Clas Ohlson rabattkod December 2018

Betyg 3.4 av 186 röster
Clas Ohlson är detaljhandelsföretaget som hjälper sina kunder med praktiska lösningar på vardagliga problem. Med en Clas Ohlson rabattkod erhåller du 15 % rabatt på valfritt köp av produkter i hela sortimentet. Butiken erbjuder över 15 000 prisvärda produkter i ett brett sortiment inom fem huvudområden: El, Bygg, Hem, Fritid och Multimedia. Företaget har växt till att bli en av de större aktörerna inom sitt gebit, med drygt 200 butiker i länder som Sverige, Finland, Norge, Storbritannien, Tyskland och Dubai. Hämta din Clas Ohlson rabattkod och få förmånlig rabatt på utmärkta produkter för hemmet.

0 aktiva rabattkoder hos Clas Ohlson just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Clas Ohlson baserat på sortiment.
discount-badge

Megabillig.se rabattkod - 5% rabatt på hela sortimentet!

Utgår 1 Januari 2019
exclusive-badge
discount-badge

Spara 60% på Professional Shared Hosting paket

Utgår 12 November 2019
exclusive-badge
discount-badge

60% rabatt på Ultimate Shared Hosting paket

Utgår 11 November 2019
Visa fler liknande erbjudanden

Om Clas Ohlson

Clas Ohlson rabattkod ger dig 15 % rabatt på valfritt köp i sortimentet

Clas Ohlson är företaget som knappt behöver någon presentation. Företaget har funnits i ca 100 år och är en klassisk butik för oss svenskar. Med ett enormt produktutbud till låga priser, är det en butik med en trofast kundkrets. Med sina rabatterbjudanden och kampanjvaror lär de locka ännu fler kunder. Använd Clas Ohlson rabattkod och erhåll 15 % lägre pris på ditt köp i webbutiken. Oavsett vad du kan tänkas behöva för att underlätta din tillvaro, har Clas Ohlson med största sannolikhet det du söker. Med tusentals prisvärda produkter inom el, bygg, multimedia, hem och fritid har butiken täckt de produktkategorier som vi alla är intresserade av. Butiken säljer många olika märken därav några av sina egna som Asaklitt, Cotech, Cocraft, Capere, Exibel, Pro Aqua, Sang och Prologue för att nämna några. Är du på jakt efter fler produkter till hemmet, bör du spana in Jotex rabattkoder, där de har upp till halva priset på vitvaror.

Hur använder jag min Clas Ohlson kupongkod?

Det är enkelt att hämta din Clas Ohlson kupongkod. Nedan finner du en steg för steg förklaring:

  1. Placera de produkter du vill köpa i varukorgen
  2. När du känner dig nöjd klickar du till kassan som du hittar till höger uppe på sidan
  3. I nästa steg finner du texten ”har du en kupongkod” och där matar du in din rabattkod
  4. Nu har din rabatt aktiverats och ett nytt pris syns på skärmen

Kampanjprodukter till låga priser med upp till 60 % rabatt

Kampanjvaror finns det hundratals av till låga priser. Det är inte underligt att så många kunder återvänder till Clas Ohlson då du kan köpa nödvändiga basprodukter till extremt låga priser samtidigt som du kan köpa verktyg, mediaprodukter och liknande till marknadsmässigt låga priser.

I listan av kampanjprodukter under kategorin ”Erbjudanden” hittar du rabatter med upp till 60 % lägre priser. Köp din kaffebryggare, resväska, kamera, cykel, borrmaskin, golvlampa, laptop, skäggtrimmer, gitarr – ja du ser, utbudet är lika varierat som det är stort. Använder du dessutom din Clas Ohlson kupongkod kan du pressa priset ytterligare och din plånbok kommer att tacka dig.


Få ut mer av ditt shoppande på Clas Ohlson med Club Clas

Vill du göra ditt shoppande ännu mer förmånligt? Då bör du gå med i Clas Ohlsons medlemsklubb Club Clas – det är helt kostnadsfritt. Du behöver inte ett kundkort till att trycka ner i plånboken, utan det är ett kortlöst medlemskap. Gör som 2 miljoner andra människor och gå med i Club Clas och spara pengar på dina köp.

För varje krona du betalar får du 1 poäng. När du samlat ihop 1000 poäng får du 30 kronor tillbaks. Det är alltså 3 % tillbaka som du erhåller i form av bonuscheckar. När du ändå är igång och handlar, glöm inte att ange din rabatt- eller kupongkod till Clas Ohlson som du hittar här på vår rabattportal.


Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till