Hela denna sida är en annons

Chiquelle rabattkod

Aktuella Chiquelle rabattkoder & erbjudanden för Augusti 2018

Besök hemsidan

Aktuella Chiquelle rabattkoder under Augusti 2018

Betyg 3.8 av 197 röster

Info om Chiquelle

Med en unik Chiquelle rabattkod får du förmånlig rabatt på ditt köp. Chiquelle är en svensk modebutik på nätet med ett kvalitativt och trendigt sortiment av kläder, skor och accessoarer för kvinnor och ungdomar. Tillfälliga kampanjer presenteras regelbundet med sänkt pris på utvalda modeprodukter. I reasektionen kan du dessutom fynda prisnedsatta plagg från endast 100 kr/st! Ta del av rabattkoder och andra bra erbjudanden här och shoppa dina trendiga kläder från Chiquelle. 

Läs mer

Mer om Chiquelle

Med vår Chiquelle rabattkod får du 10% rabatt på valfritt köp

Nu kan du shoppa det senaste modet för unga kvinnor på ett och samma ställe online. Få dessutom förmånlig rabatt på din order med en Chiquelle rabattkod som du finner här på Expressen rabattkoder. Just nu erhåller du 10% rabatt på allting i hela sortimentet. Välj och vraka bland trendiga modekläder som blusar, toppar, tröjor, kjolar, shorts, byxor, jeans, jumpsuits, klänningar, jackor m.m. Ta del av unika rabattkoder och kampanjer som ger dig sänkt pris på deras trendiga kläder som blir säsongens måsten varje år!

Så här använder du din Chiquelle rabattkod:

1. Välj dina modeplagg

2. Lägg de i shoppingbagen

3. Gå till kassan via kundvagnen längst upp till höger

4. Välj tillval för rabattkod

5. Fyll i din kod i fältet och klicka på "OK" för att aktivera rabatten

SALE på utvalda modevaror med upp till 40% rabatt

Chiquelle rean är utrustad med en mängd klädesplagg till sänkta priser med upp till hela 40% rabatt. Gör ett klipp på trendiga modevaror som toppar, byxor, tröjor, jackor, kjolar, jumpsuits, shorts och mer i reasektionen. Nya kampanjer och specialerbjudanden presenteras regelbundet med rabatter på utvalda modefavoriter eller hela sektioner. Gör ditt reafynd i deras stora sale redan nu och shoppa plagg från så billigt som 100 kr! 

Chiquelle är din trendiga modebutik på nätet

Företaget startades i Sverige 2012 med fokus på Skandinavien och Europa. Idag är butiken en av de snabbast växande på nätet i Skandinavien. Chiquelle har trendiga kläder för ungdomar och kvinnor. Sortimentet har de senaste modetrenderna inom kläder, väskor och accessoarer. Alla modeprodukter är noggrant handplockade av inköpare som ständigt söker de senaste trenderna inom modebranschen. Ta del av Chiquelle rabattkoder och andra bra erbjudanden här på vår sida.