NordVPN rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Med en NordVPN rabattkod kan du bevara din säkerhet och skydda dina pengar till ett billigare pris. Håll dig därför uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder på nya kampanjer och kuponger.

Giltiga NordVPN rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos NordVPN
Under tisdagar publicerar NordVPN i snitt 42% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos NordVPN
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från NordVPN.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till NordVPN baserat på sortiment.
discount-badge
Teknikproffset

Exklusiv rabattkod ger 10% rabatt på utvalda produkter!

Utgår 31 December
discount-badge
Lenovo

Studenter och alumner får 10% rabatt hos Lenovo!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Lenovo

10% rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om NordVPN

Innehållsförteckning

 • 01
  NordVPN rabattkod ger förmånlig rabatt på VPN
 • 02
  Spara mer med NordVPNs helårsplaner
 • 03
  Skydda alla dina enheter med ett enda NordVPN-konto
 • 04
  NordVPN kupong
 • 05
  Avsluta VPN hos NordVPN
 • 06
  NordVPN kundtjänst
 • 07
  Snabb uppkoppling oavsett var du befinner dig genom VPN
 • 08
  Få tillgång till GEO-blockat innehåll med NordVPN
 • 9
  Vanliga frågor om NordVPN rabattkod
 • 01

  NordVPN rabattkod ger förmånlig rabatt på VPN

  NordVPN grundades av fyra internet-entusiaster med målet att hålla internet fritt från censur och övervakning, precis så som det var tänkt då internet uppfanns. När du använder en NordVPN rabattkod får du tillgång till en krypterad tunnel som skyddar all din information online. Genom att använda en VPN skyddar du dig mot hackare som vill åt din personliga information, såsom exempelvis bankuppgifter och lösenord. Samtidigt är du skyddad mot skadliga program och kan lugnt använda offentliga trådlösa nätverk. Tjänsten gör dig helt enkelt säkrare på nätet. Företaget har inspirerats av de nordiska idealen om innovation, tillit och förtroende. De är en av världens mest pålitliga leverantörer av integritets- och säkerhetstjänster som hyllats av inflytelserika tekniksajter likväl som IT-specialister. NordVPN sparar inga loggar vilket innebär att de inte kan lämna ut någon information om dina aktiviteter online. 
  NordVPN skyddar dina personliga uppgifter så att du slipper identitetsstöld, inte nog med det de skyddar även dina kreditkortsuppgifter! Med NordVPN kan du med andra ord känna dig helt säker när du shoppar på online. Du behöver inte vara orolig för hackare eller kriminella som lockar dig med kampanjer, bedrägliga bannerannonser eller hemsidor. Du behöver heller inte vara orolig för skadliga program - detta eftersom dina uppgifter är helt krypterade med NordVPN. 


 • 02

  Spara mer med NordVPNs helårsplaner

  När du ska köpa NordVPNs tjänster måste du först avgöra under hur lång tid du vill bruka tjänsten. Alla paket kommer med en 30 dagars prövotid då du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Du kan välja att teckna avtal för en månad, ett år, två år eller tre år. Det är vid 3-års planen du har möjlighet att spara mest pengar, då blir din NordVPN kupong värd hela 69%.

  Här kan du läsa vårt test om bästa VPN 2020 där vi har utsett NordVPN till bäst i test. 

 • 03

  Skydda alla dina enheter med ett enda NordVPN-konto

  När du använder din NordVPN rabattkod till ett abonnemang så gäller inte det endast en enhet. Vissa VPN-tjänster kan enbart aktiveras på din dator, sen måste du betala för ett till konto för din telefon, men så är inte fallet med ett NordVPN-konto. Här kan du aktivera tjänsten på hela sex olika enheter. Även om du skulle ha olika operativsystem, som Windows på jobbdatorn och macOS hemma så blir det inga problem. NordVPN fungerar till och med om du använder Linux. Du laddar ner en app beroende på vad som används. Det finns även appar för Android, iOS och Android TV. Med ett proxytillägg skyddar du dig i olika browsers som Firefox och Chrome.

 • 04

  NordVPN kupong

  Med våran exklusiva NordVPN kupong Expressen69 får du 39% rabatt på din prenumeration på VPN tjänster, kupongen anges i kassan och ger billigare VPN under hela avtalsperioden. Koden gäller även vid prissänkta erbjudanden men ger då inte fullt lika mycket rabatt, men oavsett får du en riktigt bra VPN tjänst till mycket bra pris.

 • 05

  Avsluta VPN hos NordVPN

  Om du väljer att delbetala kommer en avgift att tas ut, men det framgår när du väljer betalsätt. När du har valt paket och betalat för det med din NordVPN rabattkod så har du 30 dagar på dig att testa tjänsten. Om du inte är nöjd, eller av annan anledning vill avsluta din prenumeration så kontaktar du kundtjänst och får pengarna tillbaka. Pengarna betalas tillbaka med samma metod som du genomförde betalningen.

 • 06

  NordVPN kundtjänst

  Det går att kontakta NordVPNs kundtjänst dygnet runt via mail eller chatt på hemsidan. Det finns även ett hjälpcenter med svar på vanliga frågor, den är dock på engelska. Även användarvillkor och integritetspolicyn är skriven på engelska, så det är oklart om det går att få kundsupport på svenska eller om du måste behärska engelska för att få hjälp. NordVPNs tjänster har främst blivit populära för att de är väldigt lätta att använda. Det mesta sker automatiskt, så du behöver inte vara extremt skicklig på teknik för att använda tjänsten. Med andra ord kommer du troligtvis inte behöva kontakta kundtjänsten särskilt ofta ändå.

 • 07

  Snabb uppkoppling oavsett var du befinner dig genom VPN

  Utöver att erbjuda en tjänst som är enkel att använda så är NordVPN en av de snabbaste VPN-tjänsterna på marknaden. De har servrar i närmare 60 länder vilket innebär att du alltid är nära en server och kan få en snabb uppkoppling. De har nästan 6 000 servrar, så även om det är över 12 miljoner kunder som använder tjänsten så innebär mängden servrar att det är låg belastning – vilket är ytterligare en förutsättning för en snabb uppkoppling. Med en snabb och stabil uppkoppling behöver du aldrig vänta på att en video ska buffra eller att en viktig fil tar hundra år att ladda ner. Att köpa ett abonnemang med en NordVPN rabattkod blir en extra stor fördel om du reser mycket och kanske ofta använder offentliga nätverk på flygplatser eller caféer.

 • 08

  Få tillgång till GEO-blockat innehåll med NordVPN

  Med hjälp av en NordVPN rabattkod kan du surfa som hemma när du är utomlands. Vissa sidor är GEO-blockade, vilket betyder att du bara har tillgång till dem i Sverige. Om du använder en VPN-tjänst som visar att du befinner dig i Sverige, även om du inte gör det, så kan du ändå använda sajten som vanligt. Det kan till exempel gälla visst innehåll på SVT Play, Netflix eller casinosajter med svensk licens.

Vanliga frågor om NordVPN rabattkod

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?