Hela denna sida är en annons

Caliroots rabattkod

Aktuella Caliroots rabattkoder & erbjudanden för Augusti 2018

Besök hemsidan

Aktuella Caliroots rabattkoder under Augusti 2018

Betyg 4.0 av 22 röster

Info om Caliroots

Hämta en Caliroots rabattkod och erhåll minst 10 % rabatt på streetwear och sneakers. Caliroots har sedan 2003 varit den ultimata destination för tjejer och killar som vill hitta det bästa streetmodet. Sortimentet består av tröjor, t-shirts, skjortor, jackor, byxor, mössor, kepsar, skor, accessoarer och mycket mer. Du kan välja och vraka bland välkända varumärken som Vans, Adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, Converse, Levi’s och många fler. Ta även en titt in i butikens rea-avdelning “Real Deal” där du hittar både nya trender och gamla klassiker med upp till 50% rabatt. Se till att använda Caliroots rabattkod i samband med ditt köp och du kan spara upp till halva priset. Här på Expressen rabattkoder finner du alltid de senaste Caliroots kampanjerna.
Läs mer

Mer om Caliroots

Caliroots rabattkod ger dig 10% rabatt på köp av streetwear och sneakers

Caliroots har den ultimata mixen av streetwear och sneakers på nätet med ett välfyllt sortiment med produkter för både killar och tjejer som t-shirts, tröjor, jackor, skor, skjortor, byxor, skate, kepsar, mössor och accessoarer. Sedan 2003 har butiken sålt coolt streetwear och snygga sneakers från märken som Nike, Puma, Adidas, Asics, Reebok, Air Jordan, Converse, New Balance, Levi’s, The North Face, Vans med flera. Nu har du chansen att fynda hos Caliroots med en aktiv rabattkod. Spana även in butikens sektion ”Real Deal” där reaprodukter samlats med rabatter upp till 50 %. Här hos Expressen rabattkoder finner du aktiva kampanjer till Caliroots.se.   


Hur aktiverar man en Caliroots rabattkod?

  1. Klicka dig fram till butiken via någon av de aktiva kampanjlänkarna
  2. Ögna igenom sortimentet och välj ut det streetmode och de sneakers du önskar köpa
  3. Placera produkterna i varukorgen och klicka dig vidare till kassan som du når högst upp till höger på sidan
  4. I nästa steg under orderlistan klickar du på ”Lägg till rabattkod”
  5. Mata in rabattkoden i fältet och klicka därefter ”Aktivera kod”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet


En ”Real Deal” med upp till 50 % rabatt på prisvärda skor och kläder

I Caliroots rea-avdelning, som de kallar ”Real Deal”, hittar du massvis med sneakers och streetwear till förmånligt låga priser. Du kan spara upp till 50 % på utvalda kläder och skor från välkända märken som Vans, Nike, Adidas, Puma, Converse, New Balance och många fler. Fynda bland gamla streetklassiker till nya modekollektioner. Har du tur kan du ibland kombinera rabattkoden med redan nedsatta produkter och på så vis spara pengar i plånboken. För ett ännu bredare sortiment av skor, spana in vår rabattkod till Adidas där du erhåller exklusiv rabatt på köp av skor för både stora och små.

Caliroots - Streetwear och sneakers online sedan 2003

Caliroots.se har den perfekta mixen av streetwear och sneakers och är den ultimata destinationen för tjejer och killar som önskar ha en fot i det senaste streetmodet och den andra i originalitet. De har ett brett sortiment av nya trender och gamla klassiker. Förutom en spännande online butik finns det även ett antal fysiska butiker runt om i Stockholm stad. Företaget har knutit till sig flera av världens mest populära märken som Nike, Vans, Adidas, Converse, New Balance, Asics och många fler. Expressen rabattkoder hjälper dig att få rabatterade priser på dina köp hos Caliroots. Förutom exklusiva rabattkoder finner du dessutom kampanjer där du kan spara upp till halva priset på köp online. Är du en modemedveten tjej som gillar trendiga kläder? Då måste vi ta tillfället i akt att tipsa om Nelly rabattkoder där du kan fynda mode- och skönhetsprodukter med rabatter på 50-80 %.