfri ljudbok. Välj ur ett imponerade bibliotek med över 6000 titlar. Välj mellan abonnemangen Single, med en valfri ljudbok i månaden för 49 kr första månaden och därefter 89 kr/mån, eller Unlimited för 169 kr/mån med obegränsat antal ljudböcker per månad.
 

Hur använder jag min kampanjkod på Storytel?


1. Välj abonnemang

2. Fyll i dina uppgifter

3. Ange din kod & klicka på "Fortsätt"