Clas Ohlson rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Clas Ohlson är detaljhandelsföretaget som hjälper sina kunder med praktiska lösningar på vardagliga problem. Med en Clas Ohlson rabattkod erhåller du 15 % rabatt på valfritt köp av produkter i hela sortimentet. Butiken erbjuder över 15 000 prisvärda produkter i ett brett sortiment inom fem huvudområden: El, Bygg, Hem, Fritid och Multimedia. Företaget har växt till att bli en av de större aktörerna inom sitt gebit, med drygt 200 butiker i länder som Sverige, Finland, Norge, Storbritannien, Tyskland och Dubai. Hämta din Clas Ohlson rabattkod och få förmånlig rabatt på utmärkta produkter för hemmet.

Giltiga Clas Ohlson rabattkoder under Februari 2024

0 aktiva rabattkoder hos Clas Ohlson just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Clas Ohlson baserat på sortiment.
discount-badge
Teknikproffset

Exklusiv rabattkod ger 10% rabatt på utvalda produkter!

Utgår 31 December
discount-badge
Lenovo

Studenter och alumner får 10% rabatt hos Lenovo!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Lenovo

10% rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
31 Jan
60%
Senast aktiva rabattkod
Clas Ohlson har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 Januari. Clas Ohlson har i snitt 2 rabattkoder per år, det är 3% av vad liknande butiker har. Senast Clas Ohlson hade en rabattkod gav den 60% rabatt och fungerade från den 15 December och pågick under 412 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Clas Ohlson
Under torsdagar publicerar Clas Ohlson i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Clas Ohlson
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Clas Ohlson.

Vanliga frågor om Clas Ohlson rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Clas Ohlson rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Clas Ohlson rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Clas Ohlson rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Clas Ohlson.

  Om Clas Ohlson

  Clas Ohlson rabattkod ger dig 15 % rabatt på valfritt köp i sortimentet

  Clas Ohlson är företaget som knappt behöver någon presentation. Företaget har funnits i ca 100 år och är en klassisk butik för oss svenskar. Med ett enormt produktutbud till låga priser, är det en butik med en trofast kundkrets. Med sina rabatterbjudanden och kampanjvaror lär de locka ännu fler kunder. Använd Clas Ohlson rabattkod och erhåll 15 % lägre pris på ditt köp i webbutiken. Oavsett vad du kan tänkas behöva för att underlätta din tillvaro, har Clas Ohlson med största sannolikhet det du söker. Med tusentals prisvärda produkter inom el, bygg, multimedia, hem och fritid har butiken täckt de produktkategorier som vi alla är intresserade av. Butiken säljer många olika märken därav några av sina egna som Asaklitt, Cotech, Cocraft, Capere, Exibel, Pro Aqua, Sang och Prologue för att nämna några. Är du på jakt efter fler produkter till hemmet bör du kolla in Jotex där du just nu får minst 10% rabatt på hela ditt köp. 

  Hur använder jag min Clas Ohlson kupongkod?

  Det är enkelt att hämta din Clas Ohlson kupongkod. Nedan finner du en steg för steg förklaring:

  1. Placera de produkter du vill köpa i varukorgen
  2. När du känner dig nöjd klickar du till kassan som du hittar till höger uppe på sidan
  3. I nästa steg finner du texten ”har du en kupongkod” och där matar du in din rabattkod
  4. Nu har din rabatt aktiverats och ett nytt pris syns på skärmen

  Kampanjprodukter till låga priser med upp till 60 % rabatt

  Kampanjvaror finns det hundratals av till låga priser. Det är inte underligt att så många kunder återvänder till Clas Ohlson då du kan köpa nödvändiga basprodukter till extremt låga priser samtidigt som du kan köpa verktyg, mediaprodukter och liknande till marknadsmässigt låga priser.

  I listan av kampanjprodukter under kategorin ”Erbjudanden” hittar du rabatter med upp till 60 % lägre priser. Köp din kaffebryggare, resväska, kamera, cykel, borrmaskin, golvlampa, laptop, skäggtrimmer, gitarr – ja du ser, utbudet är lika varierat som det är stort. Använder du dessutom din Clas Ohlson kupongkod kan du pressa priset ytterligare och din plånbok kommer att tacka dig.


  Få ut mer av ditt shoppande på Clas Ohlson med Club Clas

  Vill du göra ditt shoppande ännu mer förmånligt? Då bör du gå med i Clas Ohlsons medlemsklubb Club Clas – det är helt kostnadsfritt. Du behöver inte ett kundkort till att trycka ner i plånboken, utan det är ett kortlöst medlemskap. Gör som 2 miljoner andra människor och gå med i Club Clas och spara pengar på dina köp.

  För varje krona du betalar får du 1 poäng. När du samlat ihop 1000 poäng får du 30 kronor tillbaks. Det är alltså 3 % tillbaka som du erhåller i form av bonuscheckar. När du ändå är igång och handlar, glöm inte att ange din rabatt- eller kupongkod till Clas Ohlson som du hittar här på vår rabattportal.


  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?