Hela denna sida är en annons

Cellbes rabattkod

Aktuella Cellbes rabattkoder & erbjudanden för Augusti 2018

Besök hemsidan

Aktuella Cellbes rabattkoder under Augusti 2018

Betyg 3.7 av 51 röster

Info om Cellbes

Shoppa herrkläder, damkläder, barnkläder och hemtextil åt hela familjen och få samtidigt 50 % rabatt med Cellbes rabattkod. Passa på att ta del av Cellbes rea och få upp till halva priset på utvalda modeplagg för kvinnor, män och barn. Cellbes säljer moderiktiga kläder, skor, accessoarer, hemtextil och många andra produkter inom mode och hem till förmånligt låga priser. Se till att få ännu billigare pris med hjälp av rabattkoden. För alla aktuella kampanjerbjudanden, reor och utförsäljningar hos Cellbes, besök vår rabattportal för att hålla dig uppdaterad.

Läs mer

Mer om Cellbes

Cellbes rabattkod ger 50 % rabatt på sortimentet eller gratis premier

Shoppa trendiga och exklusiva damkläder, herrkläder, barnkläder, skor samt accessoarer och erhåll samtidigt 20 % rabatt på ditt köp när du använder vår Cellbes rabattkod. Eller kan du få en premie helt gratis utan någon extra kostnad. Det som du behöver göra är att välja den erbjudandekod som du tycker är mest exklusiv och som passar ditt framtida köp. Koden anger du i samband med betalning och erhåller förmånlig rabatt på 20% eller eventuellt en gratis premie utan extra kostnad med din online beställning.  


Hur aktiverar jag min Cellbes erbjudandekod?

  1. Placera valfria varor i varukorgen när du handlar hos Cellbes.se
  2. Färdig? Klicka dig då vidare till kassan via knappen ”till kassan”
  3. Du finner till höger i nästa steg ett kodfält som heter ”erbjudandekod”
  4. Ange din kod och klicka ”ok” för att erhålla din rabatt/premie

Rabatterat pris på utvalda plagg för herr, dam & barn med upp till 50 % rabatt

Missa inte möjligheten att fynda modeplagg & skor för upp till halva priset. Välj bland utvalda plagg i Outlet-sektionen som skor, kläder, accessoarer. Du hittar även produkter för hemmet som dukar, mattor, bäddtextil, handdukar, gardiner och andra textiler för hemmet. Många av varorna är utgående ur sortimentet och är därför nedsatta md 50 % - förmånlig rabatt som är värd att ta del av. Använder du dessutom rabattkoden kan du få ett ännu billigare pris på ditt e-handlande.

Vill du ha tips på erbjudanden för liknande butiker, kan vi rekommendera La Redoute rabattkoder som har exklusiva erbjudanden för nya kunder. 

Cellbes.se – lägre priser på mode och hemtextil på nätet

Halens Holding AB är en av Sveriges framträdande distanshandelskoncerner, som Cellbes är en del av. Koncernen driver verksamhet i över 13 länder i Europa, men är svenskägd och beläget i Borås där de har sitt säte. Handla modeplagg för herr, dam och barn och hemtextil till låga priser och få ännu lägre pris med hjälp av Cellbes erbjudandekod. Butiken har mängder av välkända varumärken som producerar högst kvalitativa produkter. Vi kan även rekommendera andra kampanjer för modeplagg och skor med rabattkoder till MQ som har ett exklusivt sortiment.